Dokumentärfilm: Beings of frequency – Vi är frekvensvarelser

publicerad 14 december 2013
- av NewsVoice
resonance

Denna film – av James Russell – visar att vi (människorna), djuren och allt annat levande här på planeten påverkas av de elektromagnetiska (emg.) vågorna som finns runt omkring oss och som cellerna använder (dna) när de kommunicerar.

Bina dör pga att den elektromagnetiska strålningen, via mobilmaster, mobiler, trådlöst m.m. påverkar deras förmåga att uppfatta Jordens magnetiska strålning, vilken de har använt under miljontals år för att hitta vilken riktning som de ska flyga till. Detta gäller även många andra insekter som t.ex. fjärilar, men även större djur som t.ex. fåglar som flyttar till vintern. Dessa djur är oftast mest störda av den lågintensiva strålningen, vilket är vad de vanligtvis använder sig av och uppfattar. Många djurgrupper och arter har minskat med mer än 50% under den senaste 10 årsperioden. Detta är självklart mycket allvarligt. Detta gäller då de arter som är mer känsliga eller beroende av att kunna uppfatta st
rålningen (naturlig) på ett korrekt sätt.

Människorna blir ju också självklart mycket påverkade, att bo nära eller runt omkring en mobilmast ger en mycket förhöjd risk för cancer på sikt. Detta har visat sig helt konkret runt flera mobilmaster att många där har fått cancer. Det finns exempel i denna film och det finns exempel hos Barrie Trower, som bl.a berättar att i USA runt skolor som har mobilmaster så har mängden leukemi ökat mycket drastiskt.

Det tar oftast runt 10 år för att utveckla cancer, av olika sorter och orsaker och mobilerna som alla har, har vi inte haft i mycket mer än 10 år så effekterna av dessa har vi inte sett än eller endast börjar se nu.

Ett problem är också att nästan alla har mobil eller ändå blir påverkade av den strålning som ändå finns runt dem idag. Detta innebär att det nästan inte finns någon kontrollgrupp som man kan testa strålningen på pga att alla är redan mer eller mindre påverkade. Detta är alltså ett problem i vetenskaplig mening när det gäller att testa riskerna med denna typ av strålning.

Till sist: Melatonin. Detta ämne produceras av kroppen under natten och det hjälper kroppen att läkas och byggas upp under natten. Bl.a. så motverkar den cancer. Produktionen av detta ämne störs av mobiler och mobilmaster m.m. och gör att kroppen inte kan återhämta sig som den bör. Hos kvinnor med bröstcancer är det inte ovanligt att de endast har 1/10 av det melatonin som de normalt ska ha. Även nattarbete stör melatoninet så att man har sagt (från myndigheterna) att detta kan vara en bidragande orsak till cancer.

Så – se filmen, skaffa fakta, ändra världen.

Erik MoströmSå här kan du stötta Newsvoice

 • jo(r)nulf. Stavfel är jag mästare på. I övrigt är mina påståenden inga kontroversiella sensationer. (Som att bin flyger enligt samma princip som helikoptrar)
  Tips: Kolla upp betydelsen av ordet levitera.

 • Gravström!!! Du är svajig. Om någon flera gånger postar om något så innebär det att man flera gånger också talat om hur det är… och samtidigt vad man “tror” på. Blanda inte bort korten för andra bara för att du själv inte har “split vison”. Det är du som talar om Roundup och annat, inte jag. Håll dig till sak och på mattan. Jag tror inte någon som lite studerat vad sciencesekten gjort med människors insikt, kunskap och sann “vetenskap” under de senaste fem hundra åren av processad globalismsagenda ämnad att förstöra och ersätta verklig “kunskap” – tar dina ord på allvar. Livet definieras inte av vad “vetenskapsmän” tutar i någon, eller vad som “snappas” av mikroskop eller några “erkända” sinnesförmögenheter, eller bokläsare bakom skägg och glasögon “studerar” DN eller andras böcker – det är till 99.9967% flum och ljug.

  El och magnetism, frekvenser, densitet mm gäller – så tänker man bort en av stötestenarna de fick hitta på för att tlll slut någorlunda etablera globalismen i folks medvetande – gravitation – så att de i Australien magiskt kan ha huvudet nedåt, och Eiffeltornet magiskt inte ramla bort från “klotet” – annars fick dom inte ihop det. Nu är det viktigt att man är med på noterna för att inte bli stämplad som “fake news”, terrorist eller något globalt hot – man måste vara politiskt korrekt, och tex om man då har en webbsajt med följare från 64 länder, så skriver man inte att man har det, hur som helst – man skriver att man har följare från 64 länder globalt – inte bara att man har följare från 64 länder (… i världen). Kolla trenderna så ser alla hur agendan ser ut, och man vet då samtidigt automagiskt vad som då är lögn och förföljelse av mänskligheten genom scienceism och andra globalismsyndrom.

  Det handlar om densitet, enligt bilden – det som är lättare än luft stiger uppåt ;-):
  http://2.bp.blogspot.com/-Yh2d3i2HvVc/VbVSKlLuWiI/AAAAAAAAESo/XWsUft6ZlGg/s1600/i.jpg

  [OBS max 300 ord per kommentar – kommentaren innehöll över 600 ord – nu nedkortad till 310]

 • “Bina är beroende av jordens naturliga frekvens för att färdas (levitation)”
  Rent nonsens, tror du ens på det själv jonulf?
  De stora företag som vill använda roundup och annat för att slå ut självsående växtlighet och få monopol på matförsörjningen har intresse att rikta bort uppmärksamheten från avigsidor med sin besprutning.
  Jonulf hjälper dom genom sin desinformation.

 • Ja varför skulle de inte tappa orienteringen om man sprutar gifter på dom? Det behövs antagligen “forskare” för att kläcka fram den upptäckten. Alla blir sjuka av gifter – tex kan man tappa orienteringen av alkohol, har jag läst. Jag fick som liten också en vink om det genom Towa Carson:
  https://www.youtube.com/watch?v=V4yik6rJVhA

  i och för sig inte dubbelblindtestat och perrevjuat – utan från verkligheten – så vem vet…

  Bina blir också sjuka och nedsatta av gifter och det också då lättare virus i kuporna. Kaos uppstår. Men utan elektromagnetisk förorening så skulle de hitta hem och lättare upprätthålla sin hälsa. GMO kommer också att förstöra livet. Men det betyder inte att insekter, bin, älgsjukan, att sparvar försvinner från parker och stadskärnor – INTE har en DIREKT koppling till utbyggnaden av strålningseländet i naturen och samhället. Bina är beroende av jordens naturliga frekvens för att färdas (levitation). De är kanske störda själva utöver att frekvenser i naturen nu alltmer blir onaturligt och livsfientligt.

  Kolibrier kan stå stilla och vingarna slår nästan vertikalt:
  https://www.youtube.com/watch?v=Gl1tiIiTi04
  https://www.youtube.com/watch?v=JUXAiNsUD48
  http://pop.h-cdn.co/assets/15/11/640×570/gallery-1426163097-fullbody-6601.gif

  De kan stå stilla eller flyga rakt genom vindkast och flyga baklänges. Kanske det ät som bina, att de “flyger” längs Leylinjer, men det vet jag inte närmare. Bina flyger egentligen inte, utan de leviterar.

  Bin/humlor skapar en vibration,om jag förstår det rätt, eller en ton/frekvens, i ett hålrum de har. Vingar på insekter har också något finurligt – inte bara vara platta, utan ha något mer tredimensionellt, kanske som hålrum, och det har också med frekvensers relation till geometriska former att göra.Om man då stör ut det som är en inneboende frekvens i jorden, New Age:are skulle kalla det för “Moder jord”, då ska man kanske inte vara förvånad varför insekterna blir färre och varför bisamhällen blir tomme.

  On January 29, 2014, as I’m doing my work, an idea popped on my head of Insect & Vibration. I quickly did a search on Google to see what it will produce. I came to this article from New Scientist Magazine, titled “Robotic insect ‘flight’ may be just good vibrations”.

  “Last year, a team at Harvard University released a video demonstration of a robotic fly they had developed, showing it flapping its wings and levitating up a pair of guide wires.

  But Michele Milano of Arizona State University in Tempe wondered whether the wing motion was entirely responsible for giving the robot lift, or whether some other force was involved. “The video showed that the guide wires were vibrating significantly when the wings beat,” he told New Scientist.”

  Unfortunately, I can’t access the entire study at this magazine due to a fee. So I dig and found the whole study at this location .
  http://www.ancientcolony.com/secret-of-viktor-grebennikov-anti-gravity-revealed/

 • Tyska forskare konstaterade mha pyttesmå mätsändare att bina tappade orienteringen genom påverkan av besprutning. Givetvis med kontrollgrupp under samma förutsättningar. Detta har beröring både med GMO-jättarnas intressen och andra.
  Det är en vida spridd uppfattning att besprutning räddar skördarna även om det inte vore i GMO-sammanhang så det är en komplicerad prioritering.

 • @jornulf
  “Bin kan inte flyga, det vet vi. De leviterar.”
  Gäller detta påstående helikoptrar också?
  Eller är det så att helikoptrar som flyger i raka linjer likt bina, istället rör sig enligt en annan fysisk princip än ett flygplan?
  Det är däremot inte något direkt sensationellt att påstå att bina – likt allt annat liv – påverkas av kemiska föroreningar i sin omgivning. Jag har personligen väldigt svårt att köpa påståenden om att bina till skillnad från andra hotade arter – hotas av elektromagnetisk strålning som förhindrar dem att orientera sig.

 • Videon hittas på annan adress nu:
  https://www.youtube.com/watch?v=oS6FGzh3ygw

  Grafström! Att bina dör av besprutning – det där är ett villospår, se det som en psyop som verkar och styr den omedvetna allmänheten. Bina dör av elektromagnetisk strålning. Alla mobilsändare etc gör att de hittar inte hem. Bin kan inte flyga, det vet vi. De leviterar. De leviterar fram i upp till 50 km/t längs raka linjer, även i blåst. De följer också naturen frekvens. De har magnetit i kroppen och ett hålrum under käken, tror jag det var. De slår med vingarna och det blir en ton, eller frekvens, så de kan resonera med naturens frekvens, det blir ett samspel, som upphäver deras tyngd. De följer också leylinjer och har sina bon längs linjers knutpunkter. Det är de ju inte ensamma om, utan älgar vilar på knutpunkter. Den elektromagnetsiaka nedsmutsningen gör att de kan inte orientera sig. Att de inte kommer tillbaka till kupor det vet man ju genom att testa med emf vid kupor.

 • Bina dör nog av besprutning eller annan störande kemi.
  Henning Wittes påstående om skalärvågor är rent nonsens och den vetenskapsman han hänvisar till sysslar med konventionell elektromagnetism inget annat. Men Meyl kanske själv tror på det han sprider ut. Och Witte litar då på det. Så jag påstår inte att Witte luras medvetet. De konferenser Meyl åker omkring och presenterar sina påståenden i censurerar inte föredrag även om experter betraktar det som missförstånd. Forskarvärlden håller i såna sammanhang en dörr på glänt. Det kan tex vara av intresse att beskriva vanlig elektromagnetism med en annan matematisk formalism utan att det innebär ngt nytt fenomen. Meyl använder en begreppsapparat som ger mer likhet mellan elektromagnetism och mekaniska processer och det kan vara av intresse att ventilera. Det har förekommit tidigare hos andra forskare så det finns ett latent intresse för det. Men som sagt fysiken är densamma ändå. Den blotta entusiasmen hos en del människor kan vara skäl till att det anses ha en plats. Vid hårt granskad sk peer review av skickliga experter är det däremot svårare att bli publicerad. Men idag finns mkt som är skräp i floden av akademiska artiklar och det finns inte resurser för att granska allt ordentligt i mindre prestigefyllda tidskrifter. Wittes förhoppning är att skalärvågor utgör en förklaring av en del företeelser som han tror inte går att förklara med konventionell vetenskap. Men den förhoppningen har ingen faktisk grund och därför skapar det bara onödig förvirring.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *