SvD: 30% av USA:s befolkning förbereder sig för katastrofer

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 oktober 2012
- NewsVoice redaktion
Katastroffilmen "Deep Impact". Company credit: Paramount Pictures

NOTERAT. “Frank Demaio tar en klunk kaffe ur sin Dunkin Donut-mugg och gör en överslagsberäkning: Tre fjärdedelar av USA:s befolkning gör inga förberedelser för att kunna klara sig, om de drabbas av en katastrof.

“Och det är de som kommer att bli skjutna när de försöker skaffa mat till sina familjer”, säger Frank.

Han har en butik som säljer överlevnadsutrustning till ”preppers”, de amerikaner som faktiskt förbereder (prepare) sig för TEOTWAWKI – The end of the world as we know it.”

Läs mer i SvD

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Jag är inte rik än, säger Frank Demaio. Men det här har mycket stora möjligheter. vad är han ute efter ??? Det är det som gör Världen ovärdig .. männsikor har förlorat kärnan , vad vi är här för. Vi kommer aldrig att kunna skydda oss mot sjukdomar ( det handlar om pengar). Eller naturkatastrofer. Vi skall istället ta hand om våran jord. Protestera mot alla EU regler som förstör naturen. Och ifrågasätta bankriserna som sker ???

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *