Lee Ritenour – Rhythm Sessions

publicerad 1 december 2012
- av NewsVoice
Lee Ritenour, Rhythm Sessions
Lee Ritenour, Rhythm Sessions – CD album

Lee Ritenour (1952-) från Los Angeles är en amerikansk jazz fusion-gitarrist. Han har släppt flera soloalbum och spelat med artister som Steely Dan och Pink Floyd. Här kommer ett smakprov från han senaste album.

I denna låt skymtar det unga gitarrgeniet Tal Wilkenfeld som inte setts på YouTube sedan 2010. Hon verkar vara vara i full produktion i bakgrunden och medverkar i alla låtar i albumet Rhythm Sessions med Lee Ritenour. Sjunger i låten gör Zamajobe Ndawo Yami.

Albumet finns på Amazon UK (tullfritt)

leeritenour.com

talwilkenfeld.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *