Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Vad är transhumanism? – En intervju med David Icke av Sandra Wigren

publicerad 14 november 2021
- Gästskribent
Sandra Wigren och David Icke. Foton: egna verk

VÄRLDEN. Sandra Wigren på Motgångspodden intervjuar den geopolitiska experten David Icke och ämnet är transhumanism, hur människor kan skydda sig själva och sina barn mot den intrusiva ideologin.

Vad är transhumanism?

Transhumanism är en ideologisk rörelse som förespråkar användandet av teknik (tex hjärnimplantat) för att “förbättra” och “utveckla” människans mentala och fysiska egenskaper. Enligt transhumanismen har människan för många svagheter. Transhumanism har många kritiker. Den amerikanska statsvetaren Francis Fukuyama anser att Transhumanismen är ”världens farligaste idé”.

Klaus Schwab, okänd fotograf
Transumanisten Klaus Schwab, okänd fotograf

En mycket framträdande person som saluför transhumanism är Klaus Schwab grundaren av World Economic Forum. Organisationen kallar det för “human enhancemnet”. Organisation är en front för att implemnetra och populärisera ideer om transhumanism, en global e-valuta, en centralt styrd värld och andra ideer inom ramen för The Great Reset, den nu pågående stora omställningen av världen.

Text: NewsVoice

Vad är transhumanism? - En intervju med David Icke av Sandra Wigren
Sandra Wigren och David Icke. Foton: egna verk


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq