10 amerikanska galna mathybrider inkl HCHF-burgare [High Carbon High Fat]

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 september 2013
- NewsVoice redaktion

hamburgervåfflaI bildspelet “Food mash-ups: 10 crazy hybrids” i LA Times presenteras 10 stycken galna hybridrätter av typen snabbmat. I bild ser du Taco Bells försök att kombinera en våffla med en burgare. Du kan även beskåda andra galna mathybrider av typen “High Carbon High Fat”.

Se bildspelet | Bild: LA Times, Taco Bell


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: mathybrid
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *