Ricky Jones (Labour) avstängd efter uppmaning att skära halsen av fascister

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad Idag 8:28
- NewsVoice redaktion
Ricky Jones, Labour
Ricky Jones hetsar upp vänsterliberaler som apploderar hans förslag att skära halsen av opponenter.

Det brittiska partiet Labour har stängt av Ricky Jones, en kommunfullmäktigeledamot från Kent, som under ett upplopp i England sa att fascister måste få sina halsar avskurna. Han syftar på demonstranter som inte tror på islamisering.

Ricky Jones filmades när han höll ett tal vid en protest i Walthamstow i östra London, omgiven av demonstranter.

Ricky Jones ropade att medlemmar från transportfacket TSSA:

”…var tvungna att åka hem på tågen och ta bort klistermärken från tågen med rakblad på baksidan av dem och rakblad som fastnat mellan sätena, där folk sitter”… ”De här människorna bryr sig inte ett skit om vem de skadar – det är barn och kvinnor som använder tågen, det är under sommarlovet” … ”De är äckliga fascister och vi måste skära halsen av dem och göra oss av med dem allihop.”

Publiken jublade efter att Ricky Jones gjort en gest där han skar halsen med handen.

Radikala muslimer lovade i sociala medier under upploppen i England att alla medlemmar i ”English Defense League” (en upplöst antiislamgrupp startad av Tommy Robinson) som dyker upp i nordöstra London kommer att mördas.

Källor


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Ricky Jones