Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Filmen: “Läkaren som vägrade ge upp” – Premiär i Göteborg den 2 juni 2016 – Annons

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 maj 2016
- NewsVoice redaktion

Premiär för den unika dokumentären om dr Erik Enby  “Läkaren som vägrade ge upp” torsdagen den 2 juni 2016 kl 18 (1 tim 50 min) i Bio Roy, Avenyn 45, Göteborg.

Denna långfilmsdokumentär handlar om dr Erik Enby och hans motiv att läsa till läkare och forska på sjukdomarnas orsaker efter att hans ungdomskärlek Gunnel fick polio. Den handlar också om rätten till sin hälsa, rätten att få forska och rätten att få behandla patienten med verksam alternativmedicin. Det är en av vår tids kanske viktigaste dokumentärer. Enby fann också en naturmetod för att hjälpa svårt kroniskt sjuka. Här ställs frågor om varför han har stoppats och av vilka.

På samma sätt som filmen har finansierats genom crowdfunding, kommer den nu att spridas av folket, genom folket och för folket.

  • Bokning av biljetter Bioroy.se, i kassan eller via telefon: 031-20 80 11
  • Biljettsläpp: tisdagen den 17 maj
  • Biljettpris: 100 kr
  • Värdar i Göteborg: Viola Janson & Siv Wernborg, Föreningen Humanism & Kunskap

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq