Peter Storm en av grundarna till Partiet Det Fria har gått bort

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 mars 2013
- NewsVoice redaktion
Peter Storm - Privat foto

Peter-StormEn av grundarna bakom Partiet Det Fria gick bort 25 mars enligt partiets hemsida. Partiet De Fria beskriver sig själva som ett nytänkande parti som kan ändra Sverige i grundvalarna. Orsaken till bortgången var en virusinfektion.

Partiet De Fria:

“Din närvaro här visar att du är genuint politiskt intresserad och trött på höger-vänster tjafset. Du har insett att det är inte mer än nyansskillnader hos de etablerade partierna. De vill alla ha en stark stat som övervakar medborgarna dygnet runt. De avskyr frihet och fria människor. De vill bestämma och kontrollera våra liv i detalj. Staten ska tjäna medborgarna – Inte tvärt om! Det verkar alla partierna ha glömt eller förträngt.”

Defria.se


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Peter Storm
 • Frågan är om De “Fria” klarar sitt uppdrag (att ena svenska folket på frihetens grund) enär deras medlemmar saknar den friheten ett INKLUSIONISTISKT parti MÅSTE ha.

  De “Fria”, hur “fria” de än må tro sig vara, blir aldrig riktigt fria förrän de inser att det (partiet) fortfarande är lika mycket en “-ism” som alla andra -ismer ända tills det lär sig att vara inklusivt och samarbeta med ANDRA partier, låta ANDRA partier komma till tals, låta de ANDRA människorna få lov att vara med.

  Annars blir det bara liberal kommunism, som vanligt.

  Jag och Peter hade planer på en stor festival för ALLA som VILL direktdemokrati och därmed slå sönder det nuvarande ekonomiska kreditsystemet. ALLA! Oavsett om man är en PDF:are, Enhetsanhängare, kommunist, kapitalist eller anhängare av vaken-rörelsen.

  ALLA

  Inte bara PDF:are

  Partiet De “Fria” måste bli, Partiet De Ansvarsfulla, om de ska lyckas med att leva som de lär i sitt partiprogram. Annars blir vi andra, som inte är medlemmar, inte fria.

  Verkligt fri blir man när man kämpar för andras frihet – främjar andra människors rätt till utveckling.

  Bosse, Andreas och Daniel,
  Vi fredsaktivister vädjar till Er: “Samarbeta med De Andra”

  Allt Gott!!!

 • Frågan är om De “Fria” klarar sitt uppdrag (att ena svenska folket på frihetens grund) enär deras medlemmar saknar den friheten ett INKLUSIONISTISKT parti MÅSTE ha.

  De “Fria”, hur “fria” de än må tro sig vara, blir aldrig riktigt fria förrän de inser att det (partiet) fortfarande är lika mycket en “-ism” som alla andra -ismer ända tills det lär sig att vara inklusivt och samarbeta med ANDRA partier, låta ANDRA partier komma till tals, låta de ANDRA människorna få lov att vara med.

  Annars blir det bara liberal kommunism, som vanligt.

  Jag och Peter hade planer på en stor festival för ALLA som VILL direktdemokrati och därmed slå sönder det nuvarande ekonomiska kreditsystemet. ALLA! Oavsett om man är en PDF:are, Enhetsanhängare, kommunist, kapitalist eller anhängare av vaken-rörelsen.

  ALLA

  Inte bara PDF:are

  Partiet De “Fria” måste bli, Partiet De Ansvarsfulla, om de ska lyckas med att leva som de lär i sitt partiprogram. Annars blir vi andra, som inte är medlemmar, inte fria.

  Verkligt fri blir man när man kämpar för andras frihet – främjar andra människors rätt till utveckling.

  Bosse, Andreas och Daniel,
  Vi fredsaktivister vädjar till Er: “Samarbeta med De Andra”

  Allt Gott!!!

 • Tragiskt att Peter Storm lämnade oss alldeles för tidigt. Han var en kunnig människa och hade mycket viktig information att förmedla. Vi får vara glada för att några av hans artiklar finns tillgängliga och att de finns sparade hos kunskapstörstande frihetskämpar.

  Bankbedrägeriet
  http://www.infowars.se/2013/02/06/bankbedrägeriet-15436445#comments

  Orättsväsendet
  http://www.infowars.se/2012/08/28/orättsväsendet-11489947

  Demokratibedrägeriet
  http://www.infowars.se/2012/08/27/demokratibedrägeriet-11459121

  Skattebedrägeriet, del 1
  http://www.infowars.se/2012/08/24/skattebedrägeriet-11399943

  Skattebedrägeriet, del 2
  http://www.infowars.se/2012/08/26/skattebedrägeriet,-del-2-11435125

 • Tragiskt att Peter Storm lämnade oss alldeles för tidigt. Han var en kunnig människa och hade mycket viktig information att förmedla. Vi får vara glada för att några av hans artiklar finns tillgängliga och att de finns sparade hos kunskapstörstande frihetskämpar.

  Bankbedrägeriet
  http://www.infowars.se/2013/02/06/bankbedrägeriet-15436445#comments

  Orättsväsendet
  http://www.infowars.se/2012/08/28/orättsväsendet-11489947

  Demokratibedrägeriet
  http://www.infowars.se/2012/08/27/demokratibedrägeriet-11459121

  Skattebedrägeriet, del 1
  http://www.infowars.se/2012/08/24/skattebedrägeriet-11399943

  Skattebedrägeriet, del 2
  http://www.infowars.se/2012/08/26/skattebedrägeriet,-del-2-11435125

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *