Australiensare satte eld på regeringsbyggnad – Trötta på ovetenskaplig coronapolitik och tvångsvaccinering

2

VÄRLDEN. Australiensare trötta på landets coronapolitik, eviga covidrestriktioner och tvångsvaccinering satte eld på entren på en regeringsbyggnad i huvudstaden Canberra både den 22:a och 30:e december 2021. Människor har fått nog av ovetenskapligheten och grymheten i regeringens hantering av situationen.

Den grupp av demonstranter som satte eld på entrén och fasaden av Old Parliament House i Canberra tillhör ett komplext nätverk av australiensare som är trötta på regeringens och massmediernas desinformationskampanj som pågått i 2 år under covidkrisen.

Det har förekommit en rad demonstrationer i Australien ofta ledda av urbefolkningen som utsätts för våldsamma, olagliga och människorättsvidriga tvångsvaccinationskampanjer i framför allt de inre delarna av Australien.

NewsVoice skrev i artikeln “Australiens urbefolkning under injektionsattack” om hur landets urbefolkning är under attack av landets militära regeringstrupper som tränger in på deras områden för att internera och påtvinga dem mRNA-injektioner. Det rapporteras om åtskilliga dödsfall direkt efter injektionerna, särskilt bland de äldre. Urbefolkning uppger att de utsätts för folkmord.

Text: NewsVoice

Källor och relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
4 januari 2022 kl 21:05

Är även denna brand relaterad till coronaprotester?

South Africa’s Parliament Fire Flares Up Again

4 January 2022

“On Monday afternoon, the fire service of Cape Town said that the parliament fire, which started on early Sunday, has flared up again. The void beneath the roof sheeting of the building of the Lower House is on fire and about 34 firefighters are busy battling with the fire.”

https://www.telesurenglish.net/news/South-Africas-Parliament-Fire-Flares-Up-Again-20220104-0003.html

Last edited 1 år sedan by Torbjörn Sassersson red.
Robert
Robert
Gäst
4 januari 2022 kl 11:33

Naaaa, nu får vi ta det lugnt med slutsatserna. Leta upp alla klipp på händelsen på Bitchute, så kan man se att detta skulle mycket väl kunna vara en false flag operation. Den slutsatsen drar jag.