Jacob Barnett – Genius boy was freed from limiting school work

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 september 2013
- NewsVoice redaktion

RISE EARTH. “A young genius whose IQ is said said to be higher than Albert Einstein, is on his way to possibly winning a Nobel Prize after dropping out of elementary school and his special ed programs.”

“From a young age, Jacob Barnett was very interested in Math and Physics. Numbers were his passion and he was getting bored of early grades of elementary school as they did not come close to challenging him. Finally, his parents made the decision to take him out of public school…”

“Jacob’s incredible memory and mind allowed him to attend university classes after he taught himself all of high school math in just two weeks.”

Read more

Jacobbarnett.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Dags att tänka om?!!

  Är det inte dags att tänka om, och hjälpa de människor med bokstavskombinations-diagnoser att utveckla och använda sina talanger, istället för att hålla dem ‘i shack’ med hjälp av amfetaminer?!!

  Kan inte låta bli att undra över om pojken hade blivit vaccinerad (ytterligare ..så kanske ‘droppen som..’) strax innan hans beteende förändrades. Skulle också vara intressant att veta vad för slags kosthåll familjen hade.

  Förutom att videon var mycket intressant rätt igenom – lade jag märke till att studenterna åt och drack vad som ser ut att vara inget annat än ‘junk-food’ – typiskt förstås men icke desto mindre trist!

  Förresten – vems ide´var den trångsynta snäva ‘mall’, som gjort att så otroligt många unga människor numera hamnar antingen under eller över linjen för vad som anses ‘normalt’?!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *