C1 – en revolutionerande elektrisk och självbalanserande motorcykel

1
598
C1 elektrisk motorcykel
C1 en elektrisk motorcykel från Lit Motors – Produktbild

En motorcykel är lätt att manövrera. Den är både stark och snabb samt innebär många frihetsgrader. Samtidigt kan motorcykeln lätt välta, föraren är hårt utsatt för vädret och många trafikolyckor har dödlig utgång. Nu kommer C1 som förenar det bästa av motorcykelns och bilens egenskaper.

Föraren och en medpassagerare på en C1 sitter i en liten skyddande kupé. Det självbalanserande fordonet har inbyggda gyroskop som gör att motorcykeln alltid förblir stående vid stillastående likväl som vid en påkörning. Dessutom är C1 helt elektrisk. Ur flera avseenden är C1 från företaget Lit Motors ett tekniskt underverk som är för bra för att inte existera.

Läs mer och se video


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Pst… Dieseltrim är felstavat i headern på sidan som du länkade till. Jag misstänker att det är en Sassersida, så du borde väl ha möjlighet att styra upp det.

    Cool hoj btw. Det ska bli intressant att se om den blir verklighet.

    Vänligen Ebbot

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här