Monsanto Found Guilty of Chemical Poisoning in France

  4

  In a major victory for public health and what will hopefully lead to other nations taking action, a French court decided today that GMO crops monster Monsanto is guilty of chemically poisoning a French farmer. The grain grower, Paul Francois, says he developed neurological problems such as memory loss and headaches after being exposed to Monsanto’s Lasso weedkiller back in 2004.

  Read more


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  4 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  ruben
  ruben
  Gäst
  24 februari 2012 kl 17:03

  Karin: Jag önskar du satt i regeringen/oppositionen som hälso och miljö expertråd, om det finns en sån roll. Jag är inte ironisk förståss utan tycker du levererar kunniga kommentarer på löpande band och på hög nivå som är alarmerande och redan borde satt igång stora akuta aktiviteter från myndigheterna. Fick jag höra såna uppgifter från regering eller oppositionsparti och att de vill ta itu med det på direkten, skulle jag överväga starkt att rösta på dem, ja kanske inte ens tveka, även om det inte normalt är de jag röstar på.

  Karin
  Karin
  Gäst
  Reply to  ruben
  25 februari 2012 kl 00:22

  Jag tackar ödmjukast! 🙂 Fast jag avstår gärna att blanda mig in i politiken. Min fördomsfulla inställning är att antagligen har man bara två val där: Spela spelet som vi andra, eller stick!

  Jag tror att vi får finna lösningen på annat sätt: Vända politik och myndigheter ryggen och interagera med varandra istället. Det har skett förr i historien när överheten blivit för tung…

  ruben
  ruben
  Gäst
  Reply to  Karin
  25 februari 2012 kl 01:03

  Jag tackar ödmjukast tillbaks Karin!
  Du har de bästa förutsättningarna att ge politiker/makthavare stöd för bättre beslut, pga att du kan sätta fingret på alarmerande problem. Du verkar också i flesta fall ha en lösning.
  Du skall vara med i föreningen Humanism & Kunskap, det är min övertygelse eller har jag fel 😉

  Karin
  Karin
  Gäst
  24 februari 2012 kl 01:05

  Way to go! Bara sätt dit dem innan det är för sent. Jeffrey M Smith har skrivit flera böcker om GMOs och recenserat en film som heter “The world according to Monsanto”, från 2008, där det avslöjas mycket om fusk, bedrägeri och livsfarliga gifter som godkänns av korrupta myndigheter inom mat och lantbruk. Jag har inte sett filmen själv, men en del forskarrapporter om GMOs negativa effekter har jag sett. Underligt nog tycks inte våra myndigheter vara kapabla att hitta dem!
  http://libyaagainstsuperpowermedia.com/2012/02/17/poisoning-the-world-in-the-name-of-junk-science-and-profit/

  I en annan länk intervjuar Mike Adams Jeffrey Smith där han berättar om hur Monsantos gifter tycks ligga bakom Bisamhälle-kollapserna. Utsäde täckta med nikotinoider avger giftet som till sist gör att bina inte hittar hem, utan dör i tusental. Han berättar också att BT-substansen i genmanipulerade grödor gör folk sjuka och även bina, att ogräs börjar bli resistenta mot Round Up, så nu rekommenderar man användandet av 2.4 D, som utgör hälften av ingredienserna i “Agent Orange” (Det avlövningsgiftet man sprayade i Vietnam).
  Han säger vidare att folk och fä har fått fertilitetsproblem av ingredienserna i Round Up (så är fallet med BT-genen också), dessutom binder giftet näringsämnen så att det blir mer svårupptagligt för oss. 63% av kastade kalvar visade sig ha kraftig mangan-brist. En intressant intervju. Skrolla ner en bit.
  http://www.responsibletechnology.org/

  Vi behöver verkligen vara pålästa så att vi kan stoppa GMO i vår mat! Det är tydligen olagligt att säga nej, enligt EU. Frankrike lär ha vägrat plantera “möget”, men vi i Sverige ska ju alltid vara så moderna och lydiga!