Mia Skäringer fick varsel om sin pappas död i dröm

3

Mia-SkaringerAftonbladet. I drömmen förutspådde Mia Skäringers gammelmormor att manusförfattarens pappa snart skulle gå bort. I måndagens avsnitt av “Vem tror du att du är” berättar Skäringer den speciella historien.

“Jag förstod att det var gammelmormor som sa till mig “Du behöver inte bekymra dig, jag tar hand om honom”, berättar hon i programmet”.

Maria Skäringer (1976-) är en svensk skådespelerska, manusförfattare och radioprofil. Hon ville bli skådespelare redan när hon var fyra år och var sedan aktiv på teatern i hemstaden Kristinehamn. Första tv-jobbet var på Sanning och konsekvens på ZTV, enligt Wikipedia.

Läs mer i Aftonbladet om dödsbudet

Svt.se/vem-tror-du-att-du-ar

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
FD
FD
Gäst
1 oktober 2013 kl 23:47

Har en vännina som såg ,som i en dröm ,sin pappa en natt i hennes sovrum. Han stod på knä bredvid hennes säng och sa ” Jag kom för att säga hej då”.

När hon vaknade på morgonen fick hon veta att pappan tyvärr dog i en motorcykel olycka under natten, på väg hem.

FD
FD
Gäst
1 oktober 2013 kl 23:40

Du hat så rätt Jan Karlsson. Vi har slutat för länge sedan träna våra sinne, vår radar, intuition muskel , tredje ögat eller vad det heter.

Kollektivt hjärntvättade att tro endast på ” vetenskapliga” bevis. ” ser jag inte , så finns inte”. Blindhet.

Om dem bara visste att våra vetenskapsmän inte vet mer än 12% av allt det som sker i Universum..

Jan Karlsson
Jan Karlsson
Gäst
1 oktober 2013 kl 17:20

Vi är nog rätt många vid det här laget som upplevt dessa typer av s.k. paranormala händelser. 1 år efter min Morfars död, kom han tillbaks och berättade att han mådde bra. Jag såg honom lika tydligt som vem som helst till vardags. Poängen är, att dessa s.k.
” para ” normala händelser, i själva verket inte så ” Para ” som vi är lärda att tro från samhälle, föräldrar, skola och traditionell vetenskap. De är en naturlig utveckling av förmågor vi har latent i oss men som vi inte tränat eller använt oss av på mycket länge.