Amerigeddon – En spelfilm om maktelitens planer för USA – Premiär 13 maj 2016

publicerad 12 maj 2016
- av NewsVoice

Amerigeddon-2016

Chuckis Norris son Mike Norris och medförfattaren Gary Heavin har satt ihop filmen Amerigeddon som säljs in som en spelfilm för den sanna amerikanska patrioten som vill bevara USA fritt och demokratiskt.

Filmen tar sitt avstamp i föreställningen att en globalistisk elit försöker ta över världen och USA genom en “New World Order takeover” och det ska ske genom att eliten först kastar världen in i kaos.

Målsättningen med filmen är att förhindra det och istället bevara världen fri från makteliten och elitens agenda.

“As patriots, it is important that we help support key films like AmeriGEDDON. Because when we inject independent films made by liberty lovers into the culture, we reach millions more around the planet. It is essential that we begin to hijack popular entertainment and shift the narrative to preserving freedom and prosperity.”

Premiär den 13 maj 2016 i USA.

Filmens hemsida

Ladda ned en filmaffisch

Press release