Australiensare satte eld på regeringsbyggnad – Trötta på ovetenskaplig coronapolitik och tvångsvaccinering

publicerad 4 januari 2022
- av NewsVoice
Canberra. Foto: Bruce Shillingsworth

Australiensare trötta på landets coronapolitik, eviga covidrestriktioner och tvångsvaccinering satte eld på entren på en regeringsbyggnad i huvudstaden Canberra både den 22:a och 30:e december 2021. Människor har fått nog av ovetenskapligheten och grymheten i regeringens hantering av situationen.

Den grupp av demonstranter som satte eld på entrén och fasaden av Old Parliament House i Canberra tillhör ett komplext nätverk av australiensare som är trötta på regeringens och massmediernas desinformationskampanj som pågått i 2 år under covidkrisen.

Det har förekommit en rad demonstrationer i Australien ofta ledda av urbefolkningen som utsätts för våldsamma, olagliga och människorättsvidriga tvångsvaccinationskampanjer i framför allt de inre delarna av Australien.

NewsVoice skrev i artikeln "Australiens urbefolkning under injektionsattack" om hur landets urbefolkning är under attack av landets militära regeringstrupper som tränger in på deras områden för att internera och påtvinga dem mRNA-injektioner. Det rapporteras om åtskilliga dödsfall direkt efter injektionerna, särskilt bland de äldre. Urbefolkning uppger att de utsätts för folkmord.

Källor och relaterat