BBC-dokumentär om David Gilmour och en koncert

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 juni 2017
- NewsVoice redaktion
David Gilmour - Foto: Andy MacLarty

Pink Floyd – London 2005

“Get a view into his life, beginnings, influences, music, Pink Floyd and legacy. I also love the way David and Polly work together, I wish I was that lucky. It’s a beautiful little documentary and I had to share it. I personally think David was destined for greatness by his drive to achieve musically.” – BBC

Hemsida: Davidgilmour.com

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq