Bono och U2 berättar om hur låten Cedarwood Road skapades

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 3 juli 2015
- NewsVoice redaktion

Cedarwood Road 10 - Dublin - Bono U2 childhood address

Bono (2009) at the Tribeca Film Festival - Wikimedia CommonsBono och hans kollegor i bandet U2 berättar hur låten Cedarwood Road kom till. Cedarwood Road 10 i Dublin, Irland, är Bonos barndomsadress.

Bono som egentligen heter Paul David Hewson föddes den 10 maj 1960. När NewsVoice besöker Cedarwood Road 10 med hjälp av Google Maps står en kvinna och tittar ut genom en glasdörr. Är det Bonos mamma? Kanske, kanske inte.

Läs mer på Wired.com

Bild ovan : Cedarwood Road 10 – Dublin – Bonos barndomsadress – Google Maps | Foto th: Bono (2009), Tribeca Film Festival – Wikimedia Commons

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Det är ju inga nyheter att Bono är ett nyttigt redskap för den nya världsordningens agenda. Jag vet inte varför du inte vet om det Per, för ditt inlägg den 27/11 18:55, var onödigt, och dumt. Det liknar lite Per Larsen-stil 😉

  Gates foundation skriver:
  “Given its beginnings and the longstanding friendship between Bono and Bill Gates, collaboration between ONE and the Gates Foundation is unusually close.”

  “the collective dream and build a new world in which our essential oneness”, ” ONE has also become a leading force in educating the public about global health and development”, “ONE has done a very good job of converting anonymous action—such as people clicking to sign a petition—into people becoming activists”.
  Alltså, den nya ateistiska världsregeringen, globalismen/världskommunismen – alla som EN. Man förvandlar folk till att gå ut på gatorna till att bli “aktivister” – de där som Sederholm upphöjer och är en pushare för.

  Det var om “rötterna” till deras projekt; ONE. De har spunnit in sig i G8, byggt vägar och förbindelser in i alla organisationer, organ, regeringar etc – för att ha ALLA vägar framkomliga att kontrollera människors liv, i tex Afrika. Genom trådlöst, hälsofrågor, skoloväsen… genom DERAS ickeandliga förhållningssätt, snabbt hjärntvätta människor i olika länder och befolkningsgrupper med DERAS “värdegrund”, och vaccinationer och skingrade kulturer och ödeläggelse av folkhälsa, traditioner etc..

  Listigt inklämt till New Age och globalism-globen, med Lucifer/Lucis Trust som verkar i FN,:
  “Through the philanthropic and humanitarian work of such people as George Soros, Bill Gates, Kofi Annan and Bono… Nelson Mandela, Cindy Sheehan och Michael Moore…”

  Man har något som kallas “The Plan”/planen. Genom “filantropi” och att egga upp aningslösa skribenter, så ser folken själva till att kraftetn kommer underifrån, att motståndet mot den nya världorndingen snarare kommer från vanligt folk, och inte från “alternativa medier”, sanningssökare och “avslöjare”:

  Så maskerat som”filantropi” utövar Gates med förklädet Bono, och George Soros + + + + – också inflytandet genom “The New Group of World Servers.” som kopplas till Lucifer Trust.
  “For the benifit of all”: http://www.ngws.org/ 😉

  Lucifer/Lucis Trust är väl inkorporerat i FN
  https://www.youtube.com/watch?v=-_gti-jfXFE

  Att skriva försvarande saker om Bono kan likställas med Peratts undvikande att skriva sanningen om Clintons del för NWO. Eliten ville ha en jordskredsseger för Hillary, det var planerat så. Men de ficj snabbt i sista ögonblicket göra en rockad och lägga över det till Trump, på grund av det som lurar i vassen av pizzagate, de mailen som då kom fram, och nu vet vi mer. De tror ändå att de kan kontrollera kommande utveckling det hela genom tryck/hot mot Trump

 • Här framstår Bono som en kärleksfull människa, men säger i slutet att Bill och Melinda Gates är “brilliant people”. Då undrar man, är han förd bakom ljuset eller har han ont uppsåt https://www.youtube.com/watch?v=DzHjPEbtVGI.

  Det kan vara så att Bono har blivit lurad. Jag känner en del extremt intelligenta, genuint goda människor, som sväljer vaccinagendan med hull och hår. De kan inte ta till sig något annan. Om de var inflytelserika som Bono, så hade förmodligen de också propagerat för vaccinering av fattiga människor i Afrika. Hemska tanke. Samma personer tror att Obama är en bra president.

 • Birgitta 27 Nov, 2016 at 14:01

  Hur vet du att Bono är en “life time actor”? Det behöver inte vara så bara för att Mark Devlin och hans kolleger påstår det. Dessa kan ha uppdragsgivare som har en agenda. Uppenbart är att de ofta, även Devlin, säger många dumheter.

  Det är ofta svårt att dra slutsatser om vad offentliga personer har för värderingar. Bono ses tillsammans med makthavare som Bush, Blair och Clinton, men vi har dålig insyn i vad han vill uppnå med detta.

  I till exempel det här tacktalet skulle man eventuellt kunna utläsa att han är god och har sunda värderingar https://www.youtube.com/watch?v=GbFcdvvzhcc.

 • Per. Jag skulle inte vilja kalla det för förtalskampanjer betr Bono eller andra sk “life time actors” förehavanden. Kanske ska vi hellre tala om moraliska ställningstaganden? De som ställer sig på globalisternas sida kan med all rätta bli kritiserade av grupper som har en annan syn på moral, rättvisa och god utveckling.
  När det gäller flat earth theory vet jag för lite för att kunna säga om denna teori är riktig eller inte. Vi vet t ex inte hur jorden ser ut från rymden eftersom NASA klipper och klistrar ihop bilder av jorden så att den förefaller vara sfärisk. Vad vi däremot vet med säkerhet är att det finns bilder och symboler på en rund jord som (re)produceras allmänt i form av t ex jordglober i alla klassrum, i barn-tvprogram m m. Hur detta stämmer överens med den verkliga verkligheten är ovisst. Något blir ju knappast sant får att någon eller några har en konsensusuppfattning och att denna sedan förmedlas som “sanning”, vilket vi förutsätts hysa blind tro på. ”

  Seeing is believing” och uppställda jordglobar räcker inte för mig för att jag ska tro på att det är en korrekt avbildning av jorden. Jag tycker själv att alternativa uppfattningar och förståelser om världen är ett tecken på att demokratin fungerar. “Vetenskaps”män kan och bör inte ha ensamrätt på produktion av kunskap. Dessutom lever vi en postmodern värld och ska vi riva ned gränser och “vända på alla stenar” måste vi också i ärlighetens namn även demontera vetenskapens kunskapsmonopol då de, liksom alla andra, ägnar sig åt “storytelling”.

 • Birgitta 26 Nov, 2016 at 12:18

  Jag har också tagit del av vad Mark Devlin har att säga om musikartister. Det finns dock all anledning att vara skeptisk, han kommer uppenbarligen åtminstone med en del saker som inte stämmer. Det är väldigt svårt att veta vad såna här förtalskampanjer, som ofta slår vilt åt alla håll och kanter, egentligen går ut på och hur mycket som är sant.

  Föreläsningarna, böckerna och till exempel Jorden är platt-pratet fungerar också bra som distraktionsmedel https://www.youtube.com/watch?v=CEou7fCMIwM.

  Devlin känns som en kille som har blivit lejd till att föra ut sitt budskap mot ekonomisk ersättning. Han ändrar inte sitt upplägg ens när troligare förklaringar serveras honom.

  En teori som han för ut stenhårt är att Paul McCartney dog 1966. Här finns det enligt honom i princip vattentäta bevis, vilket inte stämmer.

  U2, världens mest överskattade populärmusikgrupp, kanske, släppte 2014 fullängdsskivan Songs of Innocence, som krävde fem år, och fem olika producenter, att spela in. Därefter turnerade de i ett halvår mellan maj och december 2015. Hur väl stämmer detta med att Bono inte längre skulle vara musikaliskt aktiv?

 • Vid ett föredrag av Mark Devlin berättade han att ett stort antal popartister (t ex David Bowie, Mick Jagger, Britney Spears, Justin Timberlake) är skapade av etablissemanget. MK-ultra har spelat en framträdande roll här. I flera fall är de sk “artisterna” varken sångare eller musiker utan har blivit hjälpta/framodlade för att de ska göra nytta längre fram som sk “life time actors”. Bono är t ex inte längre aktiv inom musiklivet efter att de gjort hans namn världskänt. Numera springer han globalisternas ärenden och fungerar som talesman/levande reklampelare där han saluför vitt skilda saker.

  Läs mer: Musical truth. Exposing the mind-control manipulations of the corporate music industry … and how to take back our power.
  Mark Devlin kan också höras på youtube.

 • Precis som Stones fick U2 redan från början de “rätta” sponsorerna, läs de vidrigaste finansoligarkerna. Jagger hade redan 1970 en lord Rothschild som finansiell rådgivare, och även Bono gillar att röra sig bland eliten och leka intellektuell t o m. Hur mycket pengar som behövde pytsas i för att U2:s erbarmliga musik skulle göra succé världen runt vet jag inte, men helt säkert ingår de i planen att ta ifrån oss vår kultur och ersätta den med tuggummi för såväl hörsel som syn och smak, givetvis med aspartam. Folk ska vara dumma och sjuka, då är de som lättast att styra och suga ut. Googla Bono in Brazil Fab och kolla hur han leker flyggeneral och får 50 soldater att ställa upp sig bakom honom på led som bildar ett U2. Eller hur han myser i Tony Blairs illustra sällskap. Vämjeligt.

 • xmaverickx: Tack för denna och annan information som du lagt ut. Han verkar vara ett riktigt superkräk.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *