Sverige är på väg att kopiera USA:s massvaccineringspolicy

publicerad 6 april 2016
- av Christer Nilsson

Christer Nilsson - Foto: Johan ArvidssonDEBATT. Något nytt håller på att hända i Sverige. I ökande takt är vi på väg att kopiera USA:s massvaccinering av sitt folk. 2015 års influensavaccin var uppseendeväckande verkningslöst, 3, 4 procent. Det är sensationellt att Socialstyrelsen inte bett alla pensionärer om ursäkt och beordrat tillverkarna att återbetala kostnaderna, skattepengar rakt i sjön.

Text: Christer Nilsson, medicinhistoriker, författare | Foto: Johan Arvidsson

På eget bevåg utökar just nu också många landsting vaccinationsprogrammet, barn kan vaccineras mot rotavirus och hepatit B. Nytt är att alla vårdinrättningar har affischen som uppmanar 10-12-åriga flickor att ta Gardasilsprutorna, alltmedan varningsklockorna ringer ihållande om vaccinets svåra biverkningar och ökande antal dödsfall. Det är ett oroande scenario som just nu håller på att växa fram.

Swisha Christer NilssonSvenska pojkar vaccineras nio gånger från 3 månader och upp till 14-16 år. Flickor tio gånger. Vacciner som kan innehålla både kvicksilver och aluminium och även vara förorenade med andra virus. En blandning som kan vara cancerframkallande, neurotoxisk och orsaka autoimmuna reaktioner. Många föräldrar är inte medvetna om vilka risker deras barn utsätts för.

Läs hela artikeln på Vaccin.me


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: vaccin
  • 3,5%….. Lysande! Då tillhörde jag dessa 3,5%. Flunsaspruta varje höst sen tio år tillbaka.aldrig sjuk och inte haft en förkylning på fyra år. Så dom det biter på biter det tydligen bra på! Några bbbbiibiibbbiivvvverrrrkkningar har jag InTe känt av!

  • Ännu ett sätt för Big-Pharma att tjäna pengar.. på att folk hålls sjuka. Korruptionen vet inga gränser längre.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *