Pappan till försvunna Lisa Holm är en Carl Hamilton-figur

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 juni 2015
- NewsVoice redaktion
Lisa Holm – Privat foto

GP. Ett av de spår polisen undersöker har kopplingar till pappans arbete inom Försvarsmakten, skriver GP. Polisen har nu efterlyst saknade Lisa Holm via Interpol.

“Polisen vänder nu på varje sten i sökandet efter den försvunna 17-åringen, som just nu är en av 20 försvunna svenskar som är öppet efterlysta internationellt med namn och bild via Interpol. Polisen utesluter inte att försvinnandet kan ha samband med pappans arbete inom Försvarsmakten.”

Läs mer i GP

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Lisa Holm
 • Ett av de spår polisen undersöker har kopplingar till pappans arbete inom Försvarsmakten, skriver GP.

  Om detta är avsett som en ‘signal’ till kollegor, visar det i så fall på hur livsfarligt det är med centralstyrda maktstrukturer — kapas lätt.

 • Blir du speciellt glad, så du måste skriva en kommentar om det, över att det kan kallas på ett speciellt sätt, så kanske det beror på programmering.

  Utlänningar, gästarbetare, folkbokförda i Sverige, senare kan de få svenskt medborgarskap.
  Litauer är de antagligen, inte polacker.

  • “..senare kan de få svenskt medborgarskap.” För en hammare ser alla problem ut som spik.

   Problemet är väl arbetsgivarnas generösa inställning till lönedumpning, antifacklig verksamhet, otrygga anställningsvillkor osv! Eller tror du inte det?

 • Det är så fruktansvärt tragiskt. Hade hoppats på något annat. All värme till föräldrar och släkt. Kan det vara något speciellt, som gör att det stryker omkring mördare på ganska osannolika ställen? Hoppas polisen lägger ned hela sin fantasi och kunskap på att lösa detta. Det får inte slarvas bort.

 • Gästarbetare säger artikeln. Vad ska vi göra med “arbetsgivare” som ger vem som helst en chans att begå brott.? Dessutom verkar arbetsgivarna märkligt begivna och närmast begistrade i att arbetsmiljöbrott, arbetarskydd, säkerhet och drägliga löner i stort sett är ett minne blott. Å andra sidan kan ju sd kalla det diskriminering och därmed begå brott mot folks förstånd.. Högerextremister och judiska intressen lyckas även här som i Ukraina..

 • Det som med nyckeln kvar i moppen och en krossad mobil såg ut som ett rov, en kidnapping har alltså fått en rimlig förklaring. Visste verkligen inte den lokala polisen det utan la så mycket resurser på skallgång? För vem om inte “väst” utgör denne ett problem? Ska vi bibringas förklaringen att det är Ryssland, Is, Palestinier/Hamas, Iran?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *