Vaccin.me: Stelkrampsvaccin slog ut fyraåring – Tarmarna upphörde fungera

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 3 juni 2013
- NewsVoice redaktion

”När min dotter skulle fylla fyra år fick hon sin första vaccination, rent stelkramp. Hon var fullt frisk innan och en månad senare insjuknade hon i en kraftig mag- och tarminfektion. CRP låg på över 200. Ont i magen och hög feber. Vi var inlagda på Astrid Lindgrens barnsjukhus i sju veckor.”

“Läkaren som öppnade henne för att titta på tarmarna,  som var röda och inflammerade,  hade aldrig sett något liknande. Tarmen stod helt still och var utslagen. Magen var svullen som en ballong. Det mesta av kroppens funktioner slogs ut, hon kunde varken kissa eller äta. Hon kräktes slem otaliga gånger per dygn. Ingen visste om hon skulle klara sig. Och jag vet att jag tänkte att klarar hon detta så klarar hon allt.”

Läs mer på Vaccin.me

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: vaccin