Vaccinated children up to 500% more likely to suffer allergies and disease

2

You’ve probably known for a long time that vaccines weaken the immune system and make children more vulnerable to future infections. New science has actually put numbers to the question. It turns out that vaccinated children are up to 500% more likely to suffer allergies and disease than un-vaccinated children.

Read more

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
ruben
ruben
Gäst
22 juni 2012 kl 10:47

Det är ju revolutionerande hur man i studien ger tydliga bevis på sambanden utan tvivel. Fortsättningen blir väl varför sambanden är så tydliga? Glädjande ändå, då kan det inte bortförklaras eller tystas ned längre. Att varken WHO eller andra nationella/internationella “hälsomyndigheter” stödjer undersökningen talar sitt tydliga språk. De önskar inte att skillnaden skall uppdagas för allmänheten, men det är ingen nyhet. Se även “watch it here” till vänster, som avslöjar ny gamla nyheter om cancer t.ex.
Så lätt det vore att varje vaccinerad får det avprickat i sina journaler som senare kan studeras statistiskt om vilka eventuella allergier och sjukdomar de drabbats av. Även när vi blivit äldre. Och hur det gick för de som inte vaccinerats. Men det vore väl för enkelt? När skall det här blindbocks spelet upphöra?

Karin
Karin
Gäst
Reply to  ruben
24 juni 2012 kl 14:58

O nej, vi kan inte låta någon vara ovacinerad! Det vore oetiskt (enl läkemedelsföretagen etc)!

Förlåt att jag postar det här klippet en andra gång, men min kommentar hamnade fel, här skulle den varit, i stället för under “Dr A_C Stewart kritisk…”
Linda Karlström säger att man testar ett vaccin mot ett annat, jag har hört att man även i stället för ren placebo, såsom saltvatten tex, använder hela vaccin-soppan utan det själva verksamma ämnet. Så då är man säker på att även placebogruppen blir drabbad av kvicksilver, polysorbat 80 och alla andra kemikalier! Hur kan det kallas etiskt? Vad är det med folk!!!

http://www.youtube.com/watch?v=rXXpv8Fdzws