USA i förfall – Djup misär längs “Streets of Philadelphia”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 september 2021
- NewsVoice redaktion
"Streets of Philadelphia", 2021. Foto: Kim Gary

NOTERAT. Videon visar vad som händer under 45 minuter längs Kensington Avenue en vanlig dag i slutet av augusti 2021 i Philadelphia. Över 2600 kommentarer visar att många är engagerade och likaledes chockerade. Flera amerikaner menar att detta nu sker över hela USA. NewsVoice publicerar videon och några kommentarer.

“Jag bor i en liten stad i CA och det är precis så här också. Detta är en nationell epidemi, men du hör aldrig ett pip om det från våra “ledare”.

“I looked at this area on Google Earth and at the time Google Earth went by, it was not this bad. Apparently, it has gone downhill from crap to craptastic just lately.”

“Jag kunde inte ens se hela den här videon. Det är så deprimerande och hjärtekrossande. Den rikaste och mäktigaste nationen på planeten och våra medborgare lever som zombier direkt ur The Walking Dead [TV-serie om zombies]. Detta är ett mardrömsliknande, men verkligt liv efter ett apokalyptisk händelse.”

“Streets of Philadelphia: ett sant bevis på att statliga psykiatriska sjukhus ersätts med samhällsvård.”

“I was born near K&A [Kensington Avenue] and am totally stunned looking at this video. I am 74 and left 60 years ago and would never believe a great neighborhood turned into a scene from the walking dead..unbelievable.”

“Den här videon är otrolig! Jag har aldrig varit i Philly och trodde att den var fejk de första sekunderna. Men när jag förstod att det var på riktigt blev jag chockad och äcklad på samma gång. Myndigheterna med ansvar för Philadelphia är avskyvärda som låter detta fortsätta.”

“The disease of addiction has taken over, this is heartbreaking seeing all the people nodding off, every time I see someone nodded out I know they could die because they’re not getting oxygen. I wonder how many people overdose each month in this city. My son died of fentanyl poisoning I wish I could do something to help.”

Sammanställning: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq