Svenska Freds: ”Ta ställning mot NATO! Mejla en politiker”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 maj 2022
- NewsVoice redaktion
NATO-styrkor i Europa - Foto från NATO-video: NATO.int

NATO. Svenska Freds gick idag ut med ett meddelande till allmänheten som syftar till att stoppa Sverige från att gå med i NATO. NewsVoice återpublicerar meddelandet.

Text: Svenska Freds

”Just nu pågår en intensiv debatt om Sverige ska ansöka om medlemskap i militäralliansen Nato. Ett på många sätt avgörande säkerhetspolitiskt beslut som nu ska fattas i rekordhastighet. Men än är inte beslutet fattat och din röst behövs!

Inom Socialdemokraterna pågår en intern process för att komma fram till om partiet ska ändra sin åsikt i Natofrågan och verka för ett svenskt Natomedlemskap.  

Är du mot ett svenskt Natomedlemskap är det nu du behöver agera! Särskilt om du är socialdemokrat. Låt dem veta att det finns en stark opinion för den militära alliansfriheten. 

Så här gör du:

    • Kopiera mejltexten på denna LÄNK till ett vanligt mejl.
    • Välj en eller flera mejladresser från listan på samma länk (socialdemokratiska distrikt som just nu diskuterar frågan.)
    • Skicka!

Tack för att du är med med och stoppar snabbspåret till Nato!
Tillsammans blir vår röst mot ett Natomedlemskap starkare.”


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq