Bank la ut kunders lösenord och kontoutdrag på nätet

  0
  208

  Resurs Bank har av misstag lagt upp flera kunders kontoutdrag, fakturor och lösenord helt öppet på webben. Vem som helst kunde gå in och se vad kunderna handlat och ta del av lösenord, avslöjar Aftonbladet idag. Upptäckten gjordes av en kund som sökte på Google.

  “Det här är ju fördjävligt rent ut sagt. Så här får det inte gå till, man tror ju att bankerna har bättre ordning på säkerheten än så här, speciellt när de är så noga med att kunderna ska ha så bra koll på säkerheten”, säger hon.

  Läs mer i Aftonbladet


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer