Amerigeddon – En spelfilm om maktelitens planer för USA – Premiär 13 maj 2016

3

Amerigeddon-2016

Chuckis Norris son Mike Norris och medförfattaren Gary Heavin har satt ihop filmen Amerigeddon som säljs in som en spelfilm för den sanna amerikanska patrioten som vill bevara USA fritt och demokratiskt.

Filmen tar sitt avstamp i föreställningen att en globalistisk elit försöker ta över världen och USA genom en “New World Order takeover” och det ska ske genom att eliten först kastar världen in i kaos.

Målsättningen med filmen är att förhindra det och istället bevara världen fri från makteliten och elitens agenda.

“As patriots, it is important that we help support key films like AmeriGEDDON. Because when we inject independent films made by liberty lovers into the culture, we reach millions more around the planet. It is essential that we begin to hijack popular entertainment and shift the narrative to preserving freedom and prosperity.”

Premiär den 13 maj 2016 i USA.

Filmens hemsida

Ladda ned en filmaffisch

Press release

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
13 maj 2016 kl 08:06

för den oinsatte om Orwell, om sanningsministeriet, om att vända sanning till dess motsats.
http://www.veteranstoday.com/2016/05/12/us-lawmakers-seek-federal-agency-to-dilute-russian-chinese-propaganda-with-flow-of-truth/

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
13 maj 2016 kl 07:33

När man för några år sedan nämnde namnet Albert Pike i en kommentar så försvann den bums och man blev bannad i det fältet. Men nu är anden ur flaskan om förintandet av de abrahamistiska religionerna och i Sveriga blir det islam som är verktyget. Den fjärde dolda religionen som skall råda universellt beskrivs nu här:
https://geopolitics.co/2015/03/11/hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/
Själva upptakten avslöjade Brock Chissholm redan 1953. Orwell (dog som 46-åring!) måste ha känt till detta men för att kringgå direkt avslöjande blev det romanen 1984.
Agendan var tydligen mer känd före och efter WWll än vad den är idag. Dan Brown har med sina romaner berättat en hel del om hemliga förekomster.
Alla data finns ute men allt är så fragmenterat att det inte upptäcks enl. GEMS university.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
12 maj 2016 kl 19:36

När någon talar om frihet blir jag alltid skeptisk. De brukar mena kapitalets frihet. Den demokrati som kom genom en vilja att skapa frihet jämlikhet och broderskap störtade det feodala systemet och besegrade kungar. Denna demokrati utmanas nu av oligarker genom en ny typ av förslavning som kallas för frihandel och federala unioner. De nya slavarna luras in i skuldsättning och låglönejobb som förhindrar deras egen frihet och de förstår inte hur man utövar sina demokratiska rättigheter.