Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Douglas MacGregor kommenterar Sveriges NATO-medlemskap och planen för Ryssland

publicerad 21 juli 2023
- Kristoffer Hell
Douglas MacGregor Håkan Bergmark (selfie).
Douglas MacGregor Håkan Bergmark (selfie).

Den svenska reservofficeren i flottan Håkan Bergmark intervjuade 20 juli den pensionerade amerikanska översten Douglas MacGregor. Fokus ligger på kriget i Ukraina, Sveriges ansökan att gå med i NATO och globlalisternas egentliga plan med kriget mot Ryssland.

Intervjun är textad på svenska

Överste MacGregor:

“Varför skulle Sverige vilja gå med i ett korståg mot Ryssland – ett korståg som är svagt, saknar fokus och inte har några uppenbara konkreta målsättningar?

Det finns en minoritet bestående av en mycket mäktig elit i Väst som ser Ryssland som ett hot eftersom det är en nationalstat rotad i ortodox kristendom och med en rysk etnisk nationell identitet.

Planen som så kallade globalistiska elitister som Soros och Schwab och andra har är att i praktiken utradera Europas folkliga identiteter genom att översvämma dem med människor från Nordafrika Mellanöstern och Afrika.

På 90-talet beslutade han tillsammans med många av hans kamrater att Ryssland måste krossas, Ryssland måste bekämpas och underkastas så att vi kan göra mot Ryssland vad som redan gjorts mot Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Sverige, Danmark och Nederländerna”

Håkan Bergmark intervjuar överste Douglas MacGregor

Text: Kristoffer Hell. Källa: Håkan Bergmark TV

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq