Sverige är på väg att kopiera USA:s massvaccineringspolicy

3

Christer Nilsson - Foto: Johan ArvidssonDEBATT. Något nytt håller på att hända i Sverige. I ökande takt är vi på väg att kopiera USA:s massvaccinering av sitt folk. 2015 års influensavaccin var uppseendeväckande verkningslöst, 3, 4 procent. Det är sensationellt att Socialstyrelsen inte bett alla pensionärer om ursäkt och beordrat tillverkarna att återbetala kostnaderna, skattepengar rakt i sjön.

Text: Christer Nilsson, medicinhistoriker, författare | Foto: Johan Arvidsson

På eget bevåg utökar just nu också många landsting vaccinationsprogrammet, barn kan vaccineras mot rotavirus och hepatit B. Nytt är att alla vårdinrättningar har affischen som uppmanar 10-12-åriga flickor att ta Gardasilsprutorna, alltmedan varningsklockorna ringer ihållande om vaccinets svåra biverkningar och ökande antal dödsfall. Det är ett oroande scenario som just nu håller på att växa fram.

Swisha Christer NilssonSvenska pojkar vaccineras nio gånger från 3 månader och upp till 14-16 år. Flickor tio gånger. Vacciner som kan innehålla både kvicksilver och aluminium och även vara förorenade med andra virus. En blandning som kan vara cancerframkallande, neurotoxisk och orsaka autoimmuna reaktioner. Många föräldrar är inte medvetna om vilka risker deras barn utsätts för.

Läs hela artikeln på Vaccin.me


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten

I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.

Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
per
per
Gäst
8 september 2019 kl 19:06

Barnhälsovårdsöverläkare Region Kronoberg Anna Bärtås försöker genom att le med hela ansiktet i Rapport den 8 augusti 2019 ta udden av allvaret med en mycket svår biverkan från rotavirus-vaccinet för spädbarn https://www.svtplay.se/video/23266890/rapport/rapport-8-sep-18-00-3?position=254 #playtips via @svt

Vaccin.me om invagination http://vaccin.me/2014/01/14/vaccin-mot-rotavirus-orsakar-livshotande-biverkningar/

Andra biverkningar från rotavirus-vaccin är enligt den vetenskapliga studien An analysis of rotavirus vaccine reports to the vaccine adverse event reporting system: more than intussusception alone? från 2004 feber, blod i avföringen, kräkningar, diarré, magsmärtor, inflammation i mage-tarm, onormal avföring, och uttorkning.

Här berättar Dr Mercola om resultaten av två vetenskapliga studier, vilka visar att vaccinerade barn är mycket sjukare inom en rad områden än vad ovaccinerade barn är https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2017/06/06/vaccinated-vs-unvaccinated-populations.aspx

Anders Engqvist
Anders Engqvist
Gäst
8 april 2016 kl 01:10

3,5%….. Lysande! Då tillhörde jag dessa 3,5%. Flunsaspruta varje höst sen tio år tillbaka.aldrig sjuk och inte haft en förkylning på fyra år. Så dom det biter på biter det tydligen bra på! Några bbbbiibiibbbiivvvverrrrkkningar har jag InTe känt av!

m96.
m96.
Gäst
6 april 2016 kl 19:47

Ännu ett sätt för Big-Pharma att tjäna pengar.. på att folk hålls sjuka. Korruptionen vet inga gränser längre.