Video: Amerikaner testar surströmming – varning för känsliga tittare

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 maj 2013
- NewsVoice redaktion

Några Texas-amerikaner testar surströmming från Finland, men grejar det inte riktigt.

“That’s nasty shit.”

“Don’t send it again.”

Videotips från Bosse Jonsson

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Hahahahahahahaha..hahaha…ooooh..
  Vilka knäppgökar! Dom hade ju ingen rödlök, ingen norrlandspotatis, inget tunnbrö’ och ..ingen snaps!! Men benen kvar i strömmingen, det hade dom!! 😀 Det var synd på så rara ärtor ..nu blev jag sugen!

  • Instämmer 🙂
   T o m i Norrland brukar man också öppna burken under vatten, särskilt om den har jäst så att plåten buktar ut. Blev också sugen nu. 🙂

   • Minns en tokig Norrländska (..iallafall i surströmming 😉 ) som kastade sig över den nyöppnade burken och drog in ‘doften’ allt vad hon orkade. Det var i Blekinge på 60-talet. Jo, nog va’ de’ hemlängtan allti’!! 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *