“What Do You Mean?” – Cover by Karmin

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 februari 2016
- NewsVoice redaktion
Karmin - Amy Renee Heidemann - Foto: Karmin YouTube Channel

“Karmin is an American pop duo consisting of Amy Renee Heidemann and Nick Noonan. The name of the band is a portmanteau made from the Latin word carmen meaning “song” (also a Spanish female name), and the word karma, making the name Karmin.” / Wikipedia

“What Do You Mean?” was originally recorded by Justin Bieber.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *