9 KOMMENTARER

 1. Hej, vore det inte bra om man kunde få ngn slags svensk text till videorna, det är nog många som skulle vilja veta mer på svenska.

 2. RED!

  Många av filmerna går inte att titta på, står ”privat” när man försöker spela.
  Hoppas det går att få tillbaka, väldigt intressant vad de pratar om, jag som snöat in på naturopatmedicin fann dessa väldigt intressanta.

 3. Det våre bra om man fick det på svenska.Alla kan inte engelska så bra,men är intresserade av det här.

 4. Vore väldigt bra om det går o få svensk text. till dessa intressanta filmer …

 5. Skulle också vilja ha svensk översättning, Behandlar just nu gubbens prostatacancer på naturlig väg, Hans PSA har gått ner från 9.7 till 6.2 på 6 månader. Vill veta mer om naturlig behandling av PC men är dålig på engelska

 6. Ja, svensk text skulle behövas, men hur? Någon måste göra arbetet och det är svårt att finna någon som vill göra det gratis. Även Ty Bollinger måste kontaktas. Han kan vilja ha ersättning för att filmen görs mer tillgänglig språkmässigt i ett land. Han har lagt ned enorm mycket privat tid på utredningen och filmarbetet. Han har även stora utgifter. Är det någon som vill projektleda detta?

  NewsVoice kan endast gör filmerna tillgängliga, puffa för dem, skapa medvetenhet om dem.

 7. Det är Ty Bollinger som styr till 100% av hur filmerna visas. Han lägger dem ibland tillgängliga för alla och ibland stänger han den möjligheten. Varför vet bara han.

 8. Det verkar som man skall gå in här och sedan registrera sig med namn och E-post adress för att få se alla filmer.

  Hemsida där du själv kan följa dokumentärserien: TheTruthAboutCancer.com

 9. Läkarna tittar inte på helheten. Mat skall vara din medicin. Läkemedels industrin tjänar väldigt stora pengar på att människor äter kemiska läkemedel som bara förstör oss. Tack för att filmen finns, hoppas att flera filmer kommer om andra sjukdomar också. Vi måste bygga upp samhället och titta på helheten, att behandla människan, är det viktiga och har alltid varit det viktigaste.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here