Noctis Draven: Vad blir det för värld om Väst lyckas krossa och stycka upp Ryssland?

Opinion

publicerad Idag 9:00
Ryssar jublar på utomhusrockfestivalen ”Nashestvie”, den största rockfestivalen i Ryssland (Big Zavidovo). Foto: Depositphotos.com
Ryssar jublar på utomhusrockfestivalen ”Nashestvie”, den största rockfestivalen i Ryssland (Big Zavidovo).

Allteftersom tiden går ser det alltmer ut som om detta kommer att bli det slutliga scenariot. Analytiker och experter kommer att debattera och argumentera om händelserna i Mellanöstern, men det ser mer och mer ut som om motståndet är besegrat.

Källa: Noctis Draven på X 29 september 2024

Om de inte är besegrade är de förlamade och allvarligt demoraliserade. Jag hade en gång spekulerat i att motståndsrörelsen var strategisk och tillät Israel att döda, bomba och löpa amok för att avslöja dem på världsscenen, och detta hände verkligen. Vad jag inte räknade med var att världen skulle se Israels brott och folkmord och vända sig bort från det, ignorera det.

Nu när vi ser hur varje Hizbollahhuvud dekapiteras av Israel och alla parter i Mellanöstern sitter på sidlinjen och tittar på, alltför rädda för att ingripa på grund av rädsla för Amerika eller helt enkelt ekonomiskt obehag, verkar det som om Israel inte kommer att behöva ett större, regionalt krig.

Det verkar som om Israel helt enkelt kommer att ta vad de vill, döda vem de vill och göra vad de vill och inte en enda själ kommer eller vill stoppa dem.

Så jag känner att kapitlet i Mellanöstern snart kommer att ta slut, och troligen kommer ett Storisrael att vara det som återstår. Så nu vänder vi oss till det sista hindret, den sista motståndaren som står mellan USA och den sataniska västerländska hegemonin… Ryssland.

Jag har sagt det många gånger tidigare, att Ryssland är mänsklighetens sista hopp, frihetens sista hopp. Jag förstår att dessa ord är förvirrande eftersom experter och naturligtvis fåtöljanalytiker kommer att hävda att Rysslands annorlunda ideal och livsstil inte representerar frihet. Detta är inte vad jag menar när jag säger detta.

När jag säger att Ryssland är det sista fria landet, menar jag att Ryssland är det sista som har ett val. Det betyder att Ryssland får förbli Ryssland, att hålla fast vid och ha sin historia, sina seder, lagar, ideal, religioner, sätt osv. De är de sista som inte tvingas assimilera sig till USA och västvärldens ideal och hegemoni.

Detta gör dem till det sista fria folket som kan försvara sina sätt och motstånd mot tidvattenvågen som sväljer världen med sin senaste konsumtion av Mellanöstern. Det är friheten att välja som Ryssland representerar, att välja att vara sig själv och annorlunda än USA.

Ni har sett det mina vänner, oavsett vilket land och vilken nation som böjer knä för USA, så anammar de också dess sätt. Öppna gränser för att ersätta befolkningen. Vaken ideologi för att förvirra och splittra folket. Förnedring av familj och kön för att vända familjen mot varandra. Satanisk dyrkan av det egna jaget, att göra vad man vill om det känns bra och inte förneka sig själv någonting.

Brott, korruption, kraschande och misslyckade ekonomier och alltmer besegrade och pacificerade människor. Alla vanliga drag hos västvärlden, världens zombies och levande döda.

Man behöver inte vara ett fan av Ryssland för att förstå vikten av mångfald, i tanke och tro. Vad är en buffé om allt som finns på den är bröd, vad är musik om alla låtar är likadana, vad är konst om alla målningar är likadana?

Sunt förnuft talar om vikten av vad Ryssland representerar, men framför allt för att det inte finns någon kvar som kan försvara sig mot västvärldens anstormning som marscherar över världen.

Så när Israel har plockat bort motståndet och USA ser till att ingen stoppar dem, kommer det inte att dröja länge innan den samlade västvärlden och NATO vänder blickarna mot Ryssland. De vet att ingen annan står i vägen för dem och att ingen kan eller vill stoppa dem. Jag ser framför mig en dag då hela västvärlden kastar sig över Ryssland för att äntligen och till sist befria sig från sin största motståndare och verkligen ärva jorden.

Men detta får inte ske, detta får inte ske. Ryssland är en supermakt med kärnvapen och om någon frågar mig om Ryssland bör använda dem om de ställs inför detta så ställer jag en fråga.

Vilken värld finns det utan Ryssland?

 

Källa: Noctis Draven på X 29 september 2024

West vs Russia
Väst mot Ryssland


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq