Festivalen Future Perfect flyttar till Grinda 14-18 augusti

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 juli 2013
- NewsVoice redaktion

För tredje året i rad ges Futureperfect, Skandinaviens första festival där musik, film, konst och design blandas med panelsamtal och föreläsningar av världsledande talare inom hållbarhet.

Under tre heldagar bjuds du som besökare in till samtal, konserter, föreläsningar och debatter när Futureperfect festivalen flyttar till Stockholms skärgård i ett samarbete med Grinda Wärdshus. Nytt för i år utöver Grindareservatets natur och havsbad, är vårt matkoncept Från trädgård till tallrik där bl.a. världskända kocken Trine Hahnemann (DK) tillagar högklassig mat på temat närproducerat i varianterna husman och gourmet. Njut av en timmes resa från Nybrokajen genom Stockholms skärgård och kom för att uppleva sommarens mest framåtblickande festival!

Festivalen fungerar som en plattform för dialog och utveckling kring hur hållbar livsstil görs praktiskt möjlig nu och i framtiden. Genom att kombinera världsledande kunskap inom områden som mat, teknik, konst, design och media med kreativa upplevelser formas inspiration och tankar kring en hållbar livsstil som kan vara ett äventyr i att leva gott.

Programmet består av de fyra delarna Exploration – föreläsningar och panelsamtal, CoCreation – utveckling av nya idéer där deltagarna sjävla styr form och innehåll, Living well – hållbarhet för kropp och tanke genom mat och aktiviteter och Music & Arts.

Ett smakprov på årets talare är bl.a. design gurun John Thackara (FR), Ida Auken (DK), Danmarks Miljöminister och Alexander Bard (SE) , intellektuell debattör.

Följ med oss på skärgårdsbåten 14-18 augusti 2013

Läs mer om festivalen på futureperfect.se

Kontaktperson Gabriella Silfwerbrand, 0761306882


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *