Årets HR-bok sätter de introverta i fokus

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 februari 2014
- NewsVoice redaktion

introvert den tysta revolutionenVi lever i en extrovert kultur där vi matas med bilden att extroverta är både mer lyckliga och lyckade. Och det är den normen som styr synen på oss själva och våra möjligheter i samhället.

Text: Pia Lanneberg

Linus Jonkmans bok Introvert, den tysta revolutionen har precis utnämnts till Årets HR-bok och jag vill verkligen slå ett slag för den. Otroligt bra och viktig, inte minst för oss som arbetar med coaching och ledarskap.

Styrkan i en arbetsgrupp är ju när vi mixar olika personligheter, ålder, kön och etnicitet. Dags att höja blicken ute på företagen och inte bara prata om mångfald – gör något.

Läs mer på Coaching i Näringslivet | Beställ bokenSå här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *