12 KOMMENTARER

 1. Tack för att du har kraft och mod att stå upp mot de som försöker förtrycka. Gillar också ditt tydliga och sakliga svar. Alldeles för få har ditt mod när de börjat klättra på karriärsstegen.

 2. Det du Jan Lindholm ger uttryck för möter många av oss dagligen. Vi fryses ut ur debatten vilket har lett till en demokrati i förfall då våra röster inte räknas.

  Mainstream media är med all tydlighet censurerad och styrd vilket går att exemplifiera. Källgranskning är bara värt något om det man förmedlar passar konsensus. Annars är det mest ett fint ord utan betydelse.

  Även om jag ser mig som politiskt obunden och inte tror något av våra partier har de rätta svaren får din artikel mig att känna ett visst hopp för vår vilsna demokrati.

  Tack!

  Och tack till Torbjörn. Det här är ett kvitto på att du gör något oerhört betydelsefullt.

 3. Det är med förvåning jag upptäcker en politiker med integritet, en politiker som är intresserad av att själv finna sanningar, att göra sina egna observationer.

  Heder.

 4. Wow! Jan Lindholm en man med integritet i politikerkretsar. Bra text också!
  Tänk om fler vågade stå upp för sanning och en öppen debatt? Varför ville dessa tre andra gökar mörka? Vad driver dem att ropa foliehatt och försöka skrämma folk till tystnad med hjälp av förlöjligande? Varför duckar man för fakta och sakfrågor? Skärp er! Ni skulle företräda folket – har ni glömt det?
  Och dessa journalister som tamejfan ALDRIG gräver nuförtiden men som sitter och skrockar ihop med makten. Ynkliga, patetiska mobbare. Jag är på uruselt humör idag, orkar knappt med alla dessa ryggradslösa mobbar-fegisar längre. Hur pallar ni se er i spegeln? Papegojor!
  Tack till Jan Lindholm och till Torbjörn och till alla ni andra som håller sanning, demokrati och öppenhet högt.

 5. Jan Linholm är en modig man med stort civilkurage. Att man betecknas som modig för att man söker fakta säger allt om vår värld idag. Hoppas att Jan fortsätter att vara den han är och orkar stå emot de som vill tysta honom. Heder och respekt åt denne man!

 6. Väl skrivet. All heder åt det, men ingen som helst heder åt denne Jonas Eriksson. Om MP fortsätter låta denna att vara gruppledare betyder det att sådana betenden sanktionerats av partiet?? Var Romson och Fridolin informerade? Det skulle jag vilja veta.

 7. Neh he du,dessa 3 är inte rädda männiksor,dessa är äkta landsföredare och lakejer till USA/Israel var så säkert.Det är tur att vi fick se dessa 3 komma fram från skym undan.Jag undrar hur många finns kvar i skyn undan och i vårt Riksdag ?

 8. ”Reporten” heter Martin Eriksson. Han är en av två programledare för ”En modern nyhetstalkshow med dalafokus. Här kommer de hetaste dalaartisterna och kultur och nöje blandas med de senaste nyheterna och debatten, allt i ett högt tempo.”

  Programledare för moderna talkshows i ”högt tempo” har knappast intresse av att gräva djupare i viktiga samhällsfrågor. De flesta är mer intresserade av att synas och höras. De är inte journalister eller reportrar, utan har snarare en önskan om att vara kända och populära. E-mailadressen till Martin Eriksson finns på P4-Dalarnas hemsida men ett e-mail med information om farorna med GMO och historien om hur det hela började skulle nog bara avfärdas som en konspirationsteori. På så vis slipper man bry sig om allvarliga frågor, och man kan istället fortsätta förlöjliga människor som bryr sig om planetens framtid och som vågar sätta sig emot mäktiga intressen.

  Rekommenderar boken ”Hotet mot livet” av F. William Engdahl. –
  Hotet mot livet – den genetiska manipulationens dolda agenda – http://www.anarchos.se/index.php?route=product/product&path=64&product_id=50

  ”Denna noggrant dokumenterade bok fokuserar på hur en liten sociopolitisk amerikansk elit har försökt etablera kontrollen över själva grunden för mänsklig överlevnad – införskaffandet av vårt dagliga bröd. ”Kontrollera livsmedlen, och du kan kontrollera människorna”, förklarade den förre amerikanske utrikesministern Henry Kissinger i mitten av 1970-talet.”

  Intervju med F. William Engdahl med svensk text – https://www.youtube.com/watch?v=FJEjH9yhvKs

  Intressant föredrag om GMO med F. William Engdahl – https://www.youtube.com/watch?v=s4qA0Ue_sI4

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here