Australiensare satte eld på regeringsbyggnad – Trötta på ovetenskaplig coronapolitik och tvångsvaccinering

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 januari 2022
- NewsVoice redaktion
Canberra. Foto: Bruce Shillingsworth

Australiensare trötta på landets coronapolitik, eviga covidrestriktioner och tvångsvaccinering satte eld på entren på en regeringsbyggnad i huvudstaden Canberra både den 22:a och 30:e december 2021. Människor har fått nog av ovetenskapligheten och grymheten i regeringens hantering av situationen.

Den grupp av demonstranter som satte eld på entrén och fasaden av Old Parliament House i Canberra tillhör ett komplext nätverk av australiensare som är trötta på regeringens och massmediernas desinformationskampanj som pågått i 2 år under covidkrisen.

Det har förekommit en rad demonstrationer i Australien ofta ledda av urbefolkningen som utsätts för våldsamma, olagliga och människorättsvidriga tvångsvaccinationskampanjer i framför allt de inre delarna av Australien.

NewsVoice skrev i artikeln “Australiens urbefolkning under injektionsattack” om hur landets urbefolkning är under attack av landets militära regeringstrupper som tränger in på deras områden för att internera och påtvinga dem mRNA-injektioner. Det rapporteras om åtskilliga dödsfall direkt efter injektionerna, särskilt bland de äldre. Urbefolkning uppger att de utsätts för folkmord.

Källor och relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq