Norska läkare kräver omedelbart injektionsstopp

publicerad 3 januari 2022
- av NewsVoice
Dr Heiko Santelmann. Foto: eget verk
Dr Heiko Santelmann. Foto: eget verk
Dr Heiko Santelmann. Foto: eget verk

VACCINKRISEN. Två norska läkare, dr Christian Coucheron och dr Heiko Santelmann kräver omedelbart stopp för alla injektioner, då de uppges innehålla toxiska nanosubstanser som är otillåtna att använda på människor – utan istället endast i forskningssyfte och laboratorieundersökningar.

Detta framkommer enligt det tyska företaget Biomol, som saluför substanserna, som tillverkas av företaget Cayman Chemicals.

De två läkarna har även anmält detta till Oslo Tingsrätt, för att omedelbart stoppa användandet, åtminstone tills det kontrollerats huruvida läkarnas fynd är korrekt eller inte.

“Tillåt mig att konstatera att jag idag har överlämnat in en framställning om ett tillfälligt föreläggande till Oslo tingsrätt, för att omedelbart stoppa användningen av coronavaccin, tills det har utretts om mina fynd om giftiga ämnen i vaccinet är korrekta eller inte.

Efter att FHI och SLV med Madsen godkänt Pfizers vaccin Corminaty även för barn från 5-12 år och ingredienserna publicerats i Felleskatalogen har vi undersökt de två nanopartiklarna, ALC-0159 och ALC-0315. Det kom som en chock att hitta på tillverkarens webbplats att dessa substanser INTE bör ges till människor på grund av toxicitet.”

Läkarna avslutar med att hävda att detta är ett grovt brott mot läkemedelslagen och att de som varit involverade i detta, riskerar upp till tio års fängelse.

“Detta är ett massivt brott mot läkemedelslagen – alla personer som är inblandade i dessa vaccinationer riskerar upp till 10 års fängelse.”

Hos Biomol, finns följande varning under var och en av dessa substanser:

“Varning Endast för forskningsändamål och laboratorietester: Inte för användning på eller på människor!”

Sammanställning och översättning: NewsVoice och M. Segerström

Källor och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jeg velger å dele en kommentar som ble lagt inn på siden til dr. Santelmann 8. januar:

  En slik advarsel er ekstremt vanlig på en enorm mengde medisiner. Spesielt brukes teksten «not for human consumption” på mange såkalte «nootropics».

  Et eksempel er melantolin, Piracetam.(et stoff som har enormt mye forskning bak seg).

  Denne teksten/advarselen er en «helgardering» fra produsenten for å fraskrive seg søksmål i etterkant dersom det skulle vise seg i fremtiden at medikamentet eller produktet er skadelig på et eller annet vis.

  Skulle gjerne sett du fikk stoppet vaksinen men dessverre så er dette en vanlig formulering på en enorm mengde legemidler.

  https://docheiko.eu/?p=24721

 • Jeg velger å dele en kommentar som ble lagt inn på siden til dr. Santelmann 8. januar:

  En slik advarsel er ekstremt vanlig på en enorm mengde medisiner. Spesielt brukes teksten «not for human consumption” på mange såkalte «nootropics».

  Et eksempel er melantolin, Piracetam.(et stoff som har enormt mye forskning bak seg).

  Denne teksten/advarselen er en «helgardering» fra produsenten for å fraskrive seg søksmål i etterkant dersom det skulle vise seg i fremtiden at medikamentet eller produktet er skadelig på et eller annet vis.

  Skulle gjerne sett du fikk stoppet vaksinen men dessverre så er dette en vanlig formulering på en enorm mengde legemidler.

  https://docheiko.eu/?p=24721

 • Jag undrar hur många svenska TV-troende som skulle hörsamma uppmaningen från någon nyuppoppad myndighet som proklamerade att alla svenskar skall inta 7 till 8 deciliter kamelkräks varje dag för att bevara hälsan?

  • Ja du Hans! Vet inte om jag vågar skriva det! För många rödmarkeringar av medlemmar som står bakom gardinen och trycker, i ordets dubbla bemärkelse.
   Svårigheter att precisera vad det ogillande beror på! Synd! Drar ned intresset att lägga ut. Talar inte för mig utan dessa som blivit fullständigt nedsablade, med var
   skrivande tycker inte varit motiverat. Ok! Det får stå för mig!
   Varför inte bara gå vidare som man inte läst inlägget, och ha ryggen rak? Någon?

   Nu hoppas jag sannerligen inte att du min själsfrände tar detta på dig, för då är det fullständigt fel. Du fick mig att våga ventilera mig i skrift, så min stora heder!
   Den är tillägnad dig.
   Jag är en sökare, har alltid varit, och kommer att dö som en sökare.

   Kamelkräks! Gjorde ett inlägg för en stund sedan om Macron.
   Han går ut och förtrycker folket som dess jesuit bödel.

   Om Franska folket revolterar igen så kan han få äta sin egen skit!

   Hoppas det trötta folket slipper gå ett sådant öde till mötes.
   Ingen bot finns där heller över en påhittad pandemi.
   Om så vore! Var god skölj.

  • Propaganda! Folket kan inte vara så dumma?
   Det är klart! Dom som fått det kritiska tänkande skall visst vara ca 20%.

   A Strindberg skall ha sagt att det är synd om människan.
   Han förstod tydligen verkligheten!

   Men vi skall vara rädda om oss, det finns en morgondag, min vän. Mvh

 • Jag undrar hur många svenska TV-troende som skulle hörsamma uppmaningen från någon nyuppoppad myndighet som proklamerade att alla svenskar skall inta 7 till 8 deciliter kamelkräks varje dag för att bevara hälsan?

  • Ja du Hans! Vet inte om jag vågar skriva det! För många rödmarkeringar av medlemmar som står bakom gardinen och trycker, i ordets dubbla bemärkelse.
   Svårigheter att precisera vad det ogillande beror på! Synd! Drar ned intresset att lägga ut. Talar inte för mig utan dessa som blivit fullständigt nedsablade, med var
   skrivande tycker inte varit motiverat. Ok! Det får stå för mig!
   Varför inte bara gå vidare som man inte läst inlägget, och ha ryggen rak? Någon?

   Nu hoppas jag sannerligen inte att du min själsfrände tar detta på dig, för då är det fullständigt fel. Du fick mig att våga ventilera mig i skrift, så min stora heder!
   Den är tillägnad dig.
   Jag är en sökare, har alltid varit, och kommer att dö som en sökare.

   Kamelkräks! Gjorde ett inlägg för en stund sedan om Macron.
   Han går ut och förtrycker folket som dess jesuit bödel.

   Om Franska folket revolterar igen så kan han få äta sin egen skit!

   Hoppas det trötta folket slipper gå ett sådant öde till mötes.
   Ingen bot finns där heller över en påhittad pandemi.
   Om så vore! Var god skölj.

  • Propaganda! Folket kan inte vara så dumma?
   Det är klart! Dom som fått det kritiska tänkande skall visst vara ca 20%.

   A Strindberg skall ha sagt att det är synd om människan.
   Han förstod tydligen verkligheten!

   Men vi skall vara rädda om oss, det finns en morgondag, min vän. Mvh

 • Läs bara Robbert F Kennedys bok the real antony fauci så förstår ni resten, En Tsunami av ondska kommer att visa sig när allmänheten inser sanningen

 • Läs bara Robbert F Kennedys bok the real antony fauci så förstår ni resten, En Tsunami av ondska kommer att visa sig när allmänheten inser sanningen

 • Det finns många belästa som skriver här på NV och som har bra koll på artiklar mm. Har en släkting som jobbar på sjukhus och hon påtalar att lokalerna de jobbade i skulle bli c-avdelning och att personalen på sjukhuset har mycket att göra pga. av c. En av hennes kollegor insjuknade nyss i c. Att det är c och inte influensa tog man andningssvårigheterna som en bekräftelse på. Man skulle kunna misstänka att flertalet c-fall beror på biverkningar, men i kollegans fall rörde det sig om en obesprutad (hjälte inom vården).

  Släktingen har svårt att tro det hela är en bluff och jag har sökt artiklar som berättar om sjukhusens överbeläggning är påhitt. Försöker förhindra henne att ta en tredje dos. Tacksam för tips!

  • Hallå Åsa!

   De nya andningsbesvären är ju typiska för ökad strålning.

   Inflammation och försämrat immunförsvar
   Publicerad 2021-11-23
   https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2021/11/23/mikrovagsstralning-orsakar-inflammation-och-forsamrar-immunforsvaret/

   5G ovanför lägenhet orsakade skyhög strålning och sömnsvårigheter, huvudvärk, hjärtklappning
   https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2021/12/29/5g-ovanfor-lagenhet-orsakade-skyhog-stralning-och-somnsvarigheter-huvudvark-hjartklappning/

   • Tack, Magnus! Det är en trolig orsak till denna mystiska sjukdom, kanske finns det flera, kanske inget virus alls.

    Min släkting är sjuksköterska och anser sig ha sett mängder med c-sjuka inom vården, smitta inom familjer osv. Hon är på ett sjukhus och får uppleva en belastning pga. c. Svårt att föra fram argument som biter och just den här fejkade framställningen att sjukvården skulle vara mer belastad är jag särskilt ute efter. Tråkigt nog blev hennes närmaste kollega c-sjuk och hon var osprutad. Där föll mitt argument att många sjuka är det pga. av spruteriet.

    • Hallå igen!

     Man skall naturligtvis inte förringa besvär men vätskeansamlingar runt hjärtat är inte ovanligt vid vanlig influensa och leder ofta till puls över 100 slag per minut (takykardi) med andfåddhet och kraftlöshet.
     Samma sak med smak och luktbortfall som inte bevisar “corona”.

     men visst är det mycket som sker nu…

     Läs detta “skräckdokument” mycket ingående, betrakta diagrammen noga, kolla länkarna i dokumentet, så här ser planerna ut för vår framtid! Redan om 1 år kan miljarder vaccinerade dö, om vi inte får stopp på galenskaperna!
     https://www.naturalnews.com/2022-01-04-10-million-people-per-day-are-set-on-irreversible-countdown-to-vaccine-death.html
     Högerklicka i texten och klicka på “översätt till svenska” vid behov!
      
      
     Varför brinner nu Frimurarnas hus och loger över hela Jorden, vad är det maktens folk vill dölja? Varför sker detta just nu? Inget i svensk media om detta.
     https://rumble.com/vrtq70-freemasonic-halls-and-lodges-around-the-world-are-burning-down.html
      
      
     Det var på tiden…..
     Bush och Blair dömda i domstol för brott mot mänskligheten, kan bli döden för dem, fler makthavare lär följa….
     https://odysee.com/@FwapUK:1/War-Criminal-Tony-Blair:8?&sunset=lbrytv  
      

    • Missa inte denna video, på svenska, damen verkar ha full koll…
     Helvetet är planerat sedan lång tid tillbaka, maktfolket har kommit långt….

     Å så länge vi inte reagerar och säger nej till galenskaperna så fortsätter planerna för allt snabbare genomförande, det är snart omöjligt att sätta stopp…..t ex är de vaccinerade maktens bästa medlöpare…

     https://www.youtube.com/watch?v=beDj_vfQzPQ

     • Tack. Har tittat 10 minuter, känner igen namn och organisationer och avsikterna. Den stora detaljrikedomen påminner om Jacob Nordangårds “Den Globala statskuppen”. Rekommenderar den varmt. Boken är inte snuten ur näven, det ligger många års forskning bakom. Riktigt otrevligt att mörka maktstrukturen lagt ned så mycket tid och organisation för sina egna, ondskefulla syften. Ja, det är nu av största vikt att manifestera vår frihet och helt sluta dansa efter de mörkas pipa.

  • Kan även vara denna shedding många beskriver, när de varit nära många vaccinerade. Proteinerna smittar, liksom. Därför rekommenderar många Quercetin, Zink, D-vitamin och C-vitamin som extra viktiga.

   • Kanske är det så att spikproteinerna smittar. Det låter dock som ytterligare ett skäl för separation. Det spelas ut många jokrar. Dessa sprutor tycks ha en hel uppsjö med otrevliga effekter.

    Du nämner bra tillskott. Vill lägga till N-acetylcystein, glutation. D-vitamin bör intas tillsammans med K2 och Mg. Det innebär kalciumet inte lagras i blodkärl som därmed inte blir stel och sköra. Gärna liposomal C-vitamin som tas upp bättre i kroppen och under längre tid.

  • En bekant hittade ett klokt inlägg på FB:

   “Har ni glömt tiden innan pandemin? Den stora vårdkrisen. Personalen som ständigt jobbade över och hade svårt att få semester. Sjuksängarna som radade korridorerna och patienterna som dog för att personalen inte hann med. Har C19 återskapat samma problem som debatterades ända fram till pandemin startade? Den som tror att det är oförsiktiga och/eller ovaxade människor som skapar problemen på sjukhusen har riktigt kort minne.

   Vården och dom anställdas situation har politikerna skapat och nu är orsaken C19 och för lite sprutor i befolkningens armar. Vi ska inte sluta belasta sjukhusen istället för att dom ansvariga ska reparera skadan. Och så är man så oanständigt fräcka att man med alla medel ska tvinga i människor outvärderade experimentella preparat som bevisligen inte fungerar överhuvudtaget. Ett fegt sätt att smita undan. Vår intensivvård är så nedskuren att vi inte har tillräckligt med resurser och ligger i botten jämfört med övriga EU och USA. Det är väl lämpligt att se till att syrrorna får anständigt betalt så att personalstyrkan finns på plats.

   Anledningen att personalen ”går på knäna” är regeringens fel 100%. Ni är enbart ynkryggar som försöker lägga skam och skuld på folket för att ni under 30 år kört vården i botten. Och det gäller samtliga partifärger så börja inte skylla på ”dom andra” för det har ni gjort i varenda debatt istället för att lösa problemen.”

 • Det finns många belästa som skriver här på NV och som har bra koll på artiklar mm. Har en släkting som jobbar på sjukhus och hon påtalar att lokalerna de jobbade i skulle bli c-avdelning och att personalen på sjukhuset har mycket att göra pga. av c. En av hennes kollegor insjuknade nyss i c. Att det är c och inte influensa tog man andningssvårigheterna som en bekräftelse på. Man skulle kunna misstänka att flertalet c-fall beror på biverkningar, men i kollegans fall rörde det sig om en obesprutad (hjälte inom vården).

  Släktingen har svårt att tro det hela är en bluff och jag har sökt artiklar som berättar om sjukhusens överbeläggning är påhitt. Försöker förhindra henne att ta en tredje dos. Tacksam för tips!

  • Hallå Åsa!

   De nya andningsbesvären är ju typiska för ökad strålning.

   Inflammation och försämrat immunförsvar
   Publicerad 2021-11-23
   https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2021/11/23/mikrovagsstralning-orsakar-inflammation-och-forsamrar-immunforsvaret/

   5G ovanför lägenhet orsakade skyhög strålning och sömnsvårigheter, huvudvärk, hjärtklappning
   https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2021/12/29/5g-ovanfor-lagenhet-orsakade-skyhog-stralning-och-somnsvarigheter-huvudvark-hjartklappning/

   • Tack, Magnus! Det är en trolig orsak till denna mystiska sjukdom, kanske finns det flera, kanske inget virus alls.

    Min släkting är sjuksköterska och anser sig ha sett mängder med c-sjuka inom vården, smitta inom familjer osv. Hon är på ett sjukhus och får uppleva en belastning pga. c. Svårt att föra fram argument som biter och just den här fejkade framställningen att sjukvården skulle vara mer belastad är jag särskilt ute efter. Tråkigt nog blev hennes närmaste kollega c-sjuk och hon var osprutad. Där föll mitt argument att många sjuka är det pga. av spruteriet.

    • Hallå igen!

     Man skall naturligtvis inte förringa besvär men vätskeansamlingar runt hjärtat är inte ovanligt vid vanlig influensa och leder ofta till puls över 100 slag per minut (takykardi) med andfåddhet och kraftlöshet.
     Samma sak med smak och luktbortfall som inte bevisar “corona”.

     men visst är det mycket som sker nu…

     Läs detta “skräckdokument” mycket ingående, betrakta diagrammen noga, kolla länkarna i dokumentet, så här ser planerna ut för vår framtid! Redan om 1 år kan miljarder vaccinerade dö, om vi inte får stopp på galenskaperna!
     https://www.naturalnews.com/2022-01-04-10-million-people-per-day-are-set-on-irreversible-countdown-to-vaccine-death.html
     Högerklicka i texten och klicka på “översätt till svenska” vid behov!
      
      
     Varför brinner nu Frimurarnas hus och loger över hela Jorden, vad är det maktens folk vill dölja? Varför sker detta just nu? Inget i svensk media om detta.
     https://rumble.com/vrtq70-freemasonic-halls-and-lodges-around-the-world-are-burning-down.html
      
      
     Det var på tiden…..
     Bush och Blair dömda i domstol för brott mot mänskligheten, kan bli döden för dem, fler makthavare lär följa….
     https://odysee.com/@FwapUK:1/War-Criminal-Tony-Blair:8?&sunset=lbrytv  
      

    • Missa inte denna video, på svenska, damen verkar ha full koll…
     Helvetet är planerat sedan lång tid tillbaka, maktfolket har kommit långt….

     Å så länge vi inte reagerar och säger nej till galenskaperna så fortsätter planerna för allt snabbare genomförande, det är snart omöjligt att sätta stopp…..t ex är de vaccinerade maktens bästa medlöpare…

     https://www.youtube.com/watch?v=beDj_vfQzPQ

     • Tack. Har tittat 10 minuter, känner igen namn och organisationer och avsikterna. Den stora detaljrikedomen påminner om Jacob Nordangårds “Den Globala statskuppen”. Rekommenderar den varmt. Boken är inte snuten ur näven, det ligger många års forskning bakom. Riktigt otrevligt att mörka maktstrukturen lagt ned så mycket tid och organisation för sina egna, ondskefulla syften. Ja, det är nu av största vikt att manifestera vår frihet och helt sluta dansa efter de mörkas pipa.

  • Kan även vara denna shedding många beskriver, när de varit nära många vaccinerade. Proteinerna smittar, liksom. Därför rekommenderar många Quercetin, Zink, D-vitamin och C-vitamin som extra viktiga.

   • Kanske är det så att spikproteinerna smittar. Det låter dock som ytterligare ett skäl för separation. Det spelas ut många jokrar. Dessa sprutor tycks ha en hel uppsjö med otrevliga effekter.

    Du nämner bra tillskott. Vill lägga till N-acetylcystein, glutation. D-vitamin bör intas tillsammans med K2 och Mg. Det innebär kalciumet inte lagras i blodkärl som därmed inte blir stel och sköra. Gärna liposomal C-vitamin som tas upp bättre i kroppen och under längre tid.

  • En bekant hittade ett klokt inlägg på FB:

   “Har ni glömt tiden innan pandemin? Den stora vårdkrisen. Personalen som ständigt jobbade över och hade svårt att få semester. Sjuksängarna som radade korridorerna och patienterna som dog för att personalen inte hann med. Har C19 återskapat samma problem som debatterades ända fram till pandemin startade? Den som tror att det är oförsiktiga och/eller ovaxade människor som skapar problemen på sjukhusen har riktigt kort minne.

   Vården och dom anställdas situation har politikerna skapat och nu är orsaken C19 och för lite sprutor i befolkningens armar. Vi ska inte sluta belasta sjukhusen istället för att dom ansvariga ska reparera skadan. Och så är man så oanständigt fräcka att man med alla medel ska tvinga i människor outvärderade experimentella preparat som bevisligen inte fungerar överhuvudtaget. Ett fegt sätt att smita undan. Vår intensivvård är så nedskuren att vi inte har tillräckligt med resurser och ligger i botten jämfört med övriga EU och USA. Det är väl lämpligt att se till att syrrorna får anständigt betalt så att personalstyrkan finns på plats.

   Anledningen att personalen “går på knäna” är regeringens fel 100%. Ni är enbart ynkryggar som försöker lägga skam och skuld på folket för att ni under 30 år kört vården i botten. Och det gäller samtliga partifärger så börja inte skylla på “dom andra” för det har ni gjort i varenda debatt istället för att lösa problemen.”

 • Kolla produkterna på Cayman Chemicals också. Den med nr 0315 verkar ingen vidare. Lätt att skriva in ALC-0315 i sökrutan. Klicka in på säkerhetsdatan. Detta bolag har också en textrad om att produkterna inte är för humant och veterinärt bruk, att förädlaren av produkterna ansvarar för annat bruk. Precis som Biomols gula ruta, på alla sina produkter.
  Läkarna i Norge har nog gjort detta med. Det skiljer mycket på säkerhetsuppgifterna hos de två.
  Man undrar vem som tar ansvaret, för slutprodukten?

 • Kolla produkterna på Cayman Chemicals också. Den med nr 0315 verkar ingen vidare. Lätt att skriva in ALC-0315 i sökrutan. Klicka in på säkerhetsdatan. Detta bolag har också en textrad om att produkterna inte är för humant och veterinärt bruk, att förädlaren av produkterna ansvarar för annat bruk. Precis som Biomols gula ruta, på alla sina produkter.
  Läkarna i Norge har nog gjort detta med. Det skiljer mycket på säkerhetsuppgifterna hos de två.
  Man undrar vem som tar ansvaret, för slutprodukten?

 • Så länge det går att dupera folket genom att säga att WTC7 föll av sig själv, så länge går lögnen att hålla levande.

 • Så länge det går att dupera folket genom att säga att WTC7 föll av sig själv, så länge går lögnen att hålla levande.

 • Är det okej att efterfråga ett minimum av kritiskt tänkande? Är det ingen som inser det absurda i att ett läkemedelsföretag skulle ta ett ämne som är förbjudet att ge till människor, stoppa det i ett vaccin och sedan SKRIVA UT DET i innehållsförteckningen? Är det ingen som ens funderar på om det kanske finns en enklare förklaring, och tycker det är rimligt att kolla upp det innan man sprider det vidare?

  Den som gör det, och lägger ca två minuter på att titta på Biomols hemsida, ser snabbt att den här texten återfinns på ALLA deras produkter. Antikroppar, peptider och antibiotika – mängder med substanser som uppenbart inte är giftiga eller farliga. Texten som återges handlar alltså snarare om någon form av tillståndsfråga vad gäller försäljning och marknadsföring, än om huruvida en viss produkt skulle vara giftig eller inte. 

  Man kan givetvis vara kritisk till vaccin ändå, men den här uppenbara oviljan att kontrollera den information man sprider så länge den stämmer med den egna uppfattningen, är ett otyg som inte gynnar någon.

  • Visst får man efterfråga kritiskt tänkande, men då får du aktivera det själv också!

   Det är inte olagligt att administrera gift. Bara man kan rättfärdiga det. Ta kvicksilver tex, man döper om det till “thiromerosal” och använder det som “konserveringsmedel”. Eftersom det är just ett så potent gift som dödar svamp och bakterietillväxt. Fantastisk väl underbyggt material för hur ofarligt det är.

   https://www.youtube.com/watch?v=tBRwOohhHuA

   Antibiotika, anti bios, mot liv. Några av naturens starkaste mögelgifter. Dödar effektivt små liv, bakterier. Sen att det förstör annan vävnad också får man väl ta om man skall överleva en livsfarlig bakterinfektion. Eller var den så farlig?

   Peptider. Som straka gifter. Neuropeptider….. Men om de gör nytta.
   https://illvet.se/medicin/faagelspindels-gift-stanger-av-smarta

   De säljer gift! Har sålt gift! Och kommer alltid sälja gift så länge de kan rättfärdiga det. Ju billigare råvara ju bättre. En biprodukt ännu bättre. En giftig restprodukt man kan bli av med från annan industri ännu bättre. Syntetiserat gift de kan patentera och sälja dyrt. Falska kopior från det naturen själv skapat och kan hantera.

   “Vacciner” innehåller ibland olistade ingredienser, affärshemligheter som de “måste få behålla”. Men visst har de i gifter de listar. Inget konstigt med det.
   Eller som livsmedelsverkets policy, i tillräckligt låg dos blir alla giftiga substanser tolererbara. Alla som inte tål dem är bara “överkänsliga”.

   .

   • Just det , gränsvärden på giftiga ämnen i det vi äter gör att vi förgiftas långsamt under vår tid här, eftersom kroppen tolererar giftet i låga doser.
    Live long and prosper. Från mr Spock.

   • Tack för ditt svar, men du tycks ha missat hela poängen med mitt inlägg. Jag har inte argumenterat för att vaccin är ofarligt eller ens att dessa två lipider är det. Jag tar upp en specifik felaktighet i en specifik text, och kritiserar de som sprider vidare denna felaktighet utan att först kolla upp om det stämmer. 
     
    De två läkarnas argumentation bygger i huvudsak på en en enda sak, nämligen att de slögooglat sig in på Biomols hemsida, och där läst något som de uppfattar som avgörande bevis angående två lipider som ingår i vaccinet:

    “Det kom som et sjokk å finne på produsentens websider, at disse stoffene IKKE måtte gis til mennesker grunnet toksisitet.”

    Problemet är dock att texten de läst uppenbart inte har denna betydelse. Det står inte att dessa lipider i sig inte får ges till människor (och absolut inte att detta i så fall skulle bero på någon toxicitet). Texten syftar enbart på att inget Biomol säljer är avsett för konsumtion. Biomol säljer till exempel hydroxytyrosol som ingår i olivolja, och även denna produkt är försedd med samma text om att den inte är avsedd för konsumtion.

    Du får gärna kritisera både mitt inlägg och min förmåga till kritiskt tänkande, men det är en fördel om du då utgår från det jag faktiskt skriver.

    • Point taken!

     Respekterar din åsikt, och förstår ditt argument bättre nu. Du har helt klart en poäng. Själv minns jag inte alla detaljer, men det var väl drygt ett år sedan jag såg någon föreläsning om “PEG”, poly etylen glykol osv. Mamma tyckte att glykol det slog man i motorblocket, och en vän som är biolog tyckte inte man skulle skämta om sådant. Eftersom liknande ämnen skiljer sig mycket i funktion.

     Själv förutsatte jag helt enkelt att ämnena är giftiga, eftersom all tidigare info jag tagit del av påvisar just det. Som jag ser det så är ju dock kanske inte det stora problemet at substansen är eller kan vara giftig. Utan att de för in andra gifter genom cellmembranet.
     Man rättfärdigar ju giftet eftersom det är nödvändigt för att få in mRNAt i cellen. Men vad mer för det in? Står rakt upp och ner i vaccinets faktablad att ämnenas “blandbarhet” osv är under utredning. Hur väl fördelat det blir mellan doserna osv.

     Men du har helt klart en poäng i det du säger. Skulle man utgå från produktblad så skulle ju mycket stoppas. Som isopropanol, en billig cancerframkallande alkohol som på produktbladet uppges vara giftig, men som vissa smörjer in sig med tio ggr om dagen.
     Och till ingen större nytta. Själv tycker jag väl att det faktiskt borde framgå på slutprodukten, men det är som sagt en annan diskussion.

  • Eller så säljer de en massa produkter och vill slippa testa dem för farlighet att använda.
   Frågan är då vem som testat produkterna?
   De som stoppar dessa Lipider i vaccinen, behöver kanske inte heller bevisa deras ofarlighet? Det är någon återförsäljare 511 steg bort, så det är omöjligt att någon behöver ta ansvar.
   Det är troligen något sådant som är meningen. Med farliga ämnen, korrigeras någon molekyl, om de blir förbjudna att använda.
   Av samma anledning som du beskriver, så borde det i produktbladen finnas hänvisning till publicerad data, som visar såna här nya ämnens ofarlighet i en sådan allmänt och påtvingad produkt.

  • Kolla produkterna på Cayman Chemicals också. Den med nr 0315 verkar ingen vidare. Lätt att skriva in ALC-0315 i sökrutan. Klicka in på säkerhetsdatan. Detta bolag har också en textrad om att produkterna inte är för humant och veterinärt bruk, att förädlaren av produkterna ansvarar för annat bruk.
   Läkarna i Norge har nog gjort detta med. Det skiljer mycket på säkerhetsuppgifterna hos de två.
   Man undrar vem som tar ansvaret, för slutprodukten?

   • Jag tittade på Caymans sida men jag är inte riktigt säker på vad du fiskar efter. Självklart har de samma information om att produktionerna inte är avsedda för konsumtion. De säljer ju som sagt inte läkemedel utan forskningsmaterial men återigen, detta betyder inte i sig att produkterna skulle vara giftiga eller farliga. 

    Jag läste även säkerhetsdatan, men jag kan faktiskt inte se vad du syftar på här. Det står visserligen att produkten är lättantändlig, kan orsaka cancer samt orsakar hudirritation, men det beror ju på att den kommer i en etanollösning. Det är alltså alkoholen, inte lipden, som kan leda till negativa hälsoutfall (detta står uttryckligen i samma blad). Så vad menar du?

    Sedan vad de norska läkarna läst eller inte läst kan jag inte svara på. Jag kan bara konstatera att det enda de tog upp var den här informationstexten, vilket betyder att de byggde sitt resonemang på exakt ingenting. Och min huvudsakliga poäng är just detta, att vaccinskeptiker (som läkarna, den här sidan och andra) så lättvindigt sprider vidare felaktigheter som hade varit så enkelt att kontrollera om man velat. Men så fort man hittar något man tycker stödjer den egna ståndpunkten så blåser källkritiken och det sunda förnuftet ut genom fönstret. Och det menar jag är det stora hindret för en öppen och nyanserad debatt.

     • Längre ned under rutan för Dangerous. Så mycket besvär, får man inte av lite alkohol:
      4 First-aid measures · Description of first aid measures · General information: Immediately remove any clothing soiled by the product. · After inhalation: In case of unconsciousness place patient stably in side position for transportation. · After skin contact: Immediately wash with water and soap and rinse thoroughly. · After eye contact: Rinse opened eye for several minutes under running water. If symptoms persist, consult a doctor. · After swallowing: If symptoms persist consult doctor. · Information for doctor: · Most important symptoms and effects, both acute and delayed May cause anemia, cough, CNS depression, drowsiness, headache, heart damage, lassitude (weakness, exhaustion), liver damage, narcosis, reproductive effects, teratogenic effects. 

      Så du behöver inte svara med helt upplägg om att det blandas ut i kroppen. För grejen är, att de skulle varit mer öppna från början om vad vaccinerna innehåller och hur de fungerar i kroppen.

      • Det kanske inte är någon större idé att vi försöker bringa reda i ett produktblad som vare sig du eller jag har någon större kunskap om hur det ska tolkas. Och det är egentligen det som är min poäng (och varför jag menade att de norska läkarna var ute och cyklade). Kanske är dessa lipider farliga, men det är inte en slutsats som går att dra utifrån informationen på hemsidan. Och gör man det ändå, så tyder det snarare på att man på förhand bestämt sig för att vaccinet är farligt. Och vad är det i så fall för poäng att över huvud taget hänvisa till fakta?

       Jag menar att det som står i produktbladet (som handlar om hur en viss produkt skall hanteras i ett laboratorium) är fullt förenligt med att denna lipid inte utgör en hälsorisk vid vaccination. Där står ju också att etanol är cancerframkallande, men betyder det att du tycker att Kefir (som innehåller några promille etanol) är en hälsorisk? Om inte, vad är då skillnaden? Om vi nu bara utgår från informationen från produktbladet?

      • Jag skiter i om dessa lipider är farliga eller inte. Det är inte de som är huvudproblemet ändå. Det är innehållet. Hur dessa Spikeproteiner skadar på sikt, som mRNA kodar cellerna att tillverka, så att immunförsvaret bara skapar massa antikroppar, men ingen immunitet.
       Men man skulle genomfört denna vaccinationen med öppna kort och riktiga databaser för skadeanmälningar. Det hade man också, om syftet handlat om folkhälsa.
       Nu blir spekulationer och oro, för vad i h…e de är ute efter. Det är befogat.
       Syftet med allt? Jag tror inte så många är intresserade av att vaccinera sig regelbundet, livet ut, mot förkylning.
       Nu byter Fullvaccinerad namn till
       Up-To-Date Shots. Har Fauci bestämt enligt media där.
       Lycka till

 • Sanningen måste komma fram för alla människor och dom som har gjort detta ska in i fängelse i många år för att dom har gjort mycket illa och dödat många människor i jorden

  • Alla som förstått detta experiment delar säkerligen våran önskan.
   Men vägen dit är lång. Kary Mullis slåss mot väderkvarnarna, och väderkvarnarna äger det största kapitalet. Vågar inte tänka på utgången! Mvh

 • 10 års fängelse?

  För mordförsök på jordens befolkning…….

  Lite dålig ekvation enligt min mening.

  Nåväl, substanserna är ju “Endast för forskningsändamål”, och jordens befolkning är ju med i studien. Ja de som lämnat över ansvaret för sin kropp till Tengill & Co. Lite taskiga odds i studien bara. Välsignade äro de som är kontrollgrupp och bara fått saltlösning..

    • Island har en civilisation på dryga 300.000 invånare, så risk för sympati. Trevligt folk, men jag hade svårt att förstå vad dom sa, min guide översatte, hoppas riktigt! Men vilket vackert land!
     Vill flytta dit fortfarande fast jag lämnade ön för snart 5 år sedan.
     Är själv boende som du förstått på en ö, så ingen svårighet att leva isolerat.
     Nej! En metkrok och fällkniv på blå jungfrun, för där får dom vara ifred.

  • Jag skall se vad jag kan få ur min kompis som är chefs kemist på Karolinska.
   Hon ligger bakom dom flesta studier som du läser i FASS vad gällande biverkningar.
   Finns naturläkare som förespråkar tallbarr som kokas i max 60 grader.
   Vet inte effekten, men det skadar inte att testa, om man tagit vaxxet givet vis.
   Mvh

    • NAC som bildar glutation med glycin och L-glutamin. Vassleprotein också bra för glutation. Niacin(nikotinsyra)i terapeutiska doser 500Mg samt små doser av melatonin.
     Selen och C-Vitamin samt såklart alltid D-vitamin.
     Annars tror jag ni menar Suramin som Dr Mitkovitch menade. Tallbarr var bara en desinformation enligt henne men tallbarr ändå bra att dricka.

    • Maskros! Då får vi vänta till våren! Kanske går att hitta en planta och ställa i fönstret? Men problemaproblem. Om man inte tagit vaxxet så är det inga problem. Minnet av då Kary Mullis fick nobelpriset finns fortfarande i mitt minne. Tack Kary,
     Tyvärr fick du nog offra ditt liv 2 månader innan B. Gates hade sina övningar.

     • Maskros finns som piller. Dandelionroot/Solgars. Funkar som detox och profylax. Varit smittad via vaccinförorenad blodtransfusion.

 • Är det okej att efterfråga ett minimum av kritiskt tänkande? Är det ingen som inser det absurda i att ett läkemedelsföretag skulle ta ett ämne som är förbjudet att ge till människor, stoppa det i ett vaccin och sedan SKRIVA UT DET i innehållsförteckningen? Är det ingen som ens funderar på om det kanske finns en enklare förklaring, och tycker det är rimligt att kolla upp det innan man sprider det vidare?

  Den som gör det, och lägger ca två minuter på att titta på Biomols hemsida, ser snabbt att den här texten återfinns på ALLA deras produkter. Antikroppar, peptider och antibiotika – mängder med substanser som uppenbart inte är giftiga eller farliga. Texten som återges handlar alltså snarare om någon form av tillståndsfråga vad gäller försäljning och marknadsföring, än om huruvida en viss produkt skulle vara giftig eller inte. 

  Man kan givetvis vara kritisk till vaccin ändå, men den här uppenbara oviljan att kontrollera den information man sprider så länge den stämmer med den egna uppfattningen, är ett otyg som inte gynnar någon.

  • Visst får man efterfråga kritiskt tänkande, men då får du aktivera det själv också!

   Det är inte olagligt att administrera gift. Bara man kan rättfärdiga det. Ta kvicksilver tex, man döper om det till “thiromerosal” och använder det som “konserveringsmedel”. Eftersom det är just ett så potent gift som dödar svamp och bakterietillväxt. Fantastisk väl underbyggt material för hur ofarligt det är.

   https://www.youtube.com/watch?v=tBRwOohhHuA

   Antibiotika, anti bios, mot liv. Några av naturens starkaste mögelgifter. Dödar effektivt små liv, bakterier. Sen att det förstör annan vävnad också får man väl ta om man skall överleva en livsfarlig bakterinfektion. Eller var den så farlig?

   Peptider. Som straka gifter. Neuropeptider….. Men om de gör nytta.
   https://illvet.se/medicin/faagelspindels-gift-stanger-av-smarta

   De säljer gift! Har sålt gift! Och kommer alltid sälja gift så länge de kan rättfärdiga det. Ju billigare råvara ju bättre. En biprodukt ännu bättre. En giftig restprodukt man kan bli av med från annan industri ännu bättre. Syntetiserat gift de kan patentera och sälja dyrt. Falska kopior från det naturen själv skapat och kan hantera.

   “Vacciner” innehåller ibland olistade ingredienser, affärshemligheter som de “måste få behålla”. Men visst har de i gifter de listar. Inget konstigt med det.
   Eller som livsmedelsverkets policy, i tillräckligt låg dos blir alla giftiga substanser tolererbara. Alla som inte tål dem är bara “överkänsliga”.

   .

   • Just det , gränsvärden på giftiga ämnen i det vi äter gör att vi förgiftas långsamt under vår tid här, eftersom kroppen tolererar giftet i låga doser.
    Live long and prosper. Från mr Spock.

   • Tack för ditt svar, men du tycks ha missat hela poängen med mitt inlägg. Jag har inte argumenterat för att vaccin är ofarligt eller ens att dessa två lipider är det. Jag tar upp en specifik felaktighet i en specifik text, och kritiserar de som sprider vidare denna felaktighet utan att först kolla upp om det stämmer. 
     
    De två läkarnas argumentation bygger i huvudsak på en en enda sak, nämligen att de slögooglat sig in på Biomols hemsida, och där läst något som de uppfattar som avgörande bevis angående två lipider som ingår i vaccinet:

    “Det kom som et sjokk å finne på produsentens websider, at disse stoffene IKKE måtte gis til mennesker grunnet toksisitet.”

    Problemet är dock att texten de läst uppenbart inte har denna betydelse. Det står inte att dessa lipider i sig inte får ges till människor (och absolut inte att detta i så fall skulle bero på någon toxicitet). Texten syftar enbart på att inget Biomol säljer är avsett för konsumtion. Biomol säljer till exempel hydroxytyrosol som ingår i olivolja, och även denna produkt är försedd med samma text om att den inte är avsedd för konsumtion.

    Du får gärna kritisera både mitt inlägg och min förmåga till kritiskt tänkande, men det är en fördel om du då utgår från det jag faktiskt skriver.

    • Point taken!

     Respekterar din åsikt, och förstår ditt argument bättre nu. Du har helt klart en poäng. Själv minns jag inte alla detaljer, men det var väl drygt ett år sedan jag såg någon föreläsning om “PEG”, poly etylen glykol osv. Mamma tyckte att glykol det slog man i motorblocket, och en vän som är biolog tyckte inte man skulle skämta om sådant. Eftersom liknande ämnen skiljer sig mycket i funktion.

     Själv förutsatte jag helt enkelt att ämnena är giftiga, eftersom all tidigare info jag tagit del av påvisar just det. Som jag ser det så är ju dock kanske inte det stora problemet at substansen är eller kan vara giftig. Utan att de för in andra gifter genom cellmembranet.
     Man rättfärdigar ju giftet eftersom det är nödvändigt för att få in mRNAt i cellen. Men vad mer för det in? Står rakt upp och ner i vaccinets faktablad att ämnenas “blandbarhet” osv är under utredning. Hur väl fördelat det blir mellan doserna osv.

     Men du har helt klart en poäng i det du säger. Skulle man utgå från produktblad så skulle ju mycket stoppas. Som isopropanol, en billig cancerframkallande alkohol som på produktbladet uppges vara giftig, men som vissa smörjer in sig med tio ggr om dagen.
     Och till ingen större nytta. Själv tycker jag väl att det faktiskt borde framgå på slutprodukten, men det är som sagt en annan diskussion.

  • Eller så säljer de en massa produkter och vill slippa testa dem för farlighet att använda.
   Frågan är då vem som testat produkterna?
   De som stoppar dessa Lipider i vaccinen, behöver kanske inte heller bevisa deras ofarlighet? Det är någon återförsäljare 511 steg bort, så det är omöjligt att någon behöver ta ansvar.
   Det är troligen något sådant som är meningen. Med farliga ämnen, korrigeras någon molekyl, om de blir förbjudna att använda.
   Av samma anledning som du beskriver, så borde det i produktbladen finnas hänvisning till publicerad data, som visar såna här nya ämnens ofarlighet i en sådan allmänt och påtvingad produkt.

  • Kolla produkterna på Cayman Chemicals också. Den med nr 0315 verkar ingen vidare. Lätt att skriva in ALC-0315 i sökrutan. Klicka in på säkerhetsdatan. Detta bolag har också en textrad om att produkterna inte är för humant och veterinärt bruk, att förädlaren av produkterna ansvarar för annat bruk.
   Läkarna i Norge har nog gjort detta med. Det skiljer mycket på säkerhetsuppgifterna hos de två.
   Man undrar vem som tar ansvaret, för slutprodukten?

   • Jag tittade på Caymans sida men jag är inte riktigt säker på vad du fiskar efter. Självklart har de samma information om att produktionerna inte är avsedda för konsumtion. De säljer ju som sagt inte läkemedel utan forskningsmaterial men återigen, detta betyder inte i sig att produkterna skulle vara giftiga eller farliga. 

    Jag läste även säkerhetsdatan, men jag kan faktiskt inte se vad du syftar på här. Det står visserligen att produkten är lättantändlig, kan orsaka cancer samt orsakar hudirritation, men det beror ju på att den kommer i en etanollösning. Det är alltså alkoholen, inte lipden, som kan leda till negativa hälsoutfall (detta står uttryckligen i samma blad). Så vad menar du?

    Sedan vad de norska läkarna läst eller inte läst kan jag inte svara på. Jag kan bara konstatera att det enda de tog upp var den här informationstexten, vilket betyder att de byggde sitt resonemang på exakt ingenting. Och min huvudsakliga poäng är just detta, att vaccinskeptiker (som läkarna, den här sidan och andra) så lättvindigt sprider vidare felaktigheter som hade varit så enkelt att kontrollera om man velat. Men så fort man hittar något man tycker stödjer den egna ståndpunkten så blåser källkritiken och det sunda förnuftet ut genom fönstret. Och det menar jag är det stora hindret för en öppen och nyanserad debatt.

     • Längre ned under rutan för Dangerous. Så mycket besvär, får man inte av lite alkohol:
      4 First-aid measures · Description of first aid measures · General information: Immediately remove any clothing soiled by the product. · After inhalation: In case of unconsciousness place patient stably in side position for transportation. · After skin contact: Immediately wash with water and soap and rinse thoroughly. · After eye contact: Rinse opened eye for several minutes under running water. If symptoms persist, consult a doctor. · After swallowing: If symptoms persist consult doctor. · Information for doctor: · Most important symptoms and effects, both acute and delayed May cause anemia, cough, CNS depression, drowsiness, headache, heart damage, lassitude (weakness, exhaustion), liver damage, narcosis, reproductive effects, teratogenic effects. 

      Så du behöver inte svara med helt upplägg om att det blandas ut i kroppen. För grejen är, att de skulle varit mer öppna från början om vad vaccinerna innehåller och hur de fungerar i kroppen.

      • Det kanske inte är någon större idé att vi försöker bringa reda i ett produktblad som vare sig du eller jag har någon större kunskap om hur det ska tolkas. Och det är egentligen det som är min poäng (och varför jag menade att de norska läkarna var ute och cyklade). Kanske är dessa lipider farliga, men det är inte en slutsats som går att dra utifrån informationen på hemsidan. Och gör man det ändå, så tyder det snarare på att man på förhand bestämt sig för att vaccinet är farligt. Och vad är det i så fall för poäng att över huvud taget hänvisa till fakta?

       Jag menar att det som står i produktbladet (som handlar om hur en viss produkt skall hanteras i ett laboratorium) är fullt förenligt med att denna lipid inte utgör en hälsorisk vid vaccination. Där står ju också att etanol är cancerframkallande, men betyder det att du tycker att Kefir (som innehåller några promille etanol) är en hälsorisk? Om inte, vad är då skillnaden? Om vi nu bara utgår från informationen från produktbladet?

      • Jag skiter i om dessa lipider är farliga eller inte. Det är inte de som är huvudproblemet ändå. Det är innehållet. Hur dessa Spikeproteiner skadar på sikt, som mRNA kodar cellerna att tillverka, så att immunförsvaret bara skapar massa antikroppar, men ingen immunitet.
       Men man skulle genomfört denna vaccinationen med öppna kort och riktiga databaser för skadeanmälningar. Det hade man också, om syftet handlat om folkhälsa.
       Nu blir spekulationer och oro, för vad i h…e de är ute efter. Det är befogat.
       Syftet med allt? Jag tror inte så många är intresserade av att vaccinera sig regelbundet, livet ut, mot förkylning.
       Nu byter Fullvaccinerad namn till
       Up-To-Date Shots. Har Fauci bestämt enligt media där.
       Lycka till

  • Är det ens en sanning som den stora allmänheten vill höra? Att allt är en lögn och regeringen enbart är ute efter att råna och mörda dig är väl just det som gör att många inte väljer det röda pillret. Många är fast i sprutpsykosen och kommer tyvärr fortsätta tills hjärtat slutar att slå.

   Ny studie från Koch institutet i Tyskland, mycket respekterat institut -regeringens hälsomyndighet-. Det ser inte alls bra ut för dom som injekterar sig.

   https://dailyexpose.uk/2022/01/02/german-gov-data-suggests-fully-vaccinated-developing-ade/

   • I all vänlighet:

    Du länkar till en anonym skribent som gissar och spekulerar sig fram till den galna slutsatsen att en majoritet av alla vaccinerade kommer att utveckla AIDS inom en månad. Får jag fråga varför du delar denna artikel? Vad menar du att värdet av den är?

    Och har du gjort något för att kontrollera att det finns någon som helst substans i den, och inte bara är en okunnig persons fria fantasier? Tycks personen som skrivit den till exempel veta något om medicin? Eller var det bara att innehållet i artikeln gick i linje med din egen åsikt?
     
    Jag misstänker nämligen att du inte tog dig tid att titta på själva rapporten från Kochs (den som du faktiskt själv hänvisar till), för hade du gjort det hade du sett att skribenten utgår från helt felaktiga siffror. De 186 ovaccinerade som skribenten utgår från är i själva verket 1 097. En viss skillnad som gör den följande sifferexercisen helt meningslös, och vidare delning bidrar bara till spridandet av desinformation.

    • Knappt var tredje tysk tror på statens coronasiffror
     
     Publicerad 4 januari 2022 kl 14.35

     UTRIKES. Inte ens en tredjedel av tyskarna litar på den officiella statistik som staten publicerar rörande coronaepidemin, rapporterar Bild.

     I den nya mätningen uppger en majoritet, 57 procent, rakt av att de inte tror på siffrorna från det statliga Robert Koch-institutet, den myndighet som ansvarar för att föra statistiken.
     Bara 32 procent säger sig lita på den statliga coronastatistiken.
     Tyskland är just nu, enligt den officiella statistiken, på väg ut ur en kraftig smittvåg som nådde sin kulmen i början av december. Det finns dock tecken på att smittspridningen åter tilltar på grund av omikronvarianten.
     Den nya vänsterregeringen planerar att tvågsvaccinera hela den tyska befolkningen under början av 2022.

     Knappt var tredje tysk tror på statens coronasiffror | Fria Tider

 • Sanningen måste komma fram för alla människor och dom som har gjort detta ska in i fängelse i många år för att dom har gjort mycket illa och dödat många människor i jorden

  • Alla som förstått detta experiment delar säkerligen våran önskan.
   Men vägen dit är lång. Kary Mullis slåss mot väderkvarnarna, och väderkvarnarna äger det största kapitalet. Vågar inte tänka på utgången! Mvh

 • 10 års fängelse?

  För mordförsök på jordens befolkning…….

  Lite dålig ekvation enligt min mening.

  Nåväl, substanserna är ju ”Endast för forskningsändamål”, och jordens befolkning är ju med i studien. Ja de som lämnat över ansvaret för sin kropp till Tengill & Co. Lite taskiga odds i studien bara. Välsignade äro de som är kontrollgrupp och bara fått saltlösning..

    • Island har en civilisation på dryga 300.000 invånare, så risk för sympati. Trevligt folk, men jag hade svårt att förstå vad dom sa, min guide översatte, hoppas riktigt! Men vilket vackert land!
     Vill flytta dit fortfarande fast jag lämnade ön för snart 5 år sedan.
     Är själv boende som du förstått på en ö, så ingen svårighet att leva isolerat.
     Nej! En metkrok och fällkniv på blå jungfrun, för där får dom vara ifred.

  • Jag skall se vad jag kan få ur min kompis som är chefs kemist på Karolinska.
   Hon ligger bakom dom flesta studier som du läser i FASS vad gällande biverkningar.
   Finns naturläkare som förespråkar tallbarr som kokas i max 60 grader.
   Vet inte effekten, men det skadar inte att testa, om man tagit vaxxet givet vis.
   Mvh

    • NAC som bildar glutation med glycin och L-glutamin. Vassleprotein också bra för glutation. Niacin(nikotinsyra)i terapeutiska doser 500Mg samt små doser av melatonin.
     Selen och C-Vitamin samt såklart alltid D-vitamin.
     Annars tror jag ni menar Suramin som Dr Mitkovitch menade. Tallbarr var bara en desinformation enligt henne men tallbarr ändå bra att dricka.

    • Maskros! Då får vi vänta till våren! Kanske går att hitta en planta och ställa i fönstret? Men problemaproblem. Om man inte tagit vaxxet så är det inga problem. Minnet av då Kary Mullis fick nobelpriset finns fortfarande i mitt minne. Tack Kary,
     Tyvärr fick du nog offra ditt liv 2 månader innan B. Gates hade sina övningar.

     • Maskros finns som piller. Dandelionroot/Solgars. Funkar som detox och profylax. Varit smittad via vaccinförorenad blodtransfusion.

 • Kanske sanningen nu äntligen kryper fram för den stora allmänheten?
  Flockdjurens tid kanske inte är till ända. Men vad finns eventuell bot?

  • Är det ens en sanning som den stora allmänheten vill höra? Att allt är en lögn och regeringen enbart är ute efter att råna och mörda dig är väl just det som gör att många inte väljer det röda pillret. Många är fast i sprutpsykosen och kommer tyvärr fortsätta tills hjärtat slutar att slå.

   Ny studie från Koch institutet i Tyskland, mycket respekterat institut -regeringens hälsomyndighet-. Det ser inte alls bra ut för dom som injekterar sig.

   https://dailyexpose.uk/2022/01/02/german-gov-data-suggests-fully-vaccinated-developing-ade/

   • I all vänlighet:

    Du länkar till en anonym skribent som gissar och spekulerar sig fram till den galna slutsatsen att en majoritet av alla vaccinerade kommer att utveckla AIDS inom en månad. Får jag fråga varför du delar denna artikel? Vad menar du att värdet av den är?

    Och har du gjort något för att kontrollera att det finns någon som helst substans i den, och inte bara är en okunnig persons fria fantasier? Tycks personen som skrivit den till exempel veta något om medicin? Eller var det bara att innehållet i artikeln gick i linje med din egen åsikt?
     
    Jag misstänker nämligen att du inte tog dig tid att titta på själva rapporten från Kochs (den som du faktiskt själv hänvisar till), för hade du gjort det hade du sett att skribenten utgår från helt felaktiga siffror. De 186 ovaccinerade som skribenten utgår från är i själva verket 1 097. En viss skillnad som gör den följande sifferexercisen helt meningslös, och vidare delning bidrar bara till spridandet av desinformation.

    • Knappt var tredje tysk tror på statens coronasiffror

     Publicerad 4 januari 2022 kl 14.35

     UTRIKES. Inte ens en tredjedel av tyskarna litar på den officiella statistik som staten publicerar rörande coronaepidemin, rapporterar Bild.

     I den nya mätningen uppger en majoritet, 57 procent, rakt av att de inte tror på siffrorna från det statliga Robert Koch-institutet, den myndighet som ansvarar för att föra statistiken.
     Bara 32 procent säger sig lita på den statliga coronastatistiken.
     Tyskland är just nu, enligt den officiella statistiken, på väg ut ur en kraftig smittvåg som nådde sin kulmen i början av december. Det finns dock tecken på att smittspridningen åter tilltar på grund av omikronvarianten.
     Den nya vänsterregeringen planerar att tvågsvaccinera hela den tyska befolkningen under början av 2022.

     Knappt var tredje tysk tror på statens coronasiffror | Fria Tider

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *