Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

De existentiella frågorna berör varje människa på planeten: Är vi mer än bara våra kroppar?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 oktober 2016
- NewsVoice redaktion
Dean Radin - Foto: New Paradigm Films

Vad ligger bakom mysteriet som vi kallar livet och som vi alla är en del av? Vad skapade fröet till livet? Vad är det i dig som iakttar tankar, känslor och sinnesförnimmelser? Vad är medvetande? Vad händer när du dör? Vad är din sanna natur? Naturvetenskapen kan inte svara. Religioner har modeller, men vad kan vi själva finna som utforskare?

Enligt personerna i denna nya norska dokumentär står människans inför ett radikalt paradigmskifte som kopplar samman kvantfysik med gammal esoterisk kunskap.

Filmen som producerats av makarna Ragnhild och Terje Toftenes omfattar intervjuer med framstående forskare, filosofer, biologer, läkare, kvantfysiker och individer med speciella förmågor.

Filmen visas i två delar, var och en av på 60 minuter. De kan ses online via denna länk.

Dean Radin - Foto: New Paradigm Films
Dean Radin – Foto: New Paradigm Films

Dean Radin som är en välrenommerad forskare på medvetandet ställer frågan:

“Om det här [hjärnan] i själva verket är en kvantdator kan man förutsäga att den faktiskt inte helt och hållet befinner sig där inne [i huvudet]. Den har egenskaper som har så att säga tentakler ut i världen.”

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq