Douglas MacGregor kommenterar Sveriges NATO-medlemskap och planen för Ryssland

publicerad 21 juli 2023
- av Kristoffer Hell
Douglas MacGregor Håkan Bergmark (selfie).
Douglas MacGregor Håkan Bergmark (selfie).

Den svenska reservofficeren i flottan Håkan Bergmark intervjuade 20 juli den pensionerade amerikanska översten Douglas MacGregor. Fokus ligger på kriget i Ukraina, Sveriges ansökan att gå med i NATO och globlalisternas egentliga plan med kriget mot Ryssland.

Intervjun är textad på svenska

Överste MacGregor:

“Varför skulle Sverige vilja gå med i ett korståg mot Ryssland – ett korståg som är svagt, saknar fokus och inte har några uppenbara konkreta målsättningar?

Det finns en minoritet bestående av en mycket mäktig elit i Väst som ser Ryssland som ett hot eftersom det är en nationalstat rotad i ortodox kristendom och med en rysk etnisk nationell identitet.

Planen som så kallade globalistiska elitister som Soros och Schwab och andra har är att i praktiken utradera Europas folkliga identiteter genom att översvämma dem med människor från Nordafrika Mellanöstern och Afrika.

På 90-talet beslutade han tillsammans med många av hans kamrater att Ryssland måste krossas, Ryssland måste bekämpas och underkastas så att vi kan göra mot Ryssland vad som redan gjorts mot Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Sverige, Danmark och Nederländerna”

Håkan Bergmark intervjuar överste Douglas MacGregor

Text: Kristoffer Hell. Källa: Håkan Bergmark TV

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Ta reda På VILKA företag som styrs av Vanguard och Black Rock och köp inget av dom,starta nya företag.

 • Krig gynnar några få, handel gynnar flertalet. Lite hörs om de gigantiska handelsfördelar Sverige har med Ryssland jämfört med många andra länder.
  Ryssland är ett land elva tidszoner långt med liten befolkning och man är i full färd med att bygga ut/upp östra Ryssland. Och vi skall vara med och bekriga denna enorma möjlighet i utveckling. Ryssland kommer att behöva i stort allt som tillverkas i Sverige i mängd, framför allt nu när man måste tillverka vapen och sätta det civila på sparlåga. Här ser man det amerikanska talesättet “go woke go broke” i fullt spel.
  Bara en så enkel sak som stenkross till vägar över elva tidszoner skulle ge bra inkomst för t.ex. ATLAS Copco.
  När en politiker bara tänker går mycket fel redan där!

 • Bland alla ismer/ister så är kapitalismen i den egentliga meningen den värsta. Allt handlar om vinst. Förgifta med kemikalier, bombardera med kemikalier, mata med kemikalier.
  Här på denna sida så är förhoppningen att det förstås.
  Vänster/höger är propaganda, girighet/maktbegär är vad som gäller. McGregor sa i en intervu….Har det varit dåligt för Sverige att dom varit neutrala i 200 år, samtidigt kan man fråga i hur många krig har finland varit med ryssland under dom 80 år dom hade en icke anfallspakt med ryssland.

  • Ta reda På VILKA företag som styrs av Vanguard och Black Rock och köp inget av dom,starta nya företag.

 • Bra jobbat Bergmark. Kanske råkar SÄPO höra ett och annat i sin jakt på det “hot mot demokratin” som vi utgör.

 • Superbra intervju! Man borde skicka en kopia till artikeln och videon till samtliga regeringsanställda och myndighetspersonal som vill dra Sverige in i NATO kriget mot Ryssland. Anledningen att mer än 90% av befolkningen är så passiva, naiva och tappat all förmåga till kritiskt tänkande är att våra hjärnor är ständigt marinerade i chemtrails, förgiftad mat och vatten, kemikalier, fluor, skyhög strålning från 4G-5G och mind control hemliga operationer. I och med covid-injektionerna har man även raderat en viktig mänsklig gen som är ansvarig för hjärnans analytiska tänkande och ifrågasättande.

 • Det här är så viktigt. Patrioterna mot globalisterna (‘vem de än nu månde vara.. haha ) det är det kampen står emellan. Ickepatrioterna/washingtn,”city” är och förblir mänsklighetens fiende. Problemet är egentl inte dom, utan att Folket (75% i väst) inte veet vem fienden är.

  De största människoantagonisterna (i samlad form är utnyttjarna, som aldrig förr, med finans, taaskmedia, miltär, energisektorn, fastighets, transport, fordonsproduktion etcetc, rubbet har de kidnappat i väst via kapet av penningtryckplåtarna..fed, boe, ecb osv, men allt detta vet vi) är internationalisterna/monopolisterna. De som inte vill ha några landgränser, för då är de inte ‘fria nog’ att plundra och bomba sönder länder. Jmf Irak, Libyen, Jemen, nu Syrien, Serbien, Afghanistan osvosv. 20milj mördade på ca 60år.

  Dock finns det en annan grupp, som anser sig vara fria när de får samarbeta med andra fria fredliga Nationalstater. Detta är oacceptabelt för internationalisternas perversa syn på ägande, samanhållenhet och samarbete, och de för därför krig mot de Nationella som vill ha detta samarbete. Men allt detta vet vi.

  Vad många däremot har svårt att skilja emellan (verkar det som, och inget konstigt med det, då det ingår i globalistparasiternas ‘verksamhetsplan’ där förvillning via totalägande av slaskmedia är bland det mest prominenta för dom), är globalism/internationaliasm/bolsjevism/ kommunism/marxism/’avantgardism’..etc, mellan helt normalt relationskap mll Stater, dess folkvalda och befolkningen.
  T ex var Ho Chi Min iinte kommunist utan nationalsocialpatriot (ej sk socialist,
  – ism i alla dess former implicerar egenmäktigt förfarande), på samma sätt är Kina det, Ryssland, Tyskland på 30talet (öven om de kallade sig -ister vilket de inte var), Kuba osv

  Det här är inte det egentliga spörsmålet, eftersom det är så självklart, utan primära frågeställningen är; vem i h..e är ledare för de globalister som håller på att förstöra hela väst..

  • du hittar dem som ägare till de största bankerna och krigsindustrierna. De köper in sig överallt där de behöver för att få absolut kontroll. T.ex 5G.
   De har dessutom total kontroll äver alla politiska partier. Deras huvudmän hittar du bland dem med “horn på huvudet”- de som kallas för Det Onda Mörkret.
   Perspektiven är mycket större än vad de flesta ens har ord för.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *