USA – Snöstormen Athena tar över efter orkanen Sandy

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 9 november 2012
- Torbjörn Sassersson red.

MSNBC rapporterar från läget från USA:s östkust där fortfarande minst 760,000 människor fortfarande saknar elektricitet medan stormen Athena med starka vindar och snö försvårar räddningsarbetet. Athena är den första vinterstorm som fått ett namn.

“The snowstorm that hit the area Wednesday was a first. Not the first winter storm, but the first to be christened with a name. The Weather Channel called it Athena. Used to be only hurricanes, or tropical storms, were given names.”


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: AthenaSandy
Stöd NewsVoice 2024
  • Amerikaner tror att Gud styr över allt utom vädret. Om man kunde lura i dom att Gud också styr över vädret så kanske vi skulle se ett annat Amerika…då kunde dom förstå att Gud straffar dom igen med nya oväder.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *