När Sverige i tysthet bestämde sig för att sälja ut den svenska hälsan och friheten

publicerad 17 juni 2022
- Gästskribent
Elena Malmefeldt

Vi på NewsVoice känner att Elena Malmefeldts videoserie förtjänar mycket uppmärksamhet i Sverige. Hennes analyser är sakliga, högaktuella och systematiska. I hennes senaste analys tittar hon närmare på vilka ambitioner WHO har gällande din kropp och hur den ska injiceras.

WHO:s huvudkvarter i Geneve.
WHO:s huvudkvarter i Geneve. Foto: Yann. Licens: CC BY-SA 3.0

ANALYS. Sverige ställde sig i maj 2022 bakom att WHO genom World Health Assembly (WHA) ska styra upp hela världens hälsa. De ska kunna besluta vad som är en pandemi och kan därmed isolera en hel värld.

Text: Elena Malmefeldt

WHO vill förbjuda resor och bestämma vilka sprutor som skall injiceras i världens befolkning, sprutor som de kallar vaccinationer, sprutor som inte längre har med smittspridning att göra. Det handlar om sprutor som inte genomgått de kliniska krav som tidigare krävts för att de ska få ett fullgott marknadsgodkännande.

Vetenskap- och beprövad erfarenhet?

WHO kommer i den nya strategin att använda sig av ”experter” som ska kunna ta bevisbaserade beslut om ”vaccination” och immuniseringspolitik. Helt plötsligt ska ett läkemedel, en spruta vara bevisbaserad. Vad innebär det?

Bevisbaserat är om möjligt ännu luddigare än begreppet vetenskap- och beprövad erfarenhet, som ingen riktigt kan förklara innebörden av.

Vi behöver istället riktlinjer och transparens kopplat till läkemedelsbranschen som tjänar pengar på människors ohälsa, och som drivs av vinstintressen så att de inte kan tvinga hela jordens befolkning att ingå i diverse olika experiment, men om detta är det tyst.

Elena Malmefeldt:

Skrämmande research

När jag gjorde den här researchen visste jag inte riktigt vart jag skulle landa. Jag tror de flesta av oss har svårt att tänka tanken att våra egna myndigheter och WHO skulle ljuga för oss och inte bry sig om i fall vi skadas eller dör. Den tanken är skrämmande, men efter min research, som jag delar med er, kan vi nog alla fastslå att allt tyder på att det sker.

Sverige är en av de länder som kämpar mest för att WHO/WHA ska ta globala beslut om sprutor, pandemier och isolering. Sverige ställer sig bakom ett eget begrepp som kallars ”One Health Approach”.

Sverige upprättar nya lagar, ändrar andra, breddar offentlighetsprincipen för att kunna sända information om vår hälsa över hela världen, tex vilka sprutor som du tagit eller inte.

Kontroll- och övervakningssystem förespråkas av WHO och Sverige, och jag misstänker att förslaget om att införa statliga e-legitimation, som även kan användas som en resehandling, är en del inför att förverkliga denna strategi.

Min analys tar bland annat upp:

  • WHOs främsta uppgift är att det enda sättet att bygga upp folkhälsan är att alla ska ta sprutor. Det började redan 1948 med ”vacciner” och nu befinner vi oss i en spruteufori.
  • WHO har ändrar begreppet pandemi. Idag kan en “bondförkylning” klassas som en pandemi.
  • WHO har ändrat på begreppet vaccin som inte längre är kopplat till att stoppa smittspridning
  • Flockimmunitet skall uppnås via sprutor.
  • Begreppet immuniseringspolitik är uppe på agendan och WHO och Sverige vill att alla länder måste anpassa sin politik, lagsystem och sjukvårdssystem för att denna agenda ska kunna förverkligas.

Som WHO säger i sin film de gjort och som jag refererar till i min video: att WHO kommer att veta vilka som inte är vaccinerade via kontroll- och övervakningssystem. Svenska makthavare är lyriska över detta ställningstagande om ett kontrollsamhälle. SVT skriver inte en rad om detta.

När WHO-röstningen skedde i maj 2022, trädda ett antal länder fram som våra räddare [bla 47 afrikanska stater] och försvarade människors frihet att välja, vilket jag visar i slutet av filmen.

Text: Elena Malmefeldt, “I sanningen tjänst” (Facebook) och Rumble

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: spruteufori