Vaccinated children up to 500% more likely to suffer allergies and disease

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 juni 2012
- NewsVoice redaktion

You’ve probably known for a long time that vaccines weaken the immune system and make children more vulnerable to future infections. New science has actually put numbers to the question. It turns out that vaccinated children are up to 500% more likely to suffer allergies and disease than un-vaccinated children.

Read more


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: vaccine
 • Det är ju revolutionerande hur man i studien ger tydliga bevis på sambanden utan tvivel. Fortsättningen blir väl varför sambanden är så tydliga? Glädjande ändå, då kan det inte bortförklaras eller tystas ned längre. Att varken WHO eller andra nationella/internationella “hälsomyndigheter” stödjer undersökningen talar sitt tydliga språk. De önskar inte att skillnaden skall uppdagas för allmänheten, men det är ingen nyhet. Se även “watch it here” till vänster, som avslöjar ny gamla nyheter om cancer t.ex.
  Så lätt det vore att varje vaccinerad får det avprickat i sina journaler som senare kan studeras statistiskt om vilka eventuella allergier och sjukdomar de drabbats av. Även när vi blivit äldre. Och hur det gick för de som inte vaccinerats. Men det vore väl för enkelt? När skall det här blindbocks spelet upphöra?

  • O nej, vi kan inte låta någon vara ovacinerad! Det vore oetiskt (enl läkemedelsföretagen etc)!

   Förlåt att jag postar det här klippet en andra gång, men min kommentar hamnade fel, här skulle den varit, i stället för under “Dr A_C Stewart kritisk…”
   Linda Karlström säger att man testar ett vaccin mot ett annat, jag har hört att man även i stället för ren placebo, såsom saltvatten tex, använder hela vaccin-soppan utan det själva verksamma ämnet. Så då är man säker på att även placebogruppen blir drabbad av kvicksilver, polysorbat 80 och alla andra kemikalier! Hur kan det kallas etiskt? Vad är det med folk!!!

   http://www.youtube.com/watch?v=rXXpv8Fdzws

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *