Har USA drabbats av domedagsfeber? – National Geographic om “the doomsday preppers”

publicerad 8 november 2012
- av NewsVoice

Inte bara det amerikanska Smittskyddsinstitutet (CDC), amerikanska SMHI (NOAA) och NASA lägger ut information om hur människor kan överleva domedagen, zombier eller allvarliga naturkatastrofer. Nu har även ansedda National Geographic en avdelning om “the doomsday preppers”, domedagsförberedarna. 

CDC och National Geographic väljer att spinna på tanken att ett virus slår ut hela världens population och de som dör blir till kannibalistiska zombier som jagar den sista procenten av friska överlevande. National Geographic lägger ut information om hur infrastrukturen bryts ned, hur matmenyn kan se ut efter att alla matbutiker tömts och besökare får träna sig att skjuta av zombier i “The zombie outbreak simulator”.

Se mer: National Geographic – Doomsday preppers

Återstår att se om New York lägger ut en egen “prepardness-hemsida” för newyorkes som planerar att stanna i staden efter nästa superstorm.

TV-serier om världens undergång är numera mycket populära. Amerikanska “Walking Dead” kommer snart med en ny säsong. Den brittiska serien “Survivors” är mer anpassad efter europeiska förhållanden och saknar helt zombier, tack och lov. Båda serierna handlar om livet efter den stora pandemin. Glöm inte heller serien “Jerico” om livet i en stad efter en kärnvapenkatastrof. Sedan har vi en radda med biofilmer på överlevnadstema. De av bäst kvalitet är kanske: “Dawn of the dead”“The Road” och “The Book of Eli”.

Mer att läsa i NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Anledningen att man slår så stort på den stora trumman om domedagen är att vi alla har det i vårt cellminne sedan tidigare liv. Flera stora civilisationer har gått under på olika “domedagsvis” såsom krig, sjukdomar, vulkanutbrott & tsunamis etc etc och den värsta var i samband med det stora kosmiska kriget för ca 10500 år sedan. En civilisation mer avancerad än den vi har idag utraderades både i solsystemet och på Jorden och där har vi bl a “syndafloden” – kilometerhöga tidvattenväggar som t ex kan ses i hollywoodfilmen 2012.

    Inget av det där händer troligen nu, (om än det sker mycket naturkatastrofer och med en regelbundenhet dessutom) allt detta används dock för att tangera våra upplevelser i tidigare liv, skapa rädsla och uppgivenhet för att maskera människans frigörelse, uppvaknande och transformation till ett högre medvetande och försöka skapa det globala fängelset istället, där hela den kraftigt reducerade och syntetiskt framställda (kloning & GMO) världspopulationen är spirituellt och emotionellt avstängd och uppkopplad på alla vis mot systemet. Nolltillväxtsamhället och den totala vetenskapsdiktaturen.

    Tack Torbjörn. Din sida är en av de där man kan skriva vad som helst i kommentarsfältet.

  • Ha ha! Nej jag får bara e fniss känsla. Vi lever nu och här och inget tecken på att det finns zombies. ( en biologisk kropp utan själ, finns inte nu, men kan bli verklighet om människan tagit det steget att vi vill ha det så och övertygat sig själv ) I så fall vill jag leva på en annan plats än jorden. Hej då jorden, må ni bevara era rädslor och elenden till det yttersta, som ni alltid ärat och vördat 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *