USA – Snöstormen Athena tar över efter orkanen Sandy

1

MSNBC rapporterar från läget från USA:s östkust där fortfarande minst 760,000 människor fortfarande saknar elektricitet medan stormen Athena med starka vindar och snö försvårar räddningsarbetet. Athena är den första vinterstorm som fått ett namn.

“The snowstorm that hit the area Wednesday was a first. Not the first winter storm, but the first to be christened with a name. The Weather Channel called it Athena. Used to be only hurricanes, or tropical storms, were given names.”

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Rolf Sjöwall
Rolf Sjöwall
Gäst
9 november 2012 kl 14:56

Amerikaner tror att Gud styr över allt utom vädret. Om man kunde lura i dom att Gud också styr över vädret så kanske vi skulle se ett annat Amerika…då kunde dom förstå att Gud straffar dom igen med nya oväder.