Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

USA stänger ned ett fritt internet – Du anses arbeta för Putin om du motsätter dig det…

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 22 mars 2017
- Torbjörn Sassersson
Rob Dew - Foto: InfoWars, 2017-03-22

Rob Dew rapporterar för InfoWars om hur Obama-administrationen tog avgörande steg för att stänga av ett fritt internet och ersätta det med ett kontrollerat nät styrt av ett narrativ från de stora mediakanalerna. Detta gäller även Sverige. Ett fritt internet är snart historia.

Text: Torbjörn Sassersson | Video ovan: Se hela inslaget på 1 tim 40 minuter på InfoWars

NewsVoice har skrivit om hur lagar godkänts som leder till nedmontering av press- och yttrandefrihet och nu knyts säcken ihop. Rob Dew lägger fram exempel på att den som inte håller med rätt narrativ anklagas för att arbeta för Ryssland. Vi ser exakta samma utveckling i Sverige. Personer på hög nivå uttalar allvarsamma inlindade varningar. I ett klipp blir republikanen Rand Paul anklagad av senator John McCain för att arbeta för Putin enbart för att han inte håller med McCain. Det säger McCain trots att han själv tiggt pengar från Ryssland – enligt WikiLeaks – för att försöka nå presidentposten i USA-valet 2008.

Swisha Sassersson valfri summaDen amerikanska kongressen meddelade i december 2016 att en ny lag signerats av president Barack Obama, en lag som lägger grunden för ett ”Global Engagement Center”, vilket ska hantera avvikande nyhetsrapportering som Centret anser ska konfronteras med ”true narratives” dvs ”sant berättande”.

Läs mer: Obama godkände ”Global Engagement Center” för ”korrekt berättande”

Text: Torbjörn Sassersson

Rob Dew om hur ett fritt internet ska stängas ned- Foto: InfoWars, 2017-03-22
Rob Dew – Foto: InfoWars, 2017-03-22


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq