C1 – en revolutionerande elektrisk och självbalanserande motorcykel

1
C1 elektrisk motorcykel
C1 en elektrisk motorcykel från Lit Motors – Produktbild

En motorcykel är lätt att manövrera. Den är både stark och snabb samt innebär många frihetsgrader. Samtidigt kan motorcykeln lätt välta, föraren är hårt utsatt för vädret och många trafikolyckor har dödlig utgång. Nu kommer C1 som förenar det bästa av motorcykelns och bilens egenskaper.

Föraren och en medpassagerare på en C1 sitter i en liten skyddande kupé. Det självbalanserande fordonet har inbyggda gyroskop som gör att motorcykeln alltid förblir stående vid stillastående likväl som vid en påkörning. Dessutom är C1 helt elektrisk. Ur flera avseenden är C1 från företaget Lit Motors ett tekniskt underverk som är för bra för att inte existera.

Läs mer och se video

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ebbot Nosressas
Gäst
13 oktober 2012 kl 12:33

Pst… Dieseltrim är felstavat i headern på sidan som du länkade till. Jag misstänker att det är en Sassersida, så du borde väl ha möjlighet att styra upp det.

Cool hoj btw. Det ska bli intressant att se om den blir verklighet.

Vänligen Ebbot