Brüsselattacken: Övervakningskameror visar misstänkt mans rörelser i staden

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 april 2016
- NewsVoice redaktion

Den belgiska polisen har släppt fler videoupptagningar från övervakningskameror i Brüssel. En av de misstänkta terroristerna promenerar genom staden och eftersom kamerorna överlappar varandras upptagningsområden kan en enskild person enkelt följas.

“The surveillance footage, released on Thursday by Belgium police, shows the figure walking past a nearby Sheraton hotel and an Avis car rental car park. He is later seen in the town of Zaventem wearing just a bright shirt with rolled-up sleeves. ” / The Guardian

Text: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Tanken är väl att det skapade problemet, d.v.s. införseln av extrema våldsamma sekter, nu ska få folk att vilja ha total övervakning överallt, trots att det varken löser det kortsiktiga problemet eller ens grundproblemet som heter religion, d.v.s. blind tro och underkastelse till speciella sekteristiska skrifter. Det finns inget bra skydd mot terrorism förutom att ta bort anledningen till terrorismen.

    Vi måste göra som Jesus, meditera rikligt och frångå religionen.

  • Så dags att identifiera och följa honom när han redan slagit till. Eftersom de tycks tro att de kommer till himlen, bryr de sig nog inte om kameror så länge ingen stoppar dem.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *