David Bowies sista singel Lazarus och en video om sin egen dödsbädd

4

David Bowie - Lazarus 2016Det spekuleras på webben och i mainstream media efter David Bowies död att hans sista singel Lazarus från den 17 december 2015 är Bowies farväl till världen och sin publik.

Hans sista album, och det 25:e i ordningen, heter Blackstar. Det släpptes den 8 januari 2016 och Bowie avled i sviterna efter cancer den 10 januari enligt Bowies Facbook-sida.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
per
per
Gäst
15 augusti 2016 kl 18:32

Till anna 11 Jan, 2016 at 21:55:

Kolla in https://www.cancertutor.com/.

anna
anna
Gäst
11 januari 2016 kl 21:55

Skulle vara intressant att hör lite mera om dessa alternativa metoder. Vad de består i.

per
per
Gäst
11 januari 2016 kl 17:02

Ser nu att Aftonbladet redigerat bort pop-alter-ego-blundern från sin första dödsruna över David Bowie.

per
per
Gäst
11 januari 2016 kl 16:58

Undrar vilken typ av vård David Bowie fick för sin cancer. Med tanke på alla existerande kraftfulla, fungerande och biverkningsfria alternativa cancerterapier, var det sannolikt läkemedelsindustrin som fick i uppgift att bota honom, det vill säga förkorta hans liv, medelst en eller flera av sina metoder skära, förgifta, bränna. Jag förvånar mig över att de stora stjärnorna inte känner till alternativen. President Ronald Reagan blev botad från sin cancer på 80-talet, medan Linda McCartney, Paul McCartneys dåvarande hustru, gick bort i cancer i slutet av 90-talet. Ändå är jag ganska övertygad om att McCartney redan då hade stigit ganska högt i graderna inom frimureriet. Befinner stjärnorna sig i ordenssammanhang, där de blir invaggade i tron att de är mycket mer upplysta än allmänheten, men i själva verket är grundlurade och så långt ner i informationsstrukturen att de nästan inte vet någonting.

Skummade nyss igenom Aftonbladets första nekrolog över David Bowie. Där lät man Marcus Larsson tillskriva honom uppfinnandet av pop-alteregot, trots att Paul McCartney kläckte den idén redan i början av 1967, under The Beatles inspelning av Sgt Pepper´s lonely hearts club band.