Stephen Gordon vill speak at the Nordic Homeopathic Research Symposium 12-13 October

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 20 augusti 2013
- NewsVoice redaktion

Stephen GordonStephen Gordon from England is one of the speakers at the Nordic Homeopathic Research Symposium 12-13 October 2013 in Gothenburg Sweden.

Stephen Gordon from England is the General Secretary of European Central Council of Homeopaths (ECCH). He has been working for ECCH for many years and has been involved in homeopathy and research in Europe. Gordon is one of the major profiles in homeopathy today and one of the speakers at the Nordic Homeopathic ResearchSymposium 12-13 October in Gothenburg, Sweden

You can sign up here!


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Homeopati