USA i förfall – Djup misär längs “Streets of Philadelphia”

30

NOTERAT. Videon visar vad som händer under 45 minuter längs Kensington Avenue en vanlig dag i slutet av augusti 2021 i Philadelphia. Över 2600 kommentarer visar att många är engagerade och likaledes chockerade. Flera amerikaner menar att detta nu sker över hela USA. NewsVoice publicerar videon och några kommentarer.

“Jag bor i en liten stad i CA och det är precis så här också. Detta är en nationell epidemi, men du hör aldrig ett pip om det från våra “ledare”.

“I looked at this area on Google Earth and at the time Google Earth went by, it was not this bad. Apparently, it has gone downhill from crap to craptastic just lately.”

“Jag kunde inte ens se hela den här videon. Det är så deprimerande och hjärtekrossande. Den rikaste och mäktigaste nationen på planeten och våra medborgare lever som zombier direkt ur The Walking Dead [TV-serie om zombies]. Detta är ett mardrömsliknande, men verkligt liv efter ett apokalyptisk händelse.”

“Streets of Philadelphia: ett sant bevis på att statliga psykiatriska sjukhus ersätts med samhällsvård.”

“I was born near K&A [Kensington Avenue] and am totally stunned looking at this video. I am 74 and left 60 years ago and would never believe a great neighborhood turned into a scene from the walking dead..unbelievable.”

“Den här videon är otrolig! Jag har aldrig varit i Philly och trodde att den var fejk de första sekunderna. Men när jag förstod att det var på riktigt blev jag chockad och äcklad på samma gång. Myndigheterna med ansvar för Philadelphia är avskyvärda som låter detta fortsätta.”

“The disease of addiction has taken over, this is heartbreaking seeing all the people nodding off, every time I see someone nodded out I know they could die because they’re not getting oxygen. I wonder how many people overdose each month in this city. My son died of fentanyl poisoning I wish I could do something to help.”

Sammanställning: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

30 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
jana.soso.kovacova
Gäst
1 november 2021 kl 13:21
ave maria
Gäst
25 oktober 2021 kl 18:46

Wake Up America. It’s Time to Turn Back to God! The world is in danger. America wake up before its too late. President Gerald Ford said: “Without God there could be no American form of government, nor an American way of life. Our Blessed Virgin said: Dear Children, as I look at you, my heart seizes with pain. Where are you going, my children? Have you sunk so deeply into sin that you do not know how to stop yourselves? You justify yourselves with sin and live according to it. Therefore, here is what I say to you: Satan is playing with you and with your souls and I cannot help you because you are far away from my heart. I want each one of you to be happy, but in sin nobody can be happy.There’s a God-shaped void in every heart that only God ! World War I, World War II, War of the Worlds III?
“…darkness reigns over the whole world…”
A great struggle is about to unfold. A struggle between my Son and satan. Human souls are at stake. 
 “…that satan does not entice you with his pride and deceptive strength…”
“…Let your only instrument always be love. By love turn everything into good which satan desires to destroy and possess. Only that way will you be completely mine and I shall be able to help you…” We are in the midst of something of such magnitude that there are few other times in human history to compare it to.
In this battle of the “worlds” against satan, Our Lady puts a weapon in our hands, the only instrument against the powers of darkness, love! 
“Dear children, today I call you especially now to advance against satan by means of prayer. satan wants to work still more now that you know he is at work. Dear children, put on the armor for battle and with the Rosary in your hand, defeat him!…” https://www.medjugorje.com/medjugorje-today/christian-worldview/world-war-i-world-war-ii-war-of-the-worlds-iii.html

ave maria
Gäst
25 oktober 2021 kl 18:45

Our Lady’s prophecies: Innocence and modesty will almost no longer be found in children and women. They will focus principally on the children in order to sustain this general corruption. Woe to the children of these times!
 A Message For Our Time. I make it known to you that from the end of the 19th century and shortly after the middle of the 20th century….Then Our Lady appeared to her and predicted many things about our own times: this is part of what Mother Mariana afterwards related that she told her:I make it known to you that from the end of the 19th century and shortly after the middle of the 20th century….the passions will erupt and there will be a total corruption of customs (morals)….“Further, in these unhappy times, there will be unbridled luxury which will ensnare the rest into sin and conquer innumerable frivolous souls who will be lost. 
They will focus principally on the children in order to sustain this general corruption. Woe to the children of these times! It will be difficult to receive the Sacrament of Baptism, and also that of Confirmation…“As for the Sacrament of Matrimony… it will be attacked and deeply profaned… 

The Catholic spirit will rapidly decay; “The Sacrament of Holy Orders will be ridiculed, oppressed, and despised… The Devil will try to persecute the ministers of the Lord in every possible way; “Further, in these unhappy times, there will be unbridled luxury, which will ensnare the rest into sin and conquer innumerable frivolous souls, who will be lost.Innocence will almost no longer be found in children, nor modesty in women. https://www.traditioninaction.org/OLGS/A004olgs_FourthApparition.htm

anne-therese fagerli
anne-therese fagerli
Gäst
4 oktober 2021 kl 21:01

hemskt…folk behöver strävan att nå nånstans, så uppgivet

Lars Johansson
Lars Johansson
Gäst
15 september 2021 kl 02:07

De började inte som missbrukare, de började som festknarkare. Drogerna förstör allt.

CHristina
CHristina
Gäst
7 september 2021 kl 19:30

Jesus!!!! Why? Drugrelated stop drugs

Ulrika Nyblom
Ulrika Nyblom
Gäst
7 september 2021 kl 08:50

Vad har hänt, ser ut dom slummen.

Vanadis
Vanadis
Gäst
6 september 2021 kl 00:48

Man måste ju beundra “War on drugs” strategin!! Verkar ju fungera super. *not so much*
F y F a n.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Vanadis
7 september 2021 kl 03:37

Ja stackars satar både i Sverige och USA som tvingas leva ute på gatorna oavsett tillstånd omgivna av basebolligor som ofta ser skäl att “försvara sig”.

Jag kompletterar misären med en kort “polisförsvarsfilm” från 2015


I USA har en film tagen med mobilkamera som visar hur polisen i Los Angeles skjuter ihjäl en hemlös man spridits på nätet och orsakar ännu en gång upprörda känslor över polisens metoder”

https://www.tv4play.se/program/brottsjournalen/heml%C3%B6s-sk%C3%B6ts-ihj%C3%A4l-av-polis/3074560

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
5 september 2021 kl 22:32

Mitt första intryck var att scenerna såg ut att tillhöra en dystopisk spelfilm. Inslaget av dysfunktionella individer och det uppenbara lidandet är så påtagligt att det ter sig närmast orealistiskt. Men oerhört tragiskt att betrakta och otäckt att liknande situationer förekommer över hela USA.

USA:s förfall har förvisso pågått under flertalet decennier, men mest framträdande på den politiska världsarenan och en allmänt dekadent livsstil och kultur som påverkat framför allt västvärlden. Sedan ett 20-tal år har jag funderat över hur USA skulle komma till att upphöra som federation – ett tilltagande missnöje bland vanligt folk, politiskt maktmissbruk, usel in- och utrikespolitik, polarisering mellan stater med rop om utträde ur federationen och kanske ett betydande terrorattentat med t.ex. ett fraktfartyg innehållandet en kärnladdning i New Yorks hamn skulle kunna bli droppen. Eller en inte helt osannolik jordbävning på västkusten vid San Andreasförkastningen som orsakar att stora landsdelar försvinner i Stilla havet. Ett trauma som USA troligen inte överlever.

Det är en tidsfråga innan USA upphör som nation och det är inget att sörja. Den mörka eliten har sitt säte där och mycket av det elände vi har påförts. Televinken (Biden) är inte bara ett skämt utan en uppenbar marionett vars trådar ren ondska hanterar. Det senaste vansinnet är att amerikanska jordbrukare beordrats förstöra sina grödor med hänvisning till klimatpåverkan av något slag (har enbart hört det flyktigt). Förmodligen finns koppling till krisen inom fraktbranschen med risk för varubrist, som text-tv skrev om idag. Propaganda och hjärntvätt, skrämsel och fruktan, fruktansvärda injektioner, polarisering och ska vi nu förvänta oss matbrist och cyberkrig följt av fler ingrepp i folks frihet? Mörkrets separation från ljuset har sitt pris.

Ninnie Franck
Ninnie Franck
Gäst
Reply to  Åsa Torp
8 september 2021 kl 00:07

Om du bara hört det flyktigt, varför presenterar du det som ett faktum?

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Ninnie Franck
15 september 2021 kl 18:37

Här ska du få ett motiverat ifrågasättande av din kommentar som omväxling till de intetsägande tummarna som reflexmässigt röstar ner alla frågor som andas minsta lilla kritik mot konsensus på NV. Alla forum utvecklar så småningom sina egna små grindvakter , ser du.

Så till sakfrågan ; Om Åsa´s intention varit att det skulle uppfattas som ett faktum , hade hon då skrivit att hon bara hört det flyktigt , tror du ?

Helena Palena
Reply to  Åsa Torp
8 september 2021 kl 10:58

Som taget ur en skräckfilm. Mycket bra analys Åsa. USA ska förstöras. Vi ska få världskommunism a la Kina. Allt är planerat och dom onda är verkligen onda i sin jakt på att ta över rollen som gud. Vi ska ju bara få vara 500 miljoner på jorden så depoulationen har satt i gång. De behöver inte kriga med vapen och tanks längre. Lättare och mycket mer lönsamt att skjuta in en Trojansk häst i varenda människa i form av ett giftigt vaccin.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Helena Palena
15 september 2021 kl 09:14

Kina och Ryssland har redan totalförstörts och byggts upp på nytt. Nu är det USA – och andra delar av världen som står på tur.

I både Kina och Ryssland har friheten tagits ifrån befolkningen och ersatts med en pyramid-hierarki, där den enskilde individen inte har någon som helst talan.

Mottot: “Bomba och bygg upp på nytt!”
– En ond Fågel Fenix!
(ordo ad chao)

USA är nu på väg att förstöras inifrån – med droger, fattigdom och söndring (divide et impera). Friheten hos gemene man ska förintas.

Kontrollen över statsledningen och krigsmakten har sedan länge etablerats i USA. Joe Biden säger här i sitt tal (efter 24 minuter) “And may god protect our troops!”
https://www.youtube.com/watch?v=kHqm6VFuvJQ

anne-charlotte busck
Gäst
5 september 2021 kl 20:57

Ungefär som i Stockholm 🙁 fast där är det mest äldre hemlösa + en massa ickesvenskar.

Robert PetterssonD
Robert Pettersson
5 september 2021 kl 11:21

Det vi ser är Liberal Demokrati.
Inget annat.

PatrikD
Patrik
4 september 2021 kl 21:38
KarlMagnus
KarlMagnus
Gäst
4 september 2021 kl 16:34

hårda bud (i Kensington).

(nähä. hur långt måste man skriva för att få kommentera här egentligen)

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Gäst
4 september 2021 kl 15:44

Det enda språk en politiker förstår, SPARKEN och villkor som gäller alla oss andra!!!
Så Andreas Norlén, är Du mogen att låta alla oss andra bedöma den skada Du har förorsakat SVENSKA FOLKET

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
4 september 2021 kl 14:58

US-Army gick 2001 in i Afghanistan och efter det började opiumproduktionen slå nya rekord varje år. Amerikanska läkemedelsbolag började producera opioidpreparat som läkare sen skrev ut som godis. Snacka om att använda hela statsapparaten för att förstöra det egna landets invånare.

Fredrik Eriksson
Reply to  Anders Johansson
4 september 2021 kl 15:01

Fenomenet kallas Narco-dollar.
En smörjmekanism…

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
4 september 2021 kl 21:36

Nej, fenomenet kallas landsförräderi och en hel del andra saker jag inte kan skriva ut p.g.a. kommentarsreglerna.

Jan Jansson
Jan Jansson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
7 september 2021 kl 19:05

Det är Illuminati som styr eländet. CIA importerar knark också fast de brukar mest hämta från sydamerika. Pengarna går till deras blackops.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
4 september 2021 kl 14:49

De som är ytterst ansvariga för det här samhällsförfallet är ju också samma klientel som vill ha “The Great Reset”, “Agenda 2030” och “Build Back Better” o.s.v. Om det här är det bästa de kunde prestera den här gången så har de bevisligen självdiskvalificerat sig för en andra chans. Ska vi fortsätta köpa deras skitsnack om ett bättre samhälle så måste de ge precis alla en kemisk lobotomi.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
4 september 2021 kl 13:40

Ett ypperligt sätt att försätta folket i detta tillstånd, är att tvinga på folk två eller flera tvivelaktiga alternativ- ekonomi vs plandemi t.ex.. Detta gör att sinnet fastnar i ett kanske och kommer ingenstans. Detta kan vara livet ut.
Mycket effektivt vapen att neutralisera ett folk.

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
Reply to  Å. Södergren
4 september 2021 kl 20:30

Philly var bättre förr och verkar vara nära ett zombieläge. Enda möjligheten ur detta är mera kunskap. Ekonomi, plandemi och numera även sk klimatförändringar hamnar i samma gryta. Ekonomin handlar om en pågående räntekrasch, plandemin är ett skynke som ska skrämma folk så att de slutar tänka rationellt och sedan kör man in vädret som ett hot genom att behandla det som klimathot. Väderkontroll har funnits under +70 år och är knappast någon hemlighet idag.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
4 september 2021 kl 13:19

Nationer förstörs över hela jorden, befolkningen får det sämre och sämre, medan genomkorrumperade ledare frossar i lyx och avskildhet.

Laglösheten galopperar.

Utsatta och svaga trampas och stampas på, utan möjlighet till upprättelse, medan de styrande omges av rättsimmunitet, beväpnade vakter och murar.

Befolkningarnas rörelsefrihet inskränks dag för dag i allt snävare fållor, medan gräddfilsfolket färdas i jetplan till sina semesterparadis och lyxiga konferensanläggningar, där de finslipar sina intriger!

Vanadis
Vanadis
Gäst
Reply to  Hans Dahl
6 september 2021 kl 00:52

Som taget ur framtidsutopin, filmen , Hunger Games.
Är ju så deras dröm ser ut.

Stary sivy vlk
Stary sivy vlk
Gäst
Reply to  Vanadis
28 januari 2022 kl 22:37

American dream kokotska krajina, fuj.

Benny H
Benny H
Gäst
4 september 2021 kl 13:18

Sverige om några år? I vissa delar av Sverige ser det redan ut så här dessvärre!