SvD: 30% av USA:s befolkning förbereder sig för katastrofer

1
136

NOTERAT. ”Frank Demaio tar en klunk kaffe ur sin Dunkin Donut-mugg och gör en överslagsberäkning: Tre fjärdedelar av USA:s befolkning gör inga förberedelser för att kunna klara sig, om de drabbas av en katastrof.

”Och det är de som kommer att bli skjutna när de försöker skaffa mat till sina familjer”, säger Frank.


Han har en butik som säljer överlevnadsutrustning till ”preppers”, de amerikaner som faktiskt förbereder (prepare) sig för TEOTWAWKI – The end of the world as we know it.”

Läs mer i SvD


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Jag är inte rik än, säger Frank Demaio. Men det här har mycket stora möjligheter. vad är han ute efter ??? Det är det som gör Världen ovärdig .. männsikor har förlorat kärnan , vad vi är här för. Vi kommer aldrig att kunna skydda oss mot sjukdomar ( det handlar om pengar). Eller naturkatastrofer. Vi skall istället ta hand om våran jord. Protestera mot alla EU regler som förstör naturen. Och ifrågasätta bankriserna som sker ???

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här