Smittskyddsinstitutet dömer ut alternativa metoder mot borrelia

  5

  BorreliaDe serologiska metoder som används i den svenska vården idag för att ställa borreliadiagnos fungerar bra. Det visar Smittskyddsinstitutets genomgång, skriver LäkemedelsVärlden idag.

  “Smittskyddsinstitutet har utrett de metoder som används för att ställa diagnosen borrelia.  Rapporten visar att de serologiska metoder som används i Sverige idag i de flesta fall är tillfredsställande. Vid den vanligaste diagnosen, Erythema migrans, rekommenderas inte serologi utan det räcker oftast med sjukdomshistoria i kombination med klinisk bild.”

  Läs mer

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  5 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Janne
  12 oktober 2013 kl 05:27

  @ Joakim
  Nej kan inte länka till Alternativmedicin mot Borrelia. Är själv alternativterapeut och vet hur jag själv skulle gå tillväga om jag jag blev drabbad själv.
  Det är en kombination av olika sätt som jag har stort förtroende för skulle hjälpa, har inga tvivel på att de inte skulle hjälpa..

  Benny
  Benny
  Gäst
  12 oktober 2013 kl 01:01

  Man kan ju säga att Börje satte den mitt i prick,,

  “Att Smittskyddsinstitutet fått uppdrag av regeringen att undersöka kompetensen om Borrelia i Sverige är som att be tjuven undersöka sig själv. Sannolikheten för att det ska komma något konstruktivt ur detta är inte heller stor.”
  http://borjeperattexplorer.wordpress.com/2013/08/10/borrelia-i-reimerland/

  Benny
  Benny
  Gäst
  12 oktober 2013 kl 00:58

  Jag har fått diagnostik och behandling via Tyskland, har inte kostat mycket alls. Kan nu gå normalt igen, sluddrar inte, kan kissa utan kateter (7år sedan), inga inflammationer tarmar osv osv,, Svensk vård sviker oss som drabbats hårt av borrelia.

  Kvacksalvarna är dom som vägrar genomföra ändringar så att folk får chansen att bli friska.

  http://borreliablogg.wordpress.com/2013/10/11/svikna-igen-smi-utredningen-cementerar-fast-oss-med-borrelia-i-sjukdom/

  Joakim
  Joakim
  Gäst
  11 oktober 2013 kl 22:33

  Janne, Kan du länka till alternativmedicin mot borellia!? Till Tyskland åker jag inte efter jag fick ett prisförslag… sjukt mycket pengar för behandling, rena kvacksalvarna.

  Janne
  10 oktober 2013 kl 15:49

  Ja man blir ju inte direkt förvånad, hade däremot blivit förvånad om de inte gjort det…

  Det finns en mängd olika naturliga effektiva sätt inom alternativmedicinen för att behandla Borrelia på, men det är “ju inte bra att man blir frisk – då tjänas det ju inga pengar”!
  Så återigen har vi detta med den ekonomiska makten som styr och ställer allt inom den traditionella sjukvården.

  Jag vet precis hur jag skulle gå tillväga om jag själv blev drabbad av Borrelia, har full tillit till mina metoder och känner inga tvivel på att de inte skulle kunna bota den.