3 KOMMENTARER

 1. Att vare sig strålning eller Cytostatika terapi botar cancer borde vara logisk för varje rationell tänkande människa. Cytostatika är ett cellgift där snabb växande celler dödas. Då kroppen har många livnödvändiga snabb växande celler som också blir skadat borde det vara klart och resultatet av denna forskningen inte förvånande. Varför blir då en hel del människor bättre trots Cytostatika terapi? Pga ”placeboeffekten” terapin har . Placeboeffekten är mer kraftfull än allt annat, men den kostar inget och därför är den inte så populär. Om man ser cancer ur den hermetiska filosofiens ögon, är den en signal att vi måste ändra något med vårt liv och sättet att tänka och leva. Ibland lyckas människor även med det, när döden står framför dörren. då kan denna diagnosen vara första steget till ett mer tillfredsställande och kärleksfull liv. Insikten får vi alla innan vi dör , det är bara frågan om när.

 2. Kan ju bara hålla med om ”All gammal kunskap är som bortblåst och ytterst få forskare ägnar sig åt hur förloppet av en cancersjukdom kan påverkas med naturmedicin och kostomläggning. Det finns t.ex. otaliga bevis för att en terapi som sänker blodsocker och nivån av hormoner som insulin och IGF1 kan ha en mycket gynnsam effekt på cancerutvecklingen. Ännu färre forskare bryr sig om att studera hur livsstilsfaktorer som kost kan förhindra att människor drabbas av cancer.”
  Chagas hälsoegenskaper
  År 1958 fann man i vetenskapliga studier i Finland och Ryssland att Sprängticka gav effekt vid bröstcancer, levercancer, livmodercancer och magcancer, liksom ihypertoni och diabetes. 1973 gjordes en annan intressant rysk undersökning där Sprängticka visade sig hjälpa mot psoriasis i nästan 100% av fallen.

  Sprängticka är antibakteriell, antifungal, anticandida, antiviral, balanserar immunförsvaret och är därmed bra vid autoimmuna sjukdomar. Den sänker högt kolesterol och har dessutom en otroligt hög ORAC på hela 146.700! ORAC står för Oxygen Radical Absorbance Capacity och ger ett värde för hur mycket antioxidanter ett visst livsmedel innehåller per 100g.
  http://youtu.be/CkMf5kO9Wpw

 3. Helt otroligt hur man kan ”behandla” med något som orsakar cancer som benämns ska bota cancer, men man blir ju inte direkt förvånad…
  Här finns en till länk på svenska om hur cellgifter orsakar cancer:
  http://www.kostdemokrati.se/business/2014/05/09/kemoterapi-ger-cancer/

  Hur ska en cancersjuk svag människa kunna bli botad av att bli fylld med gift???
  Bort med humbuget med alla dessa gifter och strålning!
  Låt oss använda oss av naturens helande krafter istället där ALL läkande kraft finns!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here