Lee Ritenour – Rhythm Sessions

  0
  Lee Ritenour, Rhythm Sessions
  Lee Ritenour, Rhythm Sessions – CD album

  Lee Ritenour (1952-) från Los Angeles är en amerikansk jazz fusion-gitarrist. Han har släppt flera soloalbum och spelat med artister som Steely Dan och Pink Floyd. Här kommer ett smakprov från han senaste album.

  I denna låt skymtar det unga gitarrgeniet Tal Wilkenfeld som inte setts på YouTube sedan 2010. Hon verkar vara vara i full produktion i bakgrunden och medverkar i alla låtar i albumet Rhythm Sessions med Lee Ritenour. Sjunger i låten gör Zamajobe Ndawo Yami.

  Albumet finns på Amazon UK (tullfritt)

  leeritenour.com

  talwilkenfeld.com


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten

  I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.

  Prenumerera
  Notify of
  guest

  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer