Vad är transhumanism? – En intervju med David Icke av Sandra Wigren

publicerad 14 november 2021
- Gästskribent
Sandra Wigren och David Icke. Foton: egna verk

VÄRLDEN. Sandra Wigren på Motgångspodden intervjuar den geopolitiska experten David Icke och ämnet är transhumanism, hur människor kan skydda sig själva och sina barn mot den intrusiva ideologin.

Vad är transhumanism?

Transhumanism är en ideologisk rörelse som förespråkar användandet av teknik (tex hjärnimplantat) för att “förbättra” och “utveckla” människans mentala och fysiska egenskaper. Enligt transhumanismen har människan för många svagheter. Transhumanism har många kritiker. Den amerikanska statsvetaren Francis Fukuyama anser att Transhumanismen är ”världens farligaste idé”.

Klaus Schwab, okänd fotograf
Transumanisten Klaus Schwab, okänd fotograf

En mycket framträdande person som saluför transhumanism är Klaus Schwab grundaren av World Economic Forum. Organisationen kallar det för “human enhancemnet”. Organisation är en front för att implemnetra och populärisera ideer om transhumanism, en global e-valuta, en centralt styrd värld och andra ideer inom ramen för The Great Reset, den nu pågående stora omställningen av världen.

Text: NewsVoice

Vad är transhumanism? - En intervju med David Icke av Sandra Wigren
Sandra Wigren och David Icke. Foton: egna verk

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq