Varning: Alla dina besparingar på banken kan ”försvinna” på ett ögonblick

  1
  393

  pengarVad skulle du göra om du loggar in på ditt bankkonto en dag och det visar sig att du har noll kronor och din bank har ingen registrering på att du någonsin haft några pengar på ditt konto?

  Massmedia har i allmänhet varit väldigt tysta om de massiva cyberattacker som sker mot våra stora banker, men bakom kulisserna är myndigheterna verkligen oroade. De vet inte hur man ska stoppa dessa attacker. Attackerna blir mer intensiva och mer sofistikerade.

  Ha inte alla dina pengar i en enda bank och behåll en papperskopia av alla dina bankkontouppgifter. Vid något tillfälle är det troligt att en av dessa cyberattacker kommer att orsaka permanenta skador på vårt banksystem och du vill vara skyddad.

  Om du inte har några bankkontouppgifter, skulle det bli mycket svårt att bevisa för banken att du faktiskt hade pengar på banken.

  Om du inte tror att något sådant här skulle kunna hända, bör du tänka om.

  Text: Gunilla Clarner

  Källa: InfoWars


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.
  Gunilla Clarners bakgrund är från skolans sfär där hon arbetat som ämneslärare i engelska och de senaste åren som studie-och yrkesvägledare. Hon drivs av intresset av vad som sker runt omkring oss i det "tysta". Hon vill göra människor mer medvetna och av den anledningen arbetar hon som skrivande ämnesredaktör för NewsVoice för att försöka synliggöra det fakta som finns bakom "sanningarna" som förmedlas via massmedia.

  1 KOMMENTAR

  1. Vilken tur att jag bor i en liten håla där bankpersonalen vet vem jag är och således är väl medvetna om att jag har konto på banken. Vad som alltså behövs i första instansen är att skaffa sig en personlig relation till sin ’bankperson’. Detta sker per automatik när det rör sig om mycket pengar ( i bankens intresse ) men för den som liksom jag inte har något sparkapital måste denna kontakt skapas på annat sätt ( om man nu inte bor i en liten håla )

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här