Brüsselattacken: Övervakningskameror visar misstänkt mans rörelser i staden

2
236

Den belgiska polisen har släppt fler videoupptagningar från övervakningskameror i Brüssel. En av de misstänkta terroristerna promenerar genom staden och eftersom kamerorna överlappar varandras upptagningsområden kan en enskild person enkelt följas.

“The surveillance footage, released on Thursday by Belgium police, shows the figure walking past a nearby Sheraton hotel and an Avis car rental car park. He is later seen in the town of Zaventem wearing just a bright shirt with rolled-up sleeves. ” / The Guardian

Text: NewsVoice

I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.

2 KOMMENTARER

  1. Så dags att identifiera och följa honom när han redan slagit till. Eftersom de tycks tro att de kommer till himlen, bryr de sig nog inte om kameror så länge ingen stoppar dem.

  2. Tanken är väl att det skapade problemet, d.v.s. införseln av extrema våldsamma sekter, nu ska få folk att vilja ha total övervakning överallt, trots att det varken löser det kortsiktiga problemet eller ens grundproblemet som heter religion, d.v.s. blind tro och underkastelse till speciella sekteristiska skrifter. Det finns inget bra skydd mot terrorism förutom att ta bort anledningen till terrorismen.

    Vi måste göra som Jesus, meditera rikligt och frångå religionen.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here