3 KOMMENTARER

 1. Det låter ju trevligt att Frances kommit fram till det här, men fakta är ju också att han själv, som redaktör för DSM IV varit en av de som verkligen bidragit till det diagnosvansinne vi nu ser. Frances är inte den ”white knight” som han framställs som. En utmärkt granskning av hans bidrag till den nuvarande situationen har gjorts av Paula Caplan i den nyss publicerade artikeln Diagnosisgate: Conflict of Interest at the Top of the Psychiatric Apparatus,

  http://www.oa.uottawa.ca/journals/aporia/articles/2015_01/commentary.pdf

 2. Hej Olov

  Varje människa har tillgång till möjligheten att förändra sin tidigare uppfattning. Det gäller även psykiatriker.
  Och varför ifrågasätter du hans kritik när var och en av oss begriper att han har rätt?
  mvh
  /Lars

 3. Att människor ändrar sitt agernade å de ser att det blev så fel är bara positivt för mänskligheten. då visar de även att de tar ansvar för felen som uppkom och hur många vågar göra det? Stå för att det blev fel?
  Tack vi behöver fler som vågar säga, det blev fel men nu tänker vi rätt istället.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here