“I Feel It Coming” – The Weeknd

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 juli 2017
- NewsVoice redaktion
The Weeknd - Foto: Billboard.com

“People often compare the Canadian anti-crooner to Michael Jackson, and that’s never been more fair than on his latest LP Starboy, but his genius goes way farther back. Ever since those early, super-dark Trilogy days when Drake plucked him from the Toronto tundra and helped usher in a new era of nihilistic synthwave dance pop, The Weeknd has been destined for major wins.” – Billboard.com

Abel Makkonen Tesfaye (1990-) known professionally as The Weeknd (pronounced “the weekend”), is a Canadian singer, songwriter and record producer.

Homepage: The Weeknd

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *