Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Årets HR-bok sätter de introverta i fokus

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 februari 2014
- NewsVoice redaktion

introvert den tysta revolutionenVi lever i en extrovert kultur där vi matas med bilden att extroverta är både mer lyckliga och lyckade. Och det är den normen som styr synen på oss själva och våra möjligheter i samhället.

Text: Pia Lanneberg

Linus Jonkmans bok Introvert, den tysta revolutionen har precis utnämnts till Årets HR-bok och jag vill verkligen slå ett slag för den. Otroligt bra och viktig, inte minst för oss som arbetar med coaching och ledarskap.

Styrkan i en arbetsgrupp är ju när vi mixar olika personligheter, ålder, kön och etnicitet. Dags att höja blicken ute på företagen och inte bara prata om mångfald – gör något.

Läs mer på Coaching i Näringslivet | Beställ boken



Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq