Australiens smarta superkontrollerade städer – en färdplan för hela världen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 april 2022
- NewsVoice redaktion
Maria Zeee. Press photo

OPINION. Debattören Maria Zeee ifrågasätter planerna för att staden Newcastle inte bara ska vara teststaden för Australiens smarta städer, utan modellen för hela världen. Zeee går igenom de olika projekten och de statliga bidragen i Australien. Inslaget tar även upp Metaverse och medborgarövervakning.

Jay Dyer som deltar i samtalet förklarar hur samhällsutvecklingen kan ta form om teknokrater med filantropiska komplex får bestämma. Risken är att när alla teknologier, när allt från beteendeövervakning, moralpolitik och ekonomi till rättsväsende kopplas samman, leder detta till ett extremt kontrollerat liv för vanliga människor.

Källa: Maria Zeee på Rumble och Stew Peters Network

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Jag har också undrat över att ingen kommenterat. Kanske är detta för skrämmande. Det finns ännu en väg ut ur detta, snart är det för sent,och den beståi att slänga alla smarta telefoner och återgå till det som bara för 30 år sedan var helt normalt. Dessa alternativ finns ännu kvar och används bland flera av oss elsensitiva. Den strålning från 5G som denna framtid innebär skadar allt levande.
   Läs gärna Arthur Firstenbergs bok The Invisible Rainbow.
   Den väg vi kan välja är nog för alltför många otänkbar tyvärr. Vi har lurats tro att det är utveckling när det istället visar sig vara avveckling av frihet och mänsklig omtanke om allt levande.
   Titta hur de behandlar folket i Shanghai och du ser vår framtid!
   Vi kan välja en annan väg.

   • Bara en kommentar till el-sensitivitet. Av erfarenhet vet jag att magnetisk strålning trycker ned den emotionella nivån i apati i området drabbat. Med 2-pols-terapi kan problem få sin lösning snabbt. Betrakta varje påverkad entitet som en egen personlighet och kör processen på den (t,ex, ett knä).
    Värt att testa inget att förlora.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *