Mia Skäringer fick varsel om sin pappas död i dröm

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 oktober 2013
- NewsVoice redaktion

Mia-SkaringerAftonbladet. I drömmen förutspådde Mia Skäringers gammelmormor att manusförfattarens pappa snart skulle gå bort. I måndagens avsnitt av “Vem tror du att du är” berättar Skäringer den speciella historien.

“Jag förstod att det var gammelmormor som sa till mig “Du behöver inte bekymra dig, jag tar hand om honom”, berättar hon i programmet”.

Maria Skäringer (1976-) är en svensk skådespelerska, manusförfattare och radioprofil. Hon ville bli skådespelare redan när hon var fyra år och var sedan aktiv på teatern i hemstaden Kristinehamn. Första tv-jobbet var på Sanning och konsekvens på ZTV, enligt Wikipedia.

Läs mer i Aftonbladet om dödsbudet

Svt.se/vem-tror-du-att-du-ar


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Har en vännina som såg ,som i en dröm ,sin pappa en natt i hennes sovrum. Han stod på knä bredvid hennes säng och sa ” Jag kom för att säga hej då”.

  När hon vaknade på morgonen fick hon veta att pappan tyvärr dog i en motorcykel olycka under natten, på väg hem.

 • Du hat så rätt Jan Karlsson. Vi har slutat för länge sedan träna våra sinne, vår radar, intuition muskel , tredje ögat eller vad det heter.

  Kollektivt hjärntvättade att tro endast på ” vetenskapliga” bevis. ” ser jag inte , så finns inte”. Blindhet.

  Om dem bara visste att våra vetenskapsmän inte vet mer än 12% av allt det som sker i Universum..

 • Vi är nog rätt många vid det här laget som upplevt dessa typer av s.k. paranormala händelser. 1 år efter min Morfars död, kom han tillbaks och berättade att han mådde bra. Jag såg honom lika tydligt som vem som helst till vardags. Poängen är, att dessa s.k.
  ” para ” normala händelser, i själva verket inte så ” Para ” som vi är lärda att tro från samhälle, föräldrar, skola och traditionell vetenskap. De är en naturlig utveckling av förmågor vi har latent i oss men som vi inte tränat eller använt oss av på mycket länge.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *