När Sverige i tysthet bestämde sig för att sälja ut den svenska hälsan och friheten

Ska din och dina barns kroppar tillhöra WHO?

-

Vi på NewsVoice känner att Elena Malmefeldts videoserie förtjänar mycket uppmärksamhet i Sverige. Hennes analyser är sakliga, högaktuella och systematiska. I hennes senaste analys tittar hon närmare på vilka ambitioner WHO har gällande din kropp och hur den ska injiceras.

WHO:s huvudkvarter i Geneve.
WHO:s huvudkvarter i Geneve. Foto: Yann. Licens: CC BY-SA 3.0

ANALYS. Sverige ställde sig i maj 2022 bakom att WHO genom World Health Assembly (WHA) ska styra upp hela världens hälsa. De ska kunna besluta vad som är en pandemi och kan därmed isolera en hel värld.

Text: Elena Malmefeldt

WHO vill förbjuda resor och bestämma vilka sprutor som skall injiceras i världens befolkning, sprutor som de kallar vaccinationer, sprutor som inte längre har med smittspridning att göra. Det handlar om sprutor som inte genomgått de kliniska krav som tidigare krävts för att de ska få ett fullgott marknadsgodkännande.

Vetenskap- och beprövad erfarenhet?

WHO kommer i den nya strategin att använda sig av ”experter” som ska kunna ta bevisbaserade beslut om ”vaccination” och immuniseringspolitik. Helt plötsligt ska ett läkemedel, en spruta vara bevisbaserad. Vad innebär det?

Bevisbaserat är om möjligt ännu luddigare än begreppet vetenskap- och beprövad erfarenhet, som ingen riktigt kan förklara innebörden av.

Vi behöver istället riktlinjer och transparens kopplat till läkemedelsbranschen som tjänar pengar på människors ohälsa, och som drivs av vinstintressen så att de inte kan tvinga hela jordens befolkning att ingå i diverse olika experiment, men om detta är det tyst.

Elena Malmefeldt:

Skrämmande research

När jag gjorde den här researchen visste jag inte riktigt vart jag skulle landa. Jag tror de flesta av oss har svårt att tänka tanken att våra egna myndigheter och WHO skulle ljuga för oss och inte bry sig om i fall vi skadas eller dör. Den tanken är skrämmande, men efter min research, som jag delar med er, kan vi nog alla fastslå att allt tyder på att det sker.

Sverige är en av de länder som kämpar mest för att WHO/WHA ska ta globala beslut om sprutor, pandemier och isolering. Sverige ställer sig bakom ett eget begrepp som kallars ”One Health Approach”.

Sverige upprättar nya lagar, ändrar andra, breddar offentlighetsprincipen för att kunna sända information om vår hälsa över hela världen, tex vilka sprutor som du tagit eller inte.

Kontroll- och övervakningssystem förespråkas av WHO och Sverige, och jag misstänker att förslaget om att införa statliga e-legitimation, som även kan användas som en resehandling, är en del inför att förverkliga denna strategi.

Min analys tar bland annat upp:

  • WHOs främsta uppgift är att det enda sättet att bygga upp folkhälsan är att alla ska ta sprutor. Det började redan 1948 med ”vacciner” och nu befinner vi oss i en spruteufori.
  • WHO har ändrar begreppet pandemi. Idag kan en “bondförkylning” klassas som en pandemi.
  • WHO har ändrat på begreppet vaccin som inte längre är kopplat till att stoppa smittspridning
  • Flockimmunitet skall uppnås via sprutor.
  • Begreppet immuniseringspolitik är uppe på agendan och WHO och Sverige vill att alla länder måste anpassa sin politik, lagsystem och sjukvårdssystem för att denna agenda ska kunna förverkligas.

Som WHO säger i sin film de gjort och som jag refererar till i min video: att WHO kommer att veta vilka som inte är vaccinerade via kontroll- och övervakningssystem. Svenska makthavare är lyriska över detta ställningstagande om ett kontrollsamhälle. SVT skriver inte en rad om detta.

När WHO-röstningen skedde i maj 2022, trädda ett antal länder fram som våra räddare [bla 47 afrikanska stater] och försvarade människors frihet att välja, vilket jag visar i slutet av filmen.

Text: Elena Malmefeldt, “I sanningen tjänst” (Facebook) och Rumble

Extern resurs
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.
Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.

8 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest
8 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Camilla
Camilla
Gäst
20 juni 2022 kl 18:24

Slik er det i Norge og. Helseministeren gikk bak ryggen til folket. Og ikke et ord i msm.

Per Melin
Per Melin
Gäst
17 juni 2022 kl 15:00

Elena Malmfeldt är verkligen bra på att avslöja makthavarna som vi inte har bett om. Tack, Elena.

En intressant sak i Malmfeldts video här ovan är att hon säger “…och för övrigt, hela det begreppet är ju urfånigt [“antivaxxers”]. (Börja lyssna vid 36 minuter och 54 sekunder in i programmet och någon minut framåt.)

Man kan fråga sig, varför använder en person som läkaren Nils Littorin ett “urfånigt” begrepp som “antivaxxers” i till exempel sitt tal på Sergels torg i Stockholm den 22 februari 2022?

Stor demonstration mot vaccinpass i Stockholm – Narrativet vänder Torbjörn Sassersson red. -23 januari 2022 kl 15:36 https://newsvoice.se/2022/01/demonstration-mot-vaccinpass-stockholm/

Varför använder doktor Peter McCullough “over there” samma begrepp? 

https://newsvoice.se/2022/02/dr-paul-thomas-study-unvaccinated-children/#comment-421836

Sten B
Sten B
Gäst
17 juni 2022 kl 14:59

Den övergripande kontrollen och manipulationen är nu omfattande och det inför öppen ridå. WHO´s vision är skrämmande tydlig och det ska knappast benämnas medvetenhet att inse detta – dra enkla slutsatser – man försöker införa global kontroll med hälsa som ursäkt, och klimatet för den delen. Vilka krafter skapade FN och WHO, som också äger större delen av Big Pharma? – Rockefeller, som också är inblandad i BLM, klimathysterin, krig osv. Det lismande fanskapet Gates betalar WHO för att hans affärsidé ska göras legitim via en organisation som ska framstå som agerande för människor bästa… Öppen fakta säger annat, ingalunda konspirationsteorier och mig veterligen inte ett ljud om detta i mainstream media.

Hur är det ens möjligt att inte begripa vad som pågår? Hur käpprakt åt helsicke döv, blind och dum är den som köper detta resonemang? Svensk regering har pumpat in mer pengar i FN än de flesta länder och det utan att ställa krav på redovisning och givetvis är man bland de första att stödja WHO, oavsett vad som basuneras ut. Var finns det sunda, kritiska tänkandet? Finns det någon svensk i officiell ställning som vågar ifrågasätta? Vårt land har aldrig varit så misskött tidigare och det som generationer byggt upp har varit under destruktion sedan flera decennier.

Denna livsfarliga och fördummande likriktning av åsikter och förhållningssätt lär snart explodera och jag välkomnar hellre det kaos som följer på det än att fortsätta betrakta denna destruktiva fördummande utveckling.

Per Melin
Per Melin
Gäst
17 juni 2022 kl 14:58

En sorglig ironi är att Lena Hallengren, duktig idiot åt brottslingarna som driver agendan Förslavande av mänskligheten, lider av cancer. 

Vems fel är det att hennes behandlingsalternativ, “skära, förgifta, bränna”, det vill säga onödig kirurgi, cytostatika, radioaktiv strålning, skolmedicinens metoder “mot” cancer, är de enda till buds stående behandlingsalternativen för en okunnig svensk politiker? 

Jo, det är deras fel, som Hallengren är duktig idiot åt. Den här sammanslutningen av ondskefulla människor har sett till att kroppsvänliga, naturliga alternativ till läkemedelsindustrins hälsovådliga medicinska metoder inte får finnas tillgängliga för gemene man.

Olga sjöberg
Olga sjöberg
Gäst
Reply to  Per Melin
17 juni 2022 kl 16:38

En del får sitt straff direkt. Allsvenskan tillhör de. Tack Gud för din omtanke om oss stackas satar på denna jord.
Trots cancer så är Hallengren inbjuden till Bilderberg gruppen i år

SteffoBlack
SteffoBlack
Gäst
17 juni 2022 kl 14:16

Hon är en hjälte som faktiskt räddar liv, även om det kanske är en person i taget! Önskade bara att människor orkade bry sig så till den grad att man ville göra något gemensamt för att stoppa EU, regering, WHO, WHA eller FHI.

Linden
Linden
Gäst
17 juni 2022 kl 13:01

En bekräftelse på det vi vetat länge.
våra politiker vill inte sitt lands ursprungsbefolkning det bästa.
vi kan inte bytas ut fort nog.
vi ska arbeta tills vi dör.
våra skattekronor sprids över världen.
och nu ska vår sjukjournaler bli big pharmas egendom.
vad är syftet med det?
Morgan i spetsen för makthavarna är lyriska.

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
17 juni 2022 kl 12:16

Mycket bra belysning. Ta gärna även upp att den s k virologin är pseudovetenskap och att smittsamma virus aldrig har bevisats existera.

Extern resurs
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV

ANNONS