Humanisternas nya T-banereklam har läckt ut

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 augusti 2013
- NewsVoice redaktion

Snart kommer Humanisterna ut med en ny reklamkampanj som de ska köra i tunnelbanan i Stockholm, skriver GesusBloggen. Björn Ulvaeus går in igen med 2, 5 miljoner kr, enligt en obekräftad källa. Temat är återigen att Gud finns nog inte.

Som dragplåster har Humanisterna tagit målningen Skriet av Edvard Munch, enligt Gesus Andersson.

”Skräm skiten ur svenskarna”, lär Munch ha sagt till Humanisternas ledning via Christer Sturmarks kristallkula.

Se den läckta reklamaffischen på GesusBloggen


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: GesusBloggen