Reversing the Irreversible – How innate healing powers cured “incurable” diseases

  1

  Valya Boutenko’s newest film release reveals the true story of how 37 people reversed so-called “incurable” disease by unleashing their innate healing powers. Flying in the face of conventional medical wisdom — which really isn’t wise at all — this film celebrates the simple yet powerful truths about reversing chronic disease that the established medical system won’t dare talk about.

  Text: Mike Adams

  In this film, 37 participants share their remarkable stories about suffering from “incurable” chronic diseases like fibromyalgia, psoriasis, diabetes, colitis, edema and many more. Each one of these participants reversed chronic disease using simple methods of living foods nutrition that anyone can make part of their daily living.

  Through an exclusive arrangement with Valya Boutenko, this film is now available for instant streaming from NaturalNews.TV, the internet’s fastest-growing library of natural health films, documentaries and user-created videos.

  Watch the preview: Reversing the Irreversible

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  1 Kommentar
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Anders Blomqvist
  Anders Blomqvist
  Gäst
  9 februari 2012 kl 10:40

  Jag kan skriva under på att kraften i raw food och speciellt gröna smoothies är enorm. Många vänner har börjat dricka gröna smoothies och alla utan undantag rapprterar en kraftig förändring i hur de mår till det bättre. Det handlar om folk från 25 till 82 år och speciellt de äldre får en ordentlig kick. Kombinerat med jordning och rent vatten, helst källvatten har man ett fantastiskt recept för god hälsa.

  Bifogar ett kraftfullt recept för en 1-1,2 liters mixer.
  Börja med en näve nötter och frön i botten. Valnötter, hampafrö, krossade linfrön och solrosfrön är måsten men jag har cashew, mandel, hasselnöt, sesamfrö, riven kokos, hampmjöl i också

  Nästa lager är en halv liter färska rivna mörka bladgrönsaker. Romansallad, spenatblad, ruccola, grönkål, krussallad är bra. Till våren/sommaren använd ogräs som svinmålla, kirskål, våtarv, maskros mm.

  Ovanpå det kommer en halv avocado (viktig) en selleristtjälk och en halv pressad lime eller motsvarande citron.

  Sen är det dags för frukt. Äpple (viktigt), banan, vindruvor, kiwi, 3-4 urkärnade dadlar och/eller annan frukt.
  På toppen av det kommer 1 tsk gurkmeja, lite kanel, kardemumma

  Fyll kannan nästan till kanten med rent vatten, helst källvatten och mixa till det blir en grön jämn smet. Drick en liter om dagen.
  Det går bra att spara i kylen under dagen så man kan få ett glas till lunchen och ett till middagen.
  Använd så mycket ekologiska ingredienser som möjligt.
  För bakgrund bör man läsa Victoria Boutenkos fantastiska bok “Grönt är Livet”