Pappan till försvunna Lisa Holm är en Carl Hamilton-figur

9
Lisa Holm – Privat foto

GP. Ett av de spår polisen undersöker har kopplingar till pappans arbete inom Försvarsmakten, skriver GP. Polisen har nu efterlyst saknade Lisa Holm via Interpol.

“Polisen vänder nu på varje sten i sökandet efter den försvunna 17-åringen, som just nu är en av 20 försvunna svenskar som är öppet efterlysta internationellt med namn och bild via Interpol. Polisen utesluter inte att försvinnandet kan ha samband med pappans arbete inom Försvarsmakten.”

Läs mer i GP

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

9 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
En; Allmänt kallad: LegeNet
Gäst
17 juni 2015 kl 16:32

Ett av de spår polisen undersöker har kopplingar till pappans arbete inom Försvarsmakten, skriver GP.

Om detta är avsett som en ‘signal’ till kollegor, visar det i så fall på hur livsfarligt det är med centralstyrda maktstrukturer — kapas lätt.

yngve
yngve
Gäst
15 juni 2015 kl 12:52

Blir du speciellt glad, så du måste skriva en kommentar om det, över att det kan kallas på ett speciellt sätt, så kanske det beror på programmering.

Utlänningar, gästarbetare, folkbokförda i Sverige, senare kan de få svenskt medborgarskap.
Litauer är de antagligen, inte polacker.

castoropollux
Reply to  yngve
16 juni 2015 kl 11:53

“..senare kan de få svenskt medborgarskap.” För en hammare ser alla problem ut som spik.

Problemet är väl arbetsgivarnas generösa inställning till lönedumpning, antifacklig verksamhet, otrygga anställningsvillkor osv! Eller tror du inte det?

Erik
Erik
Gäst
15 juni 2015 kl 12:11

yngve: Det var inga invandrare utan polska gästarbetare.

ruben
ruben
Gäst
13 juni 2015 kl 23:03

Det är så fruktansvärt tragiskt. Hade hoppats på något annat. All värme till föräldrar och släkt. Kan det vara något speciellt, som gör att det stryker omkring mördare på ganska osannolika ställen? Hoppas polisen lägger ned hela sin fantasi och kunskap på att lösa detta. Det får inte slarvas bort.

yngve
yngve
Gäst
13 juni 2015 kl 21:54

Man behöver inte ha den rubriken – eller man kan ta bort artikeln.

castoropollux
Gäst
13 juni 2015 kl 17:16

Gästarbetare säger artikeln. Vad ska vi göra med “arbetsgivare” som ger vem som helst en chans att begå brott.? Dessutom verkar arbetsgivarna märkligt begivna och närmast begistrade i att arbetsmiljöbrott, arbetarskydd, säkerhet och drägliga löner i stort sett är ett minne blott. Å andra sidan kan ju sd kalla det diskriminering och därmed begå brott mot folks förstånd.. Högerextremister och judiska intressen lyckas även här som i Ukraina..

castoropollux
Gäst
13 juni 2015 kl 11:37

Efter nattens besked visar sig verkligheten vara mycket värre och oändligt tragisk för de anhöriga.

castoropollux
Gäst
12 juni 2015 kl 17:38

Det som med nyckeln kvar i moppen och en krossad mobil såg ut som ett rov, en kidnapping har alltså fått en rimlig förklaring. Visste verkligen inte den lokala polisen det utan la så mycket resurser på skallgång? För vem om inte “väst” utgör denne ett problem? Ska vi bibringas förklaringen att det är Ryssland, Is, Palestinier/Hamas, Iran?