Josh Barry sings SG Lewis’ “Silence”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 januari 2017
- NewsVoice redaktion

SG Lewis,   pressfoto
SG Lewis, pressfoto
“I was that weird kid that spent too long in his room playing guitar instead of going out and doing stuff,” he admitted, “but as I got older and was able to start DJ-ing in clubs, house music and electronic music in general became more of an influence I think.” – Meet SG Lewis, The “Weird Kid” Who Ended Up Signed Alongside Disclosure & Jessie Ware

Related


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *