Årets HR-bok sätter de introverta i fokus

  0
  185

  introvert den tysta revolutionenVi lever i en extrovert kultur där vi matas med bilden att extroverta är både mer lyckliga och lyckade. Och det är den normen som styr synen på oss själva och våra möjligheter i samhället.

  Text: Pia Lanneberg

  Linus Jonkmans bok Introvert, den tysta revolutionen har precis utnämnts till Årets HR-bok och jag vill verkligen slå ett slag för den. Otroligt bra och viktig, inte minst för oss som arbetar med coaching och ledarskap.

  Styrkan i en arbetsgrupp är ju när vi mixar olika personligheter, ålder, kön och etnicitet. Dags att höja blicken ute på företagen och inte bara prata om mångfald – gör något.

  Läs mer på Coaching i Näringslivet | Beställ boken  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här