“All Night” med Parov Stelar – Dansare JSM

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 23 november 2013
- NewsVoice redaktion

I’m really looking forward to making some new videos. Maybe in other styles, clothing or kind of music. For those who asked for a tutorial: I’m planing to do so. About a special move or sth. Maybe about the Charleston or the Shuffle elements. But this needs quite a bit more time. (I’m pretty busy learning for my exams right now)

Again… thanks a lot.

Best regards, JSMSå här kan du stötta Newsvoice

Tags: Parov Stelar
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *