Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Dokumentärfilm: Beings of frequency – Vi är frekvensvarelser

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 december 2013
- NewsVoice redaktion
resonance

Denna film – av James Russell – visar att vi (människorna), djuren och allt annat levande här på planeten påverkas av de elektromagnetiska (emg.) vågorna som finns runt omkring oss och som cellerna använder (dna) när de kommunicerar.

Bina dör pga att den elektromagnetiska strålningen, via mobilmaster, mobiler, trådlöst m.m. påverkar deras förmåga att uppfatta Jordens magnetiska strålning, vilken de har använt under miljontals år för att hitta vilken riktning som de ska flyga till. Detta gäller även många andra insekter som t.ex. fjärilar, men även större djur som t.ex. fåglar som flyttar till vintern. Dessa djur är oftast mest störda av den lågintensiva strålningen, vilket är vad de vanligtvis använder sig av och uppfattar. Många djurgrupper och arter har minskat med mer än 50% under den senaste 10 årsperioden. Detta är självklart mycket allvarligt. Detta gäller då de arter som är mer känsliga eller beroende av att kunna uppfatta st
rålningen (naturlig) på ett korrekt sätt.

Människorna blir ju också självklart mycket påverkade, att bo nära eller runt omkring en mobilmast ger en mycket förhöjd risk för cancer på sikt. Detta har visat sig helt konkret runt flera mobilmaster att många där har fått cancer. Det finns exempel i denna film och det finns exempel hos Barrie Trower, som bl.a berättar att i USA runt skolor som har mobilmaster så har mängden leukemi ökat mycket drastiskt.

Det tar oftast runt 10 år för att utveckla cancer, av olika sorter och orsaker och mobilerna som alla har, har vi inte haft i mycket mer än 10 år så effekterna av dessa har vi inte sett än eller endast börjar se nu.

Ett problem är också att nästan alla har mobil eller ändå blir påverkade av den strålning som ändå finns runt dem idag. Detta innebär att det nästan inte finns någon kontrollgrupp som man kan testa strålningen på pga att alla är redan mer eller mindre påverkade. Detta är alltså ett problem i vetenskaplig mening när det gäller att testa riskerna med denna typ av strålning.

Till sist: Melatonin. Detta ämne produceras av kroppen under natten och det hjälper kroppen att läkas och byggas upp under natten. Bl.a. så motverkar den cancer. Produktionen av detta ämne störs av mobiler och mobilmaster m.m. och gör att kroppen inte kan återhämta sig som den bör. Hos kvinnor med bröstcancer är det inte ovanligt att de endast har 1/10 av det melatonin som de normalt ska ha. Även nattarbete stör melatoninet så att man har sagt (från myndigheterna) att detta kan vara en bidragande orsak till cancer.

Så – se filmen, skaffa fakta, ändra världen.

Erik MoströmDu kan stötta Newsvoice via MediaLinq